zaba Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To się dopisuję! Na szczęście zdążyłam (w dużej mierze dzięki Gience i Orzełkowi). Gruby być może dołączy, jeśli nie wypadnie mu delegacja... W każdym razie proszę o "gadżety" dla mnie i Grubego! Koszulka damska jak największa (bo gabaryty "pozimowe") i koszulka męska XXL. Wariant A. Pozdrowionka Zaba
Klubowicze Karolina Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dnia 7.04.2017 o 09:14, arturas napisał: Sławku, z powodów osobistych muszę wycofać się z udziału w szacownej imprezie Jak się zmieni na plus, będę chciał chociaż na chwilę Was zobaczyć w sobotę. O nie!!!... Z kim ja będę tańczyć?....
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2017 No to mam trochę Internetu więc dziś postaram się wszystko ogarnąć. Żaba mam rozumieć że dla Was pokój z widokiem na morze?Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
Pan rypak Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sławku,proszę o skreślenie mojej osoby, z wielkim bólem i żalem musiałem podjąć decyzję
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 26 minut temu, Pan rypak napisał: Sławku,proszę o skreślenie mojej osoby, z wielkim bólem i żalem musiałem podjąć decyzję I jak koszulkę odbierzesz co .....
Sympatycy Grzech Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Rzutem na taśmę proszę o dopisanie do listy uczestników spotkania: Grzech - wersja A, koszulka męska XL Przelew szykuje się do wyjścia za kilka godzin.
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 No dobra. Chyba wszystko ogarnięte. W miejsce tych, co im wypadło i musieli zrezygnować wpisałem tych co się zgłosili. Wpłaty rónież uaktualnione. Jeden przelew na wersję C nie został ujęty gdyż.... nie wiem od kogo jest. Proszę więc osoby zgłaszające się na tę wersję o sprawdzenie przelewu i kontakt. Bardzo proszę o sprawdzenie wielkości i rodzajów koszulek, gdyż jutro wychodzi lista do drukarni, więc jest ostatnia chwila na ewentualne poprawki. Pozdrawiam wszystkich z gorącego kontynentu afrykańskiego
AndrzejPK Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 zdążyłem z wersja C na ostatnia chwilę... - dzięki Campto za taką błyskawiczną odpowiedź na maila - przelew poszedł - do soboty
Klubowicze Doktorek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sławku przed g. 12 przelałem gotówkę na Twoje konto, pozdrawiam, dziękuję i do zobaczenia w Rynii Przemek P. S. Przyjeżdżam samochodem, jeszcze w tym sezonie nie wyjechałem z garażu ...
DYSIA Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Trzymam kciuki za pogodę i odliczam dni do spotkania.
zaba Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzięki, Campto! Oczywiście, potwierdzam i z chęcią zamieszkamy w pokoju z widokiem...
wandalistka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam:) bardzo proszę o dopisanie Wandalistki i Avanturnika na wersję B zapłacone
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wanda - lepiej późno niż później. Wszystko ogarnięte. Do zobaczenia w Rynii.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Campto napisał: Wszystko ogarnięte .... Jak wszystko to może i pogoda też, bo prognozy do optymistycznych nie należą. Czyżbym musiał na zlot maxiskuterowy przyjechać autem?
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Grzesiu, mam nadzieję, że zgodnie z prognozami poprawi się od czwartku i będziesz mógł się przykulać na 2oo.
Termi_N Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Grzesiu my raz przylatujemy moto i innym razem samochodem. Trochę to nie godzi ale myślę że kabrio Grzesiu spokojnie możesz przelecieć Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Patrząc po dzisiejszym śnieżnym poranku...to wszystko możliwe... My planujemy o2o i tego się trzymajmy...
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ale mamy jeszcze kilka dni. Miejmy nadzieję, że pogoda się poprawi. A nawet jak nie to i tak będzie zaj......ście ( cytując wieszcza ). Niespodziankę profilaktycznie przeniosłem na piątkowy wieczór na miejscu.
Sympatycy Arecki Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sławek, przelew wysłany, mam nadzieję że już doszedł albo dojdzie zaraz.
kowal Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cóż, jestem na takim etapie, że niczego nie muszę już udowadniać...Biorąc pod uwagę deszczową prognozę na wekend i arktyczne temperatury...osiem godzin jazdy w takich warunkach to zbyt dużo. Krótko mówiąc będę na 4oo przejazd trasą nr 10 od m. Stettin, jeśli ktoś chciałby się dosiąść to zapraszam. Wyjazd ok. 6:30 z punktu początkowego.
Termi_N Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Kowal nie będziesz sam my też przyjedziemy puszkąWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Widzimy się jutro Jak to się zaczęło:
Sympatycy irasko Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 My już spakowani...blisko mamy to bez względu na pogodę lecimy na 2oo. Do zobaczenia.
DYSIA Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Po drodze obowiązkowy przystanek na obiadek w Karczmie Klepisko w Nieporęcie... (15:00 )
Rekomendowane odpowiedzi