jurczas Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Marzenka czy mogę się jeszcze dopisać ?
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2017 Jureczku z tym pytaniem musisz skierować się do Jacka i Agnieszki.Ja tylko zarządzam listą,a miejscami oni.
Julo Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Miejsca tam jest full, napewno Cie zapiszą. Dzwon do Pazdziocha.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2017 Jurczas wpłacaj PLN-y i Marzenka Cię dopisze.
jurczas Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 PLNy poszły Marzenka dopisz jurczas + Asia
krzysiu Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Jajeczko już się zbliża a ja właśnie dostałem wiadomość o braku możliwości obecności mojej lepszej połowy. Czy jest ktoś chętny na jedno miejsce? Lub czy jest możliwość skreślenia z listy Violi i zwrot kaski?
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2017 Marzenka u Jurczasa dodaj zapłacone i dopisz proszę Arek+Ania,Marian+Krysia wszyscy zapłacone' Krzysiu damy radę pieniążki zwrócimy tylko za karę musisz troszkę poczekać.Viola Ci jakoś wynagrodzi .........Za czekanie na kaskę
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ponieważ Marzenka ma problem z internetem to ja w Jej imieniu proszę o w miarę punktualne przybycie ze względu na rozpoczęcie naszego spotkania od ciepłych dań.Dziękuje w imieniu Marzenki i kucharek.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ech te kucharki..... Zawsze chcą żeby być w punkt. hi hi. Ale Ja już nóżkami przebieram. Będę wcześniej żeby listę kolejkową zrobić.
jurczas Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 a ja złamałam palucha u prawej nogi* oczywiscie na skuterze i nie bedzie nas niestety żluje strasznie co zrobić
Bulba Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Paluch sie zrosnie. Pisz co skuterowi
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 O kurde. Współczuję. Zdrowiej kolego. Ps.Ktoś z Łodzi jedzie z wolnymi dwoma miejscami?
jurczas Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 skuter ok, jak ruszałem spod banku nie zauważyłem słupka i prawa noga jak ją podnosiłem weszła mi miedzy słupek a płoze skutra, naszczęscie nie wywróciłem sie chociaż dużo nie brakowało, ale kość palucha puściła. Miłej zabawy wam życzę
Carl Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Godzinę temu, zdun13m napisał: O kurde. Współczuję. Zdrowiej kolego. Ps.Ktoś z Łodzi jedzie z wolnymi dwoma miejscami? Mamy wolne miejsca ale jedziemy tym mniejszym samochodem i może być trochę ciasno.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 11 minut temu, Carl napisał: Mamy wolne miejsca ale jedziemy tym mniejszym samochodem i może być trochę ciasno. Ciasno ale własno, gdzie i o której?
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jurczas przecież do picia i jedzenia noga jest nie potrzebna.
krzysiu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Może ktoś będzie przez Skierniewice jechał, z wielką chęcią bym się zabrał Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Krzysiu mógłbyś przyjechać pociągiem ale wiesz co jest napisane przy oknach.
krzysiu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dobra jade autem, kogo zabrać???Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 mnie zabierz mnie zabierz.
Rekomendowane odpowiedzi