Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia Kobiór: Paweł, Marek, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 2 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2018 a może tu : http://panorama-klub.pl/?intro=0 czynne do północy i może zamiast marudzić, to może warto poszukać czegoś
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Ania byłaś tam kiedyś ?
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Ja do szałasu mam dalej ale jedzenie lepsze, decydujcie. Proponuje głosowanie. Robicie sztuczne problemy w jednej i drugiej knajpie pytają dlaczego nie przyjeżdżamy wiec zawsze możemy zmienić miejsce. Osobiście wolę szałas, a pogadamy na ognisku.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 2 minuty temu, Migu napisał: Proponuje głosowanie. Migu głosowanie trwa Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia, Migu Kobiór: Paweł, Marek, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2018 Właśnie tak jest na śląskim forum vstroma, każdy by się chciał spotkać, ale w miejscu wskazanym przez siebie. W końcu nigdy się nie spotykamy bo nikomu nie pasuje albo miejsce albo termin. Trza walnąć ręką w stół , Szałas i koniec. Niestety raz mają bliżej jedni, innym razem drudzy. Ja mam dalej, ale osobiście mi się podoba bardziej niż Country. Szczerze powiedziawszy nikt nam nie zabronił przyjeżdżać do Szałas, to i co chodzi. Proponuję nie obrażać się na innych bo nikt świętym nie jest. Na koniec mogę też zaproponować swoje miejsce, dwie minuty od domu, pieszo, pizza i piwo.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Na spotkaniu w czwartek wyraziłem swoją opinię i podobała mi się propozycja zmiany. Chętnie znowu odwiedzę Szałas. Jestem otwarty na propozycje i raczej sam nie będę proponował niczego gdzie dojdę pieszo w 5 minut. 14 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Właśnie tak jest na śląskim forum vstroma, każdy by się chciał spotkać, ale w miejscu wskazanym przez siebie. W końcu nigdy się nie spotykamy bo nikomu nie pasuje albo miejsce albo termin. Trza walnąć ręką w stół , Szałas i koniec. Niestety raz mają bliżej jedni, innym razem drudzy. Ja mam dalej, ale osobiście mi się podoba bardziej niż Country. Szczerze powiedziawszy nikt nam nie zabronił przyjeżdżać do Szałas, to i co chodzi. Proponuję nie obrażać się na innych bo nikt świętym nie jest. Na koniec mogę też zaproponować swoje miejsce, dwie minuty od domu, pieszo, pizza i piwo. w Sosnowcu? Proszę, zbierajcie propozycje i w niedzielę przy kawie w McD pogadamy i będzie materiał do przemyśleń i dyskusji.
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 56 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Trza walnąć ręką w stół , Szałas i koniec. .... Na koniec mogę też zaproponować swoje miejsce, dwie minuty od domu, pieszo, pizza i piwo. Taki mały chłop , a tak taka wielka odwaga... ...ale z tym Sosnowcem to przesadziłeś .....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 Jak na razie Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia, Migu, Andrzej MS, Patryk Kobiór: Paweł, Marek, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru 8 godzin temu, Ania 77 napisał: a może tu : http://panorama-klub.pl/?intro=0 czynne do północy To jak z głosowania widać na razie wygrywa Szałas Ale w przyszły czwartek może są chętni żeby wypróbować miejscówkę zaproponowaną przez Anię 7 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał: mogę też zaproponować swoje miejsce, dwie minuty od domu, pieszo, pizza i piwo. Kurde Andrzej, paszport mi się skończył w czerwcu a nowego jeszcze nie wyrobiłam 7 godzin temu, Patryk napisał: w niedzielę przy kawie w McD pogadamy i będzie materiał do przemyśleń i dyskusji. a czytałeś pkt. 8 regulaminu ? oj coś się obawiam, że kawa im się skończy koło 10.00
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 A ja jeszcze się zastanawiam : na NIE co do Szałasu wypowiedzieli się np. Ania ,Monia i Paweł . W zeszłym zimowym sezonie to nie wiem czy byli w Kobiórze 2-3 razy na spotkaniu (no i ok 20 już się zbierali do domu a wtedy co poniektórzy dopiero dojechali ) to przecież powinno być im wszystko jedno gdzie. A bliżej domu to może by wpadali częściej i na dłużej.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Myślę że najlepiej będzie porozmawiać i umówić wszystko na ognisku,przy kiełbascę i ładnej pogodzie.
