Sympatycy kris02 Opublikowano 6 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2017 Misiek, spokojnie, głęboko oddychaj. Koszulka XL, kasa poszła
MISIEK Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Info dla Grzesia i Michała: sprawdźcie wymiary swoich wygodnych koszulek szerokość mierzona pod rękawkami: XL- ok. 60-61 cm XXL -ok. 65 cm Poproszę o info jutro rano. I zamawiam koszulki, abyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku, że jakiś rozmiar się skończył i trzeba czekać np miesiąc ,albo dwa... Kto jeszcze chce zamówić poproszę o info do piątku - powinniśmy jeszcze zdążyć z domówieniem do tej samej dostawy.
1912michał Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 9 minut temu, MISIEK napisał: Info dla Grzesia i Michała: sprawdźcie wymiary swoich wygodnych koszulek Misiek, wprowadź proszę u mnie korektę 2 szt XL. 55zł przelewam dzisiaj.
MISIEK Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Na piątek przewiduję odbiór naprasowanek. KOSZULKI ZAMÓWIONE - lista zamknięta.
MISIEK Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 Koszulki i naprasowanki gotowe do odbioru. Kto chce -mogę naprasować ale nie za darmo -za symboliczne piwko.! Ale reklamacji nie będę przyjmować.! Poproszę o pilne informacje komu naprasować, a kto chce zrobić to sam.! Poproszę o informacje kto odbiera koszulki na najbliższym czwartkowym spotkaniu klubowym -chcę uniknąć noszenia ich w tą z powrotem. (jak wiecie chodzę z buta). Na spotkanie zabieram tylko koszulki osób które powierdzą swoją obecność.!
dziadzia Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja w następny czwartek odbiorę w tym tygodniu niestety ale pracuje, ja proszę o naprasowanie.
Roman67 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Moim zdaniem dobrze by było jak byś naprasował wszystkim wtedy na każdej koszulce będą w tym samym miejscu a jeśli każdy będzie robił sam to może być różnie. Dla mnie poproszę naprasowane odbiorę w najbliższy czwartek.
1912michał Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Odbiorę w czwartek, naprasuję sam. ,Kurczaczek logistycznie ogarniasz zbiórkę kasy, zakupy, dostawę pod nos i jeszcze deklarujesz naprasowanie. Ode mnie masz piwo za czyn społeczny
Sympatycy kris02 Opublikowano 14 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2017 jeśli to nie problem to też poproszę o ful wypas
MISIEK Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 12 minut temu, kris02 napisał: jeśli to nie problem to też poproszę o ful wypas Hee... A piwko nie będzie problemem.?
dziadzia Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Misiek za jedno to by mi się żelazka nie chciało włączyć hi hi
MISIEK Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Navigator, Dziadzia, Roman, Kris, plus jeszcze jedna moja - razem 8 koszulek: zostały wczoraj naprasowane. Zajęło mi to ponad 3 godziny. Powiem szczerze: więcej nie mam siły...
1912michał Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Jak ustalałeś, że za koszulkę piwo? W czwartek przyjadę samochodem to śmiało możesz pić odwiozę Ciebie
Sympatycy kris02 Opublikowano 15 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2017 Misiek, spoko jutro na spotkaniu masz piwko a jeśli chodzi o gwałt to sorry ale nie jesteś w moim typie
MISIEK Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Jeśli będzie osoba chętna na zakup koszulki (ten sam wzór) to np tutaj: https://www.grene.pl/ Mam odłożone trzy ostatnie komplety srebrnych naprasowanek (ale tylko dla aktywnych przyszłych klubowiczów posiadających skuter)
Roman67 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Z tego, co mi wiadomo to firma Grene zmienia nazwę i przestaje istnieć i tych koszulek już nie będzie. Nowa nazwa to Kramp a koszulki tu: http://www.kramp.com/shop-pl/pl/286591/994679/0/C68400+Koszulki+T-shirt%2C+dwukolorowe Producent ten sam tylko pod innym szyldem i trochę się różnią. Jeśli chodzi o naprasowanki to zaprzyjaźniona firma reklamowa bez większych problemów je wykona bezpośrednio na koszulkach bez względu na ilość.
MISIEK Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 6 godzin temu, roman67 napisał: Z tego, co mi wiadomo to firma Grene zmienia nazwę i przestaje istnieć i tych koszulek już nie będzie. Póki co są dostępne.! Ten sam wzór. Jeśli ktoś się decyduje na zakup, niech zrobi to więc szybko.
Roman67 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Jeśli ktoś chce mieć koszulkę Grene to faktycznie trzeba się spieszyć a przede wszystkim sprawdzić dostępność, bo na podana na stronie internetowej sklepu nie jest zgodna ze stanem rzeczywistym tak bynajmniej było z rozmiarem M, którego szukałem dla siebie.
MISIEK Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Info dla klubowiczów P.E.S., którym zależy na klubowej koszulce i będą w niej chodzić i nie będą się wstydzić elitarnych poznańskich barw klubowych: na stronie Grene dostępne są jeszcze koszulki czarno-szare. (zdjęcie w pierwszym poście) Posiadam jeszcze chyba ostatnie dwa lub trzy komplety naprasowanek w niezmienionej cenie. Osoby chętne proszę o kontakt.
Rekomendowane odpowiedzi