Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam male zapotrzebowanie a dokladniej moj wujek na uprawnienia na prowadzenie koparko-spycharek i tym podobnego sprzetu.

Czy wie ktos gdzie w okolicy Lodzi albo w samym miescie mozna zrobic takie uprawnienia??

Opublikowano

Z tego co pamiętam w Konstantynowie Łódzkim jest firma "OK" zajmuj?ca się sprowadzaniem dĽwigów samochodowych (HDS), naprawami, dozorem UDT oraz szkoli ludzi na różnego typu urz?dzenia hydrauliczne.

Szkolenie jest 3 dniowe... ostatnio dwóch naszych kierowców było na tym a i przy okazji wyrwali?my fajnego Atlas'a 130 w wmiare okazyjnej cenie.

Firma jest jak to nazwa wskazuje OK i nie było z nimi żadnych problemów...

Co do kosztu szkolenia to na urz?dzenia dĽwigowe kosztowało to jakie? 1000-1500PLN więc zno?nie.

Może gdzie? wykminie telefon od nich to ci tutaj napisze ale to jutro.

Tymczasem !OKK

Opublikowano

Svempas

bylbym bardzo wdzieczny, jakbys podal ades strony www whist

a numerem telefonu tez nie pogardze :D

Opublikowano

Z tego co wiem www nie maj?... telefonu też w domu znaleĽć nie potrafie... Ale na tym dĽwigu który u mnie jest na ciężarówce s? naklejki-reklamy tej firmy z numerem. Pójde na plac i spisze whist

Gość SzCzApA™
Opublikowano

musisz znalesc miejscowy osirodek szkolenia kadr kopalni odkrywkowych ewentualnie cos w rodzaju zdz w kielcach wiem gdzie sie miesci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Svempas mam prosbe. Czy dabys rade spojrzec na ten numer na dzwigu i na forum go przeklepac??

Z gory wielkie dzieki :D