Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano
55 minut temu, robert1973 napisał:

Liczyć potrafię ale nie chodziło mi o wynik głosowania który przyjmuję do wiadomości tylko o źródło tego pomysłu  ale chyba

i to jest główny powód .... niestety Co po niektórzy mają inne zdanie i wyrażają swoją dezaprobatę ale co tam.... przegłosuje się Ich a potem poprowadzi rozmowę na "boczny tor" i będzie ok.... tylko jedno ale.... ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty???

Robert nie wiem co sugerujesz, że przekupiłam wszystkich którzy głosowali na Szałas ??

no i ok każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, Ty je wypowiadasz czy ja Cię krytykuję ??? a ja nie mam takiego prawa ???? a inni którzy zagłosowali za szałasem tez nie mają do tego prawa ???

i tak przez dwa lata mówiłam, że mi Kobiór nie odpowiada bo nie chodzi, że mam tyle km do przejechania tylko z powodu mojej pracy się nie wyrabiam czasowo , nie mam prawa wyrazić swojego zdania ????  ale jeździłam tam prawie w każdy czwartek

i jaki boczny temat ?, że zaczęłam z kenobim "gadać" o pociągu ? przecież sam pisałeś, żeby zostawić temat na ognisko to już o niczym innym nie można tu pisać  wobec tego ?

1 godzinę temu, robert1973 napisał:

ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty???

uważasz, że to Moje działanie ma wpływ na spoty ? a Twoje jest w 100% ok ??

i wiesz co masz możliwość zostać szefem grupy śląskiej,  i mimo, że może Ciebie to zdziwi będę trzymała za Ciebie kciuki bo mi zależy na tym żeby w grupie śląskiej działo się jak najlepiej

Opublikowano

Chciałem przyjechać dziś na spota po raz drugi, ale czytam to i trochę strach, bo pioruny czuć aż pod Olkuszem ;)

A tak na poważnie to mnie rozłożyło i strach wsiadać na maszynę z katarem i bólem gardła. Także pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że chociaż na jakieś zamknięcie dotrę :)

• Klubowicze
Opublikowano

e tam bobby pioruny, to zaledwie niegroźne wyładowania z bateryjki rozładowanej ;)

zdrówka i oby do niedzieli bo pogodę ładna zapowiadają :)

• Sympatycy
Opublikowano

Nam oberwało śmigło w helikopterku więc miłych pogaduch i dajcie później jakieś foty.

Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No i po pierwszym zimowym spot-kaniu. Dzięki wszystkim obecnym za miłe pogaduchy. Beatko, dzięki za prezent na dzień chłopaka. :mellow:

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanie:) 

było przyjemnie, miejsce przyjazne, gdy zebrało się nas więcej, na tyle, że trzeba by przesuwać stoły, udostępniono nam dodatkową salkę

miło, że Panie nas pamiętały i z uśmiechem przywitały

był smaczny barszczyk z krokietem i szaszłyki pyszne :) 

uff ale, że Artur rozwalał w młodości dźwigi nie wiedziałam ;) ani, że Jaki ma kropkę nad .... "i" ;) ani, że Wojtek musi się przed policją chować ;) 

do następnego :) 

DSC_0666.1.JPG

DSC_0667.1.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

I ja już w domu. Dzięki za dzisiaj i do zaś. 

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki serdeczne za spotkanie !OKK Miło było Was znowu zobaczyć i pogadać :Jumpy2: Pozdrawiam i do następnego :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo żałuje, że nie dojechałem na inaugurację spotów pod dachem ale zbyt późno wróciłem z pracy. 

Dobrze, że chcą udostępniać salkę, bo poprzednio tylko na imprezy np. urodzinowe.

Do następnego czwartku, a ma być ciepło więc przyjemnie będzie przed i po jechać !scooter okrężnymi drogami.

Wcześniej, już w niedzielę spotykamy się na OZS.:D

Opublikowano

HEJ HEJ

Pogoda ma być  może jeszcze Chudów.

Arturo dzięki za pamięć o KK.

Pozdrowionka.

• Klubowicze
Opublikowano
31 minut temu, Marek Leśniak napisał:

Pogoda ma być  może jeszcze Chudów.

Może być i Chudów, pogoda rzeczywiście sprzyjająca ... dostosuję się do większości :)

najwyżej przyjadę puszką bo po 19.00 robi się już ciemno i zimno

Opublikowano

Ja też jestem za Chudowem:)

Opublikowano
3 godziny temu, Conan napisał:

Ja też jestem za Chudowem:)

to ja też !OK:lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś chcę się " wykoleić";)....tylko gdzie?

• Klubowicze
Opublikowano

Pogoda super. Większość wybrała Chudów. Więc ciśniemy wszyscy na świeże powietrze !OK

Opublikowano

Nie wiem o której się wyrobię dzisiaj :(

• Klubowicze
Opublikowano

O'k. Tempomaty, pantografy i inne automaty "nasztelowane"....;) wajcha na 100% i na Chudów....;)  !scooter !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

A już wiem że się nie wyrobię :crybaby:

Opublikowano

Super spędzony czas. Dziękie4577025c5a6eae41edb5e6f53a3683b.jpg97b855e9ccc6c65648f965aaa44bbffc.jpg7641b4f24ee27f6a6ffec37aa556ecaf.jpg

Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Kolejny spot za nami .Dzięki za dzisiaj i do zaś. 

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spot-kanko. Nareszcie mogłem Was zobaczyć na wizji i foni. ( w PAL-u, SECAM-ie, Mono, Stereo i DOLBY Surround...;)).

Opublikowano

Dzięki za spot kanko.

Do następnego

• Klubowicze
Opublikowano

pogoda sprzyja w tym roku :) Chudów zapełniony motocyklistami :)

dzięki za spotkanie i pogaduchy :) do następnego

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, Joasia70 napisał:

pogoda sprzyja w tym roku :)

i oby tak do wiosny :)

Dziękujemy (Kasia i ja) za spotkanie :) i do następnego !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro czwartek czy ktoś wybiera się na spotkanie i gdzie?