kerik Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam kwatermistrzu. Proszę o dopisanie do domku M12 , uzgodnione. 44. kerik... /domek/męska L (czw)...ZAPŁACONE Byle do wiosny Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2017 Aktualizacje zostały wprowadzone. GrzechoCnik - nagana z ostrzeżeniem !!
smarciu Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Prosimy o rezerwację domku K25: 69. Smarciu.. /domek/męska M (czw)...ZAPŁACONE 70. Smarciowa... /domek/damska XS (czw)...ZAPŁACONE
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Lutego 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Lutego 2017 97. EndriuBis... /domek/męska XXL ...ZAPŁACONE 98. Żona Barbara... /domek/damska XXL ...ZAPŁACONE - proszę o rezerwacje Marysienka M 6 - współspacze powinni się określić do końca przyszłego tygodnia - lub jeżeli zajęty M 28. Dziękuję.
Radek Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Proszę o dokwaterowanie na Krokodylu do K1 ustalone z Andrzejem S 108. Radek... /domek/męska M ....ZAPŁACONE 109. SKOLIM418... /domek/męska L ....ZAPŁACONE
nat Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Proszę o wpisanie do domku M28 mnie (nat poz 119), A jeśli już tam ktoś jest to poproszę M30 Docelowo ma być nas 4 119. nat... /domek/damska L (czw)...ZAPŁACONE
Grześ Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam zapłacone na liście 101 proszę o dopisanie do domku K 24
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2017 1 godzinę temu, Grześ napisał: Witam zapłacone na liście 101 proszę o dopisanie do domku K 24 Grześ, ten domek jest nietypowy. Jest w nim łoże małżeńskie i wersalka. Masz skład pasujący do tego domku?
tata76 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Proszę o dokwaterowanie M23 trabucco nr. z listy 80 zapł.
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2017 Krzytro, Twoja prośba została uwzględniona. Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem, bo taki zakręcony dzisiaj jestem
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2017 11 godzin temu, Worlan napisał: Krzytro, Twoja prośba została uwzględniona. Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem, bo taki zakręcony dzisiaj jestem Nam to Worlanku pasuje.
Tatko Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Grześ zaklepane w k1 jedno miejsce dla Dzieciaka tz Mańka.
nat Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 12 godzin temu, Worlan napisał: Krzytro, Twoja prośba została uwzględniona. Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem, bo taki zakręcony dzisiaj jestem Godzinę temu, orzeł napisał: Nam to Worlanku pasuje. usunięto funkcję lajkowania na forum, więc zrobię tak - Lubię to
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2017 15 godzin temu, Worlan napisał: Krzytro, Twoja prośba została uwzględniona. Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem, bo taki zakręcony dzisiaj jestem 3 godziny temu, orzeł napisał: Nam to Worlanku pasuje. Krzytro, po tylu latach razem taka zdrada Nie pozostaje mi nic innego tylko ogłosić kasting na M2 - dwa miejsca. Proszę o informacje na priwa, nie ukrywam, że przeprowadzę selekcję kandydatów Krzytro, Judaszu nie masz co liczyć już na stare miejsce w M2
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lutego 2017 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2017 W lokalu M7 zamówione dodatkowe ubezpieczenie zabudowy oraz relacja on line streaming do programu "I'm sorry..."
JuStA Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Ewik, może mnie +1 przygarniesz bo nie będę miała lokum
Klubowicze Roni Opublikowano 9 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2017 15 godzin temu, Worlan napisał: Krzytro, Twoja prośba została uwzględniona. Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłem, bo taki zakręcony dzisiaj jestem Aaaalee..... OCB? piekło chyba zamarznie, może jednak będą z nich ludzie. ejmen.
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie myślałem, że w takim smutnym wątku jak rezerwacje domków będzie mi się japa śmiała od ucha do ucha Żeby nie było Aktualizacje zrobię wieczorem
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2017 56 minut temu, MariuszBurgi napisał: W lokalu M7 zamówione dodatkowe ubezpieczenie zabudowy oraz relacja on line streaming do programu "I'm sorry..." 59 minut temu, JuStA napisał: Ewik, może mnie +1 przygarniesz bo nie będę miała lokum JuStA, mimo całej sympatii dla Ciebie jak ogłosiłam kasting to muszę trzymać się zasad. Nie ukrywam że obecnie jesteś na pierwszym miejscu do M2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2017 Godzinę temu, Worlan napisał: Nie myślałem, że w takim smutnym wątku jak rezerwacje domków będzie mi się japa śmiała od ucha do ucha Worlanku dlaczego smutny ??? wg. mnie bardzo radosny wątek, bo widać w nim, z każdym zajętym domkiem, jak się zbliżamy do burgmanii to jak kroki milowe hyc, hyc i już się spotkamy
bogdan12 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Dnia Sunday, February 05, 2017 o 13:59, Worlan napisał: Proszę o zakwaterowanie mnie Bogdan 12 pozycja 189 w domku nr .M 25 zapłacono
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2017 Bogdan, cytujesz niby mnie, ale to nie jest mój post. Chciałbym Ciebie przeprosić, ale M25 w którym jestem zakwaterowany ma już pełne obłożenie. Jeżeli chcesz się dopisać do któregoś domku gdzie już jest ktoś zakwaterowany to skontaktuj się z tą osobą. Bliżej terminu Zlotu będę uzupełniał wolne miejsca w domkach ale teraz dobierajcie składy domków sami.
megamix Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Szanowny kwatermistrzu Proszę o zakwaterowanie do K15 93. Megamix... /domek/męska XXL (czw)...zapłacone 205. wiktom... /domek/męska XXL (czw)...zapłacone
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2017 w K15 rządzi Pan rypak, czy kontaktowałeś się z nim ?
Rekomendowane odpowiedzi