Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 55 minut temu, robert1973 napisał: Liczyć potrafię ale nie chodziło mi o wynik głosowania który przyjmuję do wiadomości tylko o źródło tego pomysłu ale chyba i to jest główny powód .... niestety Co po niektórzy mają inne zdanie i wyrażają swoją dezaprobatę ale co tam.... przegłosuje się Ich a potem poprowadzi rozmowę na "boczny tor" i będzie ok.... tylko jedno ale.... ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty??? Robert nie wiem co sugerujesz, że przekupiłam wszystkich którzy głosowali na Szałas ?? no i ok każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, Ty je wypowiadasz czy ja Cię krytykuję ??? a ja nie mam takiego prawa ???? a inni którzy zagłosowali za szałasem tez nie mają do tego prawa ??? i tak przez dwa lata mówiłam, że mi Kobiór nie odpowiada bo nie chodzi, że mam tyle km do przejechania tylko z powodu mojej pracy się nie wyrabiam czasowo , nie mam prawa wyrazić swojego zdania ???? ale jeździłam tam prawie w każdy czwartek i jaki boczny temat ?, że zaczęłam z kenobim "gadać" o pociągu ? przecież sam pisałeś, żeby zostawić temat na ognisko to już o niczym innym nie można tu pisać wobec tego ? 1 godzinę temu, robert1973 napisał: ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty??? uważasz, że to Moje działanie ma wpływ na spoty ? a Twoje jest w 100% ok ?? i wiesz co masz możliwość zostać szefem grupy śląskiej, i mimo, że może Ciebie to zdziwi będę trzymała za Ciebie kciuki bo mi zależy na tym żeby w grupie śląskiej działo się jak najlepiej
bobby Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Chciałem przyjechać dziś na spota po raz drugi, ale czytam to i trochę strach, bo pioruny czuć aż pod Olkuszem A tak na poważnie to mnie rozłożyło i strach wsiadać na maszynę z katarem i bólem gardła. Także pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że chociaż na jakieś zamknięcie dotrę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 e tam bobby pioruny, to zaledwie niegroźne wyładowania z bateryjki rozładowanej zdrówka i oby do niedzieli bo pogodę ładna zapowiadają
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 Nam oberwało śmigło w helikopterku więc miłych pogaduch i dajcie później jakieś foty. Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
GadekW Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 No i po pierwszym zimowym spot-kaniu. Dzięki wszystkim obecnym za miłe pogaduchy. Beatko, dzięki za prezent na dzień chłopaka.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Dzięki za spotkanie:) było przyjemnie, miejsce przyjazne, gdy zebrało się nas więcej, na tyle, że trzeba by przesuwać stoły, udostępniono nam dodatkową salkę miło, że Panie nas pamiętały i z uśmiechem przywitały był smaczny barszczyk z krokietem i szaszłyki pyszne uff ale, że Artur rozwalał w młodości dźwigi nie wiedziałam ani, że Jaki ma kropkę nad .... "i" ani, że Wojtek musi się przed policją chować do następnego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 I ja już w domu. Dzięki za dzisiaj i do zaś.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 5 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2018 Dzięki serdeczne za spotkanie Miło było Was znowu zobaczyć i pogadać Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2018 Bardzo żałuje, że nie dojechałem na inaugurację spotów pod dachem ale zbyt późno wróciłem z pracy. Dobrze, że chcą udostępniać salkę, bo poprzednio tylko na imprezy np. urodzinowe. Do następnego czwartku, a ma być ciepło więc przyjemnie będzie przed i po jechać okrężnymi drogami. Wcześniej, już w niedzielę spotykamy się na OZS.
Marek Leśniak Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 HEJ HEJ Pogoda ma być może jeszcze Chudów. Arturo dzięki za pamięć o KK. Pozdrowionka.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 31 minut temu, Marek Leśniak napisał: Pogoda ma być może jeszcze Chudów. Może być i Chudów, pogoda rzeczywiście sprzyjająca ... dostosuję się do większości najwyżej przyjadę puszką bo po 19.00 robi się już ciemno i zimno
mario3101 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 3 godziny temu, Conan napisał: Ja też jestem za Chudowem:) to ja też
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 Dziś chcę się " wykoleić"....tylko gdzie?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 Pogoda super. Większość wybrała Chudów. Więc ciśniemy wszyscy na świeże powietrze
Conan Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Nie wiem o której się wyrobię dzisiaj
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 O'k. Tempomaty, pantografy i inne automaty "nasztelowane".... wajcha na 100% i na Chudów....
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2018 A już wiem że się nie wyrobię
mario3101 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Super spędzony czas. DziękiWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 Kolejny spot za nami .Dzięki za dzisiaj i do zaś.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 Dzięki za spot-kanko. Nareszcie mogłem Was zobaczyć na wizji i foni. ( w PAL-u, SECAM-ie, Mono, Stereo i DOLBY Surround...).
Marek Leśniak Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Dzięki za spot kanko. Do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Października 2018 pogoda sprzyja w tym roku Chudów zapełniony motocyklistami dzięki za spotkanie i pogaduchy do następnego
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2018 Godzinę temu, Joasia70 napisał: pogoda sprzyja w tym roku i oby tak do wiosny Dziękujemy (Kasia i ja) za spotkanie i do następnego
Klubowicze ziga Opublikowano 17 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2018 Jutro czwartek czy ktoś wybiera się na spotkanie i gdzie?
Rekomendowane odpowiedzi