Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Patryk za gruba kreska nie możemy się przebić przez krąg Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Patryk za gruba kreska nie możemy się przebić przez krąg Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka W tej sytuacji nigdy do nich nie dotrzemy Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 1 godzinę temu, _ANETA_ 80 napisał: Patryk za gruba kreska nie możemy się przebić przez krąg Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka Tu wieża. MYA-L41 już Was widzimy. Możecie lądować.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 Patryku z Twojej ryciny wychodzi na to że Kobiór jest w centralnym punkcie przypadek????? teraz na poważnie łeb mi pęka od domysłów, teorii spiskowych, zachodzenia w głowę itp. dlaczego zmiana z Kobióra na Szałas taka ni z gruchy ni z pietruchy bez żadnych wcześniejszych przesłanek o zmianie...źle tam było czy jak??? wiem żarcie nie powalało, czasami się zdarzyło zimną kawę dostać, stoliki mało mobilne ale było klimatycznie ceny "przystępne" a i szefostwo wyrozumiałe oraz kelnerki miłe.... "o so chodzi" ja pytam. ps żeby nie było głupiej gadki że po % zachciało mi się pisać na forum to jest normalna pora po mojej pracy.... przyszedłem poczytałem napisałem.... i choćby pierdylion Tu słów napisano nic nie zastąpi gadania "pysk w pysk" jak to mawia klasyk "warto rozmawiać" dodam "na żywo" Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 3 godziny temu, robert1973 napisał: Patryku z Twojej ryciny wychodzi na to że Kobiór jest w centralnym punkcie przypadek????? teraz na poważnie łeb mi pęka od domysłów, teorii spiskowych, zachodzenia w głowę itp. dlaczego zmiana z Kobióra na Szałas taka ni z gruchy ni z pietruchy bez żadnych wcześniejszych przesłanek o zmianie...źle tam było czy jak??? wiem żarcie nie powalało, czasami się zdarzyło zimną kawę dostać, stoliki mało mobilne ale było klimatycznie ceny "przystępne" a i szefostwo wyrozumiałe oraz kelnerki miłe.... "o so chodzi" ja pytam. ps żeby nie było głupiej gadki że po % zachciało mi się pisać na forum to jest normalna pora po mojej pracy.... przyszedłem poczytałem napisałem.... i choćby pierdylion Tu słów napisano nic nie zastąpi gadania "pysk w pysk" jak to mawia klasyk "warto rozmawiać" dodam "na żywo" Pozdrawiam Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Beata, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia, Migu, Andrzej MS, Patryk, zenek, Wiesia, Valdek_Tychy Kobiór: Paweł, Marek, Kasia, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru, robert1973 bo jak widać większości osób mimo centralnego położenia Kobióra nie odpowiadała ta miejscówka , to za mało ?
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 Tu wieża. MYA-L41 już Was widzimy. Możecie lądować. Patryk nie mogłeś wysłać bardziej cywilnej maszyny Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 23 minuty temu, _ANETA_ 80 napisał: Patryk nie mogłeś wysłać bardziej cywilnej maszyny Aneta ale ta może szybciej lata
Klubowicze Trebor Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Skoro zmiana miejsca spotkań wywoła takie emocje to może warto spotykać się naprzemiennie raz w Kobiórze a raz w Szałasie
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 Aneta ale ta może szybciej lata Boję się że utkniemy w powietrzu oni przecież strajkują Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Jaki 40 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 To może Ktoś mi powie gdze dzisiaj spocik . Trebor to ja muszę sobie wpisać do kajetu bo mi się pofyrda .
