Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Października 2018 No i kolejny czwartek się kończy, dziękuję za spotkanie Ewuś jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2018 Dziękuję za spotkanie - tak, kolejny czwartek za nami Bardzo dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia, kwiaty, prezenty ..... i że byliście Do zobaczenia - do następnego
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2018 Dziękuję Wam wszystkim za super spot-kanko i maszkiety . Solenizantce Ewci jeszcze raz - wszystkiego naj,
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2018 Dziękuję za spotkanie. Jak zawsze było super .......i w dodatku słodko. Ewcia, jeszcze raz najlepszego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Jutro czwartek. Wybiera się ktoś na spota ? Czy będę w samotności jadł barszczyk ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Moja Grypa i ja zostajemy w domu
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 To ja się wybiorę może zjem dorsza lub bogracz
Marek Leśniak Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ziga ten dorsz kusi, no to może może. Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Moją porcję dorsza można jutro zjeść
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 Dziś o 20.00 w Rybniku czeka na mnie pojazd- 21Web, i po 22.00 w Chałupkach- 36Wea... . .....lepszy by dziś był B650...... Pozdrowionka dla Was.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 Niestety muszę odwołać dzisiejsze spotkanie. Sorry
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2018 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 oj Andrzejku, ale pech ... ale szaszłyczek albo rybkę na pewno mają
Klubowicze ziga Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 My są na miejscu korki na drodze A skończyło się spotkanie Tak
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2018 Aj wy, no nie powiem brawo.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2018 Roztomili szkoda że tak się stało iż przyjechałeś A nikogo nie było. Moim zdaniem po części jest to wina tego że od jakiegoś czasu nikt nie pisze czy przyjedzie czy nie. Wszyscy to olewają. A jak by ktoś napisał "będę ok 19" to przynajmniej byś poczekał. Generalnie mam wrażenie że już nie ma GRUPY ŚLĄSKIEJ . Została co najwyżej malutka " grupka ". Jeszcze 2-3 lata temu do Chudówa przyjeżdżało nawet i 30-40 osób. A teraz? Jak jest 15 to jest Max. Tak samo zimą. Do Szałasu przyjeżdżało 20 osób. Co tydzień. A teraz nagle mają za daleko. Są zarobieni . Nawet nikt nie pisze że nie przyjedzie. Myślę że się wypalili i już ta chęć wygasła. Szkoda
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 9 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2018 Odnośnie wczoraj, byłem o 18 20, poczytałem na forum, Arturo odwołuje spotkanie. Może ludziska zrozumieli że w ogóle nie będzie. Pochodzilem trochę strzeliłem fotkę i do domu. Byłem za Elektro, dzwoni Ziga (zobaczył na forum) , w sumie mogłem się wracać chociaż daleko już byłem. Odnośnie frekwencji, może sensownie byłoby przełożyć spotkania na sobotę, ludzie mają więcej czasu. Spotkania czwartkowe w sobotę, jak może być majówka we wrześniu, to czemu nie. Z drugiej strony w tych miejscach gdzie się spotykamy w soboty mają dużo ludzi, a w Chudowie często są imprezy. Następny temat do obgadania.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2018 Myślę że to nie wina dnia czy miejsca tylko ludziom już niechce się tak jak chciało się kiedyś. Ja nawet rozumiem że ktoś nie może przyjechać. Ale popatrz ile osób w ogóle pisze na forum. A przecież telefon można nawet do kibla zabrać i coś napisać. Ale jakoś wpisów nie ma.
Darkhem Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Może jest tak że cześć grupy nadal spotyka się w Kobiurze? Poza tym z mojej strony jest tak że gdyby drugi dzień po spotkaniu był dniem wolnym od pracy to z pewnością też częściej bym przyjeżdżał i mógłbym dłużej posiedzieć. Np moim zdaniem lepszy byłby piątek Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 o mamo jak ten czas leci ! już jutro znów czwartek spotkanie z Wami to przyjemność więc będę ps. może faktycznie w okresie zimowym zmienić dzień ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 14 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 O mamo ! leci ten czas, leci Też się zastanawiałam nad zmianą " spotkań czwartkowych" np. w piątek. Trzeba to obgadać. A póki co jak mnie jutro Artur zabierze to będę
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 W dniu 14.11.2018 o 13:55, Joasia70 napisał(a): (...) ps. może faktycznie w okresie zimowym zmienić dzień ? Rozwiń Nie wystarczy że czas zmieniamy? W dniu 14.11.2018 o 14:48, Ewa B-B napisał(a): (...) A póki co jak mnie jutro Artur zabierze to będę Rozwiń Jak się zabiorę to też będę
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 Opadów śniegu nie zapowiedziano, to....
Klubowicze karton Opublikowano 15 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2018 No to my też mkniemy dziś do szałasu
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2018 Jak się wyrobimy to będziemy
Rekomendowane odpowiedzi