MISIEK Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Z Michałem i Grzegorzem zastanawialiśmy się nad zrobieniem pinsów Burgmanii Grupy Wielkopolskiej. Właśnie otrzymałem informację jaka byłaby cena pinsów: - mocowanie podwójny motylek 9 zł - mocowanie na magnes 12 zł. Minimalne zamówienie to 20 szt w dowolnym mocowaniu. Kto chętny? Streszczajcie się to może zdążymy domówić do zamówienia z pinsami Burgmanii i nie trzeba będzie płacić za wysyłkę.! Lista zamówień: 1. 1912michal: podw.motylek - 2 szt., magnes - 1 szt. 2. SzymonSeptic: podw.motylek - 1 szt. magnes - 1 szt. 3. MISIEK: podw.motylek -2 szt., magnes - 1 szt. 4. kris02: podw.motylek - 1 szt. 5. grzegorz: podw.motylek -2 szt., magnes - 2 szt. 6. MAREK: podw.motylek - 1 szt. magnes - 1 szt. 7. SIWY: podw.motylek - 1 szt. magnes - 1 szt. 8. LEO60: podw.motylek - 1 szt. magnes - 1 szt. 9 PRZEMAS: magnes - 1 szt. 10. KAKTUS: podw.motylek - 1 szt.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2017 1x Magnes i 1x Motylek bez motylka
MISIEK Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 Hmm... Nie odświeżyłem listy na forum... A lista zamówień gdzieś w domu na kartce... Pinsy w drodze. Jutro powinny dotrzeć.! dodano: lista odświeżona.
Rekomendowane odpowiedzi