dacja Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 Szanowni... Sylwester już jest coraz bliżej i mam nadzieję, że wszyscy s? już gotowi aby od jutra wspólnie się bawić. Aktualna reprezentacj Sylwestrowego Klubu Burgmanii: 1. Dacja 2. Siodel. 3. Marzanna 4. Kefir 5. Szuwarek 6. Ola 7. Mirka 8. Pidżam 9. Magduska 10. Marysia 11. Mareczek + pies 12. Gosia 12. Abach 14. Kasieńka 15. Ciochin 16. Magda 17. DeeJay vel Mumia 18. Lechu 19. Kolega Lecha 20. Ela Pensjonat będzie gotowy na przyjęcie nas w sobotę od godziny 13 tej, sobotnia obiadokolacja zaczyna się o 18 tej Bardzo proszę o zabranie swojej ulubionej / i lubianej przez reszte / muzyki na no?niku typu CD , lub MP3 z odpowiednim wówczas okablowaniem Do zobacenia już jutro !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 29 Grudnia 2006 Już teraz życzę całej ekipie wyjazdowej udanej a także oraz Bawta się ino nie psotujta... Do zobaczenia w Nowym Roku !scooter
Slavequs Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jako pierwszy na forum w Nowym Roku życzę Wszystkim, aby od dzi? było już tylko lepiej.
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 3m powróciło cało dzieki za ?wietn? zabawe
magduska Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fakt, 3miasto dojechało ale chyba nie całe, bo niektórzy baluja do jutra Dzieki za zabawe i atmosfere, jak zawsze rewelacja EDIT: kilka zdjęc na pocz?tek
Sympatycy spinka Opublikowano 1 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2007 tak sie bawi wybrzeże ja tu widzę 1/3 nie z wybrzeża ale wiem że zabawa była przednia
Rekomendowane odpowiedzi