Administrator Bomber Opublikowano 3 Grudnia 2016 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2016 Mariusz, Niestety 9-go wypadł mi wyjazd i nie dam rady się pojawić. Proszę o usunięcie z listy uczestników Świętujcie i bawcie się dobrze.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2016 @Bomber, szkoda Może następnym razem Do wszystkich obserwujących ... W związku z sugestią C66 listę musimy mieć domkniętą jutro, tj. 5 grudnia... więc jeśli ktoś się jeszcze waha to prosimy o sygnał chętnych, którzy chcą wspólnie zasiąść do stołu wigilijnego 9 grudnia
tycjana Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam,prosimy o dopisanie do listy-Tycjana i Gumisiek.
Gieńka Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Mariusz sorki za zamieszanie, ale niestety nie damy rady być z Wami na Wigilii. Wykreśl mnie, Orła, Justynę i Puszka. Miłej zabawy.
MarioM Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Rzutem na taśmę, jeśli się uda to proszę o dopisanie do listy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2016 Lista zaktualizowana i z przyczyn organizacyjnych przymknięta. Do zobaczenia w piątek przy stole Wigilijnym
radi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Siemka , Spóźniony , ale bardzo proszę o dopisanie mnie do listy :-))) Pozdro Radi
Klubowicze El Diablo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2016 Sorka ! Jeśli to możliwe to i ja chętnie z Wami zasiądę. Pokornie proszę o dopisanie
Klubowicze oakowsky Opublikowano 7 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dnia 5.12.2016 o 21:31, MariuszBurgi napisał: Lista zaktualizowana i z przyczyn organizacyjnych przymknięta. Do zobaczenia w piątek przy stole Wigilijnym Witajcie, Przepraszam za spóźnioną reakcje, ale czy jeszcze miejsce przy "tradycyjnym pustym talerzu" by sie znalazło dla mnie? Chetnie bym dołączył... SUPER: Dzięki. Do zobaczenia!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udało się dostawić kilka kolejnych nakryć w C66 Lista uzupełniona. Już się ciesze na spotkanie z Wami
Klubowicze El Diablo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2016 Superos! Dzieki i do zobaczenia :-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dla przypomnienia: dziś godzina 19:30 zaczynamy przygotowania a o 20:00 rozpoczynamy wspólnie celebrować przy Wigilijnym Stole.Do zobaczenia
Tatko Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Do stołów czas zasiąść Wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wigilia Mazowiecka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Miło było się z Wami spotkać. Wszystkim wielkie podziękowania za życzenia i udział w Wigilijnej Wieczerzy. Ojcu Dyrektorowi za słowo na niedziele i życzenia Świąteczne i niech moc będzie z Nami.
Sympatycy Arecki Opublikowano 9 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie i raz jeszcze wszystkiego dobrego oraz wesołych i pogodnych świąt.I jeszcze kilka zdjęć:Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze El Diablo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wielkie dzięki wszystkim za wigilijne spotkanie i życzonka świąteczne, za ''słowo na niedzielę''.Zdrowych i Spokojnych Świąt dla was i waszych bliskich.
Sympatycy irasko Opublikowano 10 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dziękuję bardzo wszystkim za miłe spotkanie....zdrowych i wesołych świąt życzę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 10 Grudnia 2016 Podziękowania za wczorajsze wspólne chwile. Wesołych i spokojnych Świąt dla Was i Waszych bliskich.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja również dziękuje za wczorajsze wesołe towarzystwo, pogaduchy etc. Mariuszowi za transport. Dołączam się do życzeń Zdrowych Spokojnych oraz Wesołych Świąt. ☃️️ Pozdrawiam
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wielkie dzięki za wspòlną wigilie.Jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt.
Rekomendowane odpowiedzi