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 Skoro zmiana miejsca spotkań wywoła takie emocje to może warto spotykać się naprzemiennie raz w Kobiórze a raz w Szałasie Nie przedrzesz się .....za gruba linia.... Chyba że lecisz z namiWysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 32 minuty temu, Trebor napisał: Skoro zmiana miejsca spotkań wywoła takie emocje to może warto spotykać się naprzemiennie raz w Kobiórze a raz w Szałasie może warto , tylko obawiam się, że wtedy część będzie przyjeżdżała do Kobióra a część do Szałasu 29 minut temu, _ANETA_ 80 napisał: Boję się że utkniemy w powietrzu oni przecież strajkują Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka Aneta to prywatna linia Patryka a On nie strajkuje 21 minut temu, Jaki 40 napisał: To może Ktoś mi powie gdze dzisiaj spocik . Trebor to ja muszę sobie wpisać do kajetu bo mi się pofyrda . Szałas 2 minuty temu, producentkolder napisał: Nie przedrzesz się .....za gruba linia.... Chyba że lecisz z nami Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka oj oj tam nie przesadzaj z ta grubością a swoja drogą Patryk powinien zrobić okrąg sięgający do Jędrzejowa ... tylko strach się bać gdzie ten środek wtedy wyjdzie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Godzinę temu, Joasia70 napisał: a swoja drogą Patryk powinien zrobić okrąg sięgający do Jędrzejowa ... tylko strach się bać gdzie ten środek wtedy wyjdzie I nie zapominajmy o Kędzierzynie Koźlu . Oni też przyjeżdżają ( i to często )
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 2 godziny temu, _ANETA_ 80 napisał: Boję się że utkniemy w powietrzu oni przecież strajkują Polecam "hanys bane" (KŚ)... Dziś ja pracuję, nie strajkuję. (B-Biała-Żory(prawie koło szałasu)-Rybnik-Racibòrz-Chałupki) więc co niektórzy się by załapali...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 17 minut temu, kenobi napisał: Polecam "hanys bane" (KŚ)... Dziś ja pracuję, nie strajkuję. (B-Biała-Żory(prawie koło szałasu)-Rybnik-Racibòrz-Chałupki) więc co niektórzy się by załapali... kenobi to taki malutki objaździk przez Jędrzejów zrób B-Biała-Jęderzejów-Żory-Rybnik-Racibórz-Chałupki
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Ciężko będzie...poza jurysdykcją KŚ są.......ale... Fure dziś mam...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 3 minuty temu, kenobi napisał: .poza jurysdykcją KŚ są... oj tam oj tam a co do zastępowania kolegi to trasa dojścia do szałasu z PKP ... zatrzymujesz skład na chwilę na peronie, myk, myk 3 min i jesteś w szałasie , posiedzisz, pogadasz , zjesz coś i dalej w drogę ... potem nadrobisz na trasie postój
Klubowicze kenobi Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Kamery są i "uwidzą" mnie, że mykłem... bliżej bym miał koło jeziorka "Śmieszek" przy Twinpigsie...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 utrudniasz
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 takiego wydrukujemy, ustawimy i gotowe miecz świetlny pewnie masz w domu to mu włożymy w dłoń niech prowadzi skład i do Chałupek
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 Godzinę temu, Joasia70 napisał: zatrzymujesz skład na chwilę na peronie, myk, myk 3 min i jesteś w szałasie , posiedzisz, pogadasz , zjesz coś i dalej w drogę 56 minut temu, kenobi napisał: Kamery są i "uwidzą" mnie, że mykłem... bliżej bym miał koło jeziorka "Śmieszek" przy Twinpigsie... To faktycznie koło tego jeziorka się zatrzymaj ( tam kamer nie ma ) a że musiałeś opuścić stanowisko to powiedz że " złapałeś panę "
Moni82 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 7 godzin temu, Joasia70 napisał: bo jak widać większości osób mimo centralnego położenia Kobióra nie odpowiadała ta miejscówka , to za mało ? Dziwne, to czemu spotkania odbywały się przez 2 lata skoro większości nie odpowiadała ta miejscówka. I nie wiem kto tu jest złośliwy, bo na pewno nie ja.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2018 8 godzin temu, Joasia70 napisał: bo jak widać większości osób mimo centralnego położenia Kobióra nie odpowiadała ta miejscówka , to za mało ? Liczyć potrafię ale nie chodziło mi o wynik głosowania który przyjmuję do wiadomości tylko o źródło tego pomysłu ale chyba Dnia 2.10.2018 o 14:36, Joasia70 napisał: wiem, że jestem mało obiektywna ale mi Szałas odpowiada bo mam o połowę bliżej i to jest główny powód .... niestety Co po niektórzy mają inne zdanie i wyrażają swoją dezaprobatę ale co tam.... przegłosuje się Ich a potem poprowadzi rozmowę na "boczny tor" i będzie ok.... tylko jedno ale.... ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty???
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2018 48 minut temu, Moni82 napisał: Dziwne, to czemu spotkania odbywały się przez 2 lata skoro większości nie odpowiadała ta miejscówka. Bo nie było innej alternatywy. NIKT nie zaproponował lepszej miejscówki. A ta miała dwie zalety : była w miarę po środku dla większości i była czynna długo. 27 minut temu, robert1973 napisał: tylko jedno ale.... ale ile mniej ludzi będzie jeździło przez takie działania na Spoty??? Do Kobióra jeździło zdecydowanie mniej osób niż do Szałasu. Robert z ta odległością nie przesadzaj .Masz teraz 10 km dalej niż do Kobióra. ( ja też mam dalej o 10km niż do Kobióra a i tak jeszcze ok 10km dalej od Ciebie i jakoś nie stękam tym bardziej że z reguły przyjeżdżam 3 razy w miesiącu a Ty ze względu na pracę czasem 1raz na dwa miesiące ) To taki problem ? Przedtem przez LATA Ci to nie przeszkadzało. ( jak poznałem Burgmanię to wszystko było ustalone dużo wcześniej : Latem -> Chudów a Zimą -> Szałas i czy mi to pasowało czy nie to się wtedy wszyscy na to godzili a teraz nagle PROBLEMY ) A tak na serio to widać że nie MIEJSCE jest tu problemem tylko to że KTOŚ śmiał zadecydować podczas waszej nieobecności. A decyzja była podjęta w gronie ok 12 os. i to jako tymczasowa żeby sprawdzić i ewentualnie znaleźć inne jeszcze lepsze rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi