Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Znajdzie się miejsce dla mnie i pasażerki chętnie poznamy brać skuterową Zapraszamy. Czysto informacyjnie: Jeśli ktoś dobije na miejsce przed 19'stą proszę powołać się na grupę maxi skuterową Burgmania i kierować na taras, który mamy w całości zarezerwowany. Po przybyciu na miejsce parkujemy również grupowo w/g schematu
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jadę z noclegiem.
Bulba Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 4 pojazdy z lodzkiego ? Kuzwa jest moc ! Ps. Dobra dzwonie do szefa, ze mnie chyba sasiad zalewa i musze pilnie sie ewakuowac do domu
Sysgone Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgodnie z zasadą "szewc w dziurawych butach ...", "najciemniej pod latarnią..." etc. Po prostu następnym razem trzeba zrobić spotkanie pod Białymstokiem, to się Łódź ruszy, a tak, to im się nawet nie chce sprzętów odpalać, bo za blisko mają ;-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Łódzkie! Odpalać, odpalać sprzęty. Pogoda wymarzona. Mazowsze już stoi dokach a o 17 szykujemy się do startu
krzysiu Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 4 pojazdy z lodzkiego ? Kuzwa jest moc ! Ps. Dobra dzwonie do szefa, ze mnie chyba sasiad zalewa i musze pilnie sie ewakuowac do domu to jak Ty bedziesz piąty to ja szusty
Sympatycy orzeł Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pocekajta na nas?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Administrator Opublikowano 26 Sierpnia 2016 To sie Orły pobudziły w pore Edit Stolica w dokach startowych! Pogoda w punkt
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 My też siem już zbieramy z Grodziska :-)
Klubowicze Campto Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Oj gwarno jest.
Tatko Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dojechałem pojedlim tera by się zdało cuś wychlać
Sympatycy spinka Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ania ciasto przywiozła jejku jejku już ślinka cieknie. Miłego i smacznego spotkania :-)
Tatko Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ania i Roni ciastem częstują Nie wiedziałem źe Roni dobre ciasta piecze
Klubowicze Campto Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Trochę nas jest
Tatko Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Spineczka bierz Lecha i przybywajcie przy okazji pozdrawiamy Was.
Sobier Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Widzę że stoły syto zastawione. Tak trzymać. Maniek pilnuj Tatusia żeby się chłopina nie przeżarł
Sysgone Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Maniek to już w domu. Arturas przejął opiekę :-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Widzę że stoły syto zastawione. Tak trzymać. Maniek pilnuj Tatusia żeby się chłopina nie przeżarł Tatko wie co robi. Walnie lufę i znowu coś zje. Maniek już w domu. Mariusz fajny pomysł z tym spotkaniem,trochę nas było. Jedzenie tanie dobre i dużo. Pogoda pierwsza klasa. Do następnego. Robercie dzięki za drogę powrotną. Mieliśmy jechać spokojnie a wyszło jak zwykle.
Bulba Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Bulby juz tez w domu Baaardzo mile spotkanko. Pozdrawiamy i do nastepnego
krzysiu Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Serdeczne podziękowanie za super spot jedyny w swoim rodzaju.....czy to będzie tradycją Narodziła się nowa tradycja. Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 My też już w domu. Super pomysł. Trzeba to kontynuować. Może lubelskie i " BIDA"? Dzięki wszystkim za spotkanie a Orzełkom za wspólną drogę powrotną.
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Krzysiu taki spot powinien być raz na 3 miesiące lub częściej tylko z noclegiem co by można było coś się napić %
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jako ze ostatni zajechalem to zalaczam kilka foci do relacji ze znamienitego SUPER scentralizowanego SPOTa... Oj dzialo sie Bylo w sumie 34 maszyny i ok 50 osób Machiny roznej masci.. Rozmowy i pogaduchy jak zwykle I moze rozbudzily sie marzenia... o szybkich podróżach (z dedykacja dla Orzelka) A SPOT nosil znamiona 66! bo jak! I czas rozstan i rozjazdow
Sympatycy orzeł Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dziękujemy za miłe spotkanie.I oczywiscie za wspólny przelot w TE i NAZAT. P.S: 370 km w popoludnie, chyba nie jestem normalny ?
Rekomendowane odpowiedzi