Bobas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kochani, życzę Wam wszystkim pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech to będzie chwila, którą spędzimy wśród naszych najbliższych. Życzę też wszystkim mega prezentów i wszystkiego naj, naj, naj...... Na nowy rok życzę nam jak najmniej trosk, jak najwięcej kasiory, która często się nie zgadza, ale dzięki niej będziemy mogli razem wspólnie przemierzać na naszych kozach setki kilometrów w naszym skuterowym gronie. No i życzę , żeby tych wspólnie przekulanych kilosów było jak najwięcej w zbliżającym się 2017 roku !!! 1
michu Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 W te święta Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim szczęścia, radości i pięknych chwil z rodziną Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
mirek70 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam! I pozwolę sobie także ......życzyć Wszystkiego Najlepszego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia! Dla zacnego grona Kujawiaków i nie Tylko!P!
FREDZIU Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Koleżanki i koledzy spokojny wesołych radosny świat bożego Narodzenia życzę wszystkim z całego serca życzę
szamot Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia no i bogatego gwiazdorka
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2016 Życzymy Wam kochani spokojnych radosnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia.
upiór Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich składaja . Alina upiorek Łukasz Ewelina i Michał . Jeszcze ciut muzyki musiałem to wkleić .
maciejsr50 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych ,radosnych Świąt Bożego Narodzenia .
Bobas Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 My własnie wróciliśmy z wigilii, która była u teściowej. Jestem tak obżarty, że chyba zaraz nakarmię dziki przed domem .
upiór Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Oj tam ja około drugiej musiałem termoforka zatankować bo mi brzuch dziwnie się zrobił okrągły hi hi hi . Święta od tego są aby się objadać hi hi hi . Tylko po czasie jest mało przyjemnie . Za oknem 4 na + to jest szok ale około 15 stycznia zima ma walnąć ze wzmożoną siłą . Szamanisko dostał tyle ile chciał $ . Ale jak mnie oszuka to blado go widzę . Znajdę go nawet na ostatniej galaktyce .No a wtedy nawet ZACNA mu nie pomoże .
krzys-68 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zdązyłem? To i ja Wam składam wszystkiego naj.... i zdrówka. Lekko spóźnione ale cięzko było się zebrać do pisania na wyciągu a jeszcze trudniej jak się szusuje w dół...
Rekomendowane odpowiedzi