Gość elwood_blues Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Poproszę o podanie informacji, w jaki sposób mogę doł?czyć do swojego posta np. plik typu .jpg i jakie s? jego maksymalne wymiary w pixelach oraz "ciężar" w KB.
Slavequs Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja robię to tak: klikam na przycisk "IMG", wpisuję adres obrazka (musi być on umieszczony na serwerze), np. http://www.danas.co.yu/20030821/img/periskop1_1.jpg i klikam ok. Oto efekt: Co do rozmiarów, to niech wypowie się admin, ale chyba nie ma ograniczeń. Tylko wiadomo, że przy zbyt dużych zdjęciach strona będzie się "rozłazić" (w zależno?ci od rozdzielczo?ci naszego ekranu). Ta metoda dotyczy zdjęć, które już umieszczone s? na serwerach, nie znalazłem opcji ładowania zdjęć z dysku własnego komputera.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nasze forum przyjmie każdy rozmiar ale aby się nie rozjeżdżało preferujemy max 700 pix szeroko?ci. W przeciwnym wypadku szersze fotki przerabiamy z [/img] na czy potocznie mówi?c na link.
Gość elwood_blues Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dziękuję. Wcze?niej szukałem możliwo?ci zał?czenia pliku z własnego komputera i wysłania go na serwer Burgmanii...
dr.big Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dziękuję. Wcze?niej szukałem możliwo?ci zał?czenia pliku z własnego komputera i wysłania go na serwer Burgmanii... Nie ma takiej mozliwosci, bo fotki za bardzo obciazalyby serwer Burgmanii... wyslij go po prostu na jakikolwiek ogolnodostepny serwer.
Rekomendowane odpowiedzi