Klubowicze arturas Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 Listę zaktualizowałem Dla przypomnienia temat zamykamy w przyszłym tygodniu. Później projekt idzie do druku i
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 A czy można zobaczyć projekt?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 przesyłkę grupową śląską proszę przesłać na mój adres, opłatę wysyłam 10. robert1973 - 1 duży, 2 małe, śląsk, wys. grupowa - WPŁACONE16. karton - 1 duży, 1 mały, śląsk18. nietoperz - 1 duży, 2 mały, śląsk, wys. grupowa - WPŁACONE26. MarP - 1 duży, 2 małe, śląsk, wys. grupowa - WPŁACONE36. Darkhem - 1 duży, 2 małe, śląsk, wys. grupowa - WPŁACONE37. GadekW - 1 duży, śląsk, wys. grupowa (do.zwr.3) - WPŁACONE adres podam na PM
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 A czy można zobaczyć projekt? Krzysiu, zajawka projektu jest w pierwszym poście, a cały kalendarz dopiero w rączkach
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 A ja bym chciał zobaczyć cały zanim zamówię
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 Krzysiu zamawiaj w ciemno najwyżej oddasz. 1
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 Krzysiu, karty kalendarza wyglądają tak samo i różni ich tylko zdjęcie, które wygrało konkurs w danym miesiącu oraz cyfry kalendarium wg danego miesiaca. Proponuję abyś przejrzał forum wstecznie jeżeli chcesz przypomnieć laureatów konkursu
Corleone Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Artur, Ja po proszę jeden duży + 1 mały. Kasa poszła
Sympatycy irasko Opublikowano 29 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2016 Artur...kasa poszła. Odbiór osobisty.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2016 Listę uzupełniłem. Dziękuję wszystkim za wpłaty. Na spóźnialskich czekam do piątku (2 grudnia) i kalendarze przekazuję do produkcji.
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2016 zapomniałem, ale kasa poleciała
marycha Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Artur, to i ja poproszę 1 duży odbiór osobisty kasa właśnie poszła pzdr
atat13 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wiem ze nie mozna jyz zamowic ale mam jedno pytanie : jesli zdjecia z kalendarza sa z konkursu z rego roku to jakie zdjecie bedzie przy grudniu ? Z 2015 roku czy jakieś inne ?Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Qrde, zupełnie zaspałem w tym roku. To co niby powieszę na ścianie? Mam se kupić jakąś lipę z marketu? Szkoda, widzę, że jeden dzień za późno sobie przypomniałem
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dnia 3.12.2016 o 16:55, atat13 napisał: Wiem ze nie mozna jyz zamowic ale mam jedno pytanie : jesli zdjecia z kalendarza sa z konkursu z rego roku to jakie zdjecie bedzie przy grudniu ? Z 2015 roku czy jakieś inne ? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Już tłumaczę: Kalendarz zawiera zdjęcia konkursowe z przedziału wrzesień - sierpień, czyli obecny kalendarz będzie zawierał zdjęcia wrzesień 2015 - sierpień 2016 Wynika to z czasu jaki jest potrzebny na kompletowanie materiałów oraz z miesiąca w jakim dawien dawno zarzucony był temat konkursu foto. Dnia 3.12.2016 o 23:33, burgifan napisał: Qrde, zupełnie zaspałem w tym roku. To co niby powieszę na ścianie? Mam se kupić jakąś lipę z marketu? Szkoda, widzę, że jeden dzień za późno sobie przypomniałem Właśnie jest jeszcze szansa. Kalendarze jutro wchodzą na maszynę, więc jeszcze jest szansa Jeżeli dzisiaj dostanę deklarację i wpłatę to nie będzie za późno POZDRAWIAM 1
atat13 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Poproszę 1x duży + 2x małe, wysyłka na adres prywatny (dane podam w wiadomości)
burgifan Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ok, dzięki serdeczne za info. Oczywiście poproszę o 1 duży i 1 mały, zachodniopomorskie. Jeśli możliwe to proszę dołączyć do kogoś od nas, odbiorę sobie, a jeśli mam coś dopłacić do wysyłki, bo tylko dla mnie paczka przyjedzie, to mi napisz o tym. Przelewa już zrobiłem, dzięki Arturas
Klubowicze MAKI Opublikowano 6 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2016 Przepraszam że dopiero. Sprawy osobiste. Jakby można było, nie robiłoby to kłopotu- to piszę się na duży kalendarz. Proszę o info poz.lub neg. Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2016 OKi Maki nie ma problemu. Działamy
Klubowicze MAKI Opublikowano 6 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2016 4 godziny temu, arturas napisał: OKi Maki nie ma problemu. Działamy W takim razie przesyłam kasiorkę. Odbiorcą bedzie pewnie moja córka która mieszka w W-wie. Jeszcze raz dzięki i Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2016 Listę zaktualizowałem. Brakuje wpłat - oznaczyłem na niebiesko. Kalendarze już są w produkcji. Wysyłka najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam,
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2016 Uprzejmie informuję, że kalendarze powolutku się pakują w przygotowaniu do wysyłki. Do końca tygodnia powinny być wszystkie już wysłane. Wszystkim Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
marycha Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Artur, a od kiedy można odbierać osobiście?Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2016 1 minutę temu, marycha napisał: Artur, a od kiedy można odbierać osobiście? Jeśli chodzi o mazowieckie, to oczywiście że na spocie. Zachęcam zajrzyj do wątku mazowieckiego.
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2016 Uprzejmie informuję, że kalendarze - WIĘKSZOŚĆ - poszły w świat Brakuje mi danych wysyłkowych od : skolim418, Mieczyslaw10, marekościan, krzysiu Krzysiu nie wiem jaką wysyłkę dla Ciebie kierować? 1
Rekomendowane odpowiedzi