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 37 minut temu, arturo-bb napisał: A ja jeszcze się zastanawiam : na NIE co do Szałasu wypowiedzieli się np. Ania ,Monia i Paweł . W zeszłym zimowym sezonie to nie wiem czy byli w Kobiórze 2-3 razy na spotkaniu (no i ok 20 już się zbierali do domu a wtedy co poniektórzy dopiero dojechali ) to przecież powinno być im wszystko jedno gdzie. A bliżej domu to może by wpadali częściej i na dłużej. Po tej wypowiedzi "ręce opadaja" Czy ktoś Tobie mówi co masz robić (gdzie ,o której, z kim?) Dyskusja dotyczy miejsca spotkań GRUPY,a nie indywidualnych osób. Co do szałas to dla mnie sprawa jest jasna ,zostalósmy z niego grzecznie mówiąc wyproszeni i żadne "lamiglowki" slowne tego nie zmienią...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 10 minut temu, krys70 napisał: Czy ktoś Tobie mówi co masz robić (gdzie ,o której, z kim?) Dyskusja dotyczy miejsca spotkań GRUPY,a nie indywidualnych osób No właśnie dotyczy spotkań GRUPY. Całej GRUPY A osoby które prawie nie przyjeżdżają próbują narzucić swoją wizję tym co bywają co tydzień. Jeśli w tym sezonie faktycznie mieliście w planach przyjeżdżać częściej to PRZEPRASZAM Moja wypowiedź była podyktowana częstotliwością waszej poprzedniej aktywności. ( dwa lata temu w Szałasie byliście prawie co tydzień a teraz tak jak napisałem 2-3 razy )
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Witam. Mimo że nie mam luksusu wolnego czasu popołudniem na Nasze spotkania nie jest mi obojętne gdzie się to odbywa dla mnie Szałas jest spalony krótko a) wypie.... Nas z lokalu b) jedzenie nie jest dobre ostatnio miałem to okazję sprawdzić organoleptycznie i żeby nie było w Country też żarcie nie powala.... c) po każdym spotkaniu ciuchy śmierdziały ogniskiem Odległość nie jest dla mnie wyznacznikiem miejsca spotkania, czas otwarcia również... Najlepiej by było porozmawiać na ten temat przy ognisku, ma być pogoda, smaczna kiełbaska, świeże powietrze, humory to i może jakiś Consensus osiągniemy PS w ankiecie jestem za.....: Country
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 49 minut temu, arturo-bb napisał: To w takim razie po co pytać o zdanie GRUPE skoro glos (według Ciebie) jest uzależniony od obecnosci ? Idac tym tropem proponuję założenie dziennika obecności i w następnym sezonie decyzję podejmie trzyosobowa komisja z najwyższą frekwencją
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 Krzysiu bez złośliwości ale nie uważasz że właśnie to WIĘKSZOŚĆ i to ta która PRZYJEŻDŻA powinna jednak mieć możliwość większą do decydowania.Bo tak to wychodzi na to że pomimo tego że NIE PRZYJEŻDŻASZ ( i nie ważne czy nie chcesz czy nie możesz ale Cię nie ma ) to decydujesz gdzie INNI mają się spotykać CO TYDZIEŃ.
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Godzinę temu, arturo-bb napisał: Sprawa jest jasna.... Wyłączam się już grzecznie z dyskusji. Głosu nie oddaje (bo i tak jest bez znaczenia) Pozdrawiam Miłego dnia.
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 Tylko spokojnie. Ja nie grzeszę obecnością (niestety mam taką pacę jaką mam, i jak mam wolne w czwartek to na 99% jestem no i chyba że i śnieg jest, bo machalasa nie używam - liczy się tylko maxi). Dziennik będzie i ja najgorszy będę, a CHCĘ się z Wami spotykać, BYĆ w Grupie, obojętnie gdzie. Nie chcę być "nieobecnym-narzucaczem" i podałem swoją propozycję "szałasową". A tak ode mnie, to obojętnie gdzie będziemy, zawsze na Nas będą "krzywo" patrzeć, bo niestety jesteśmy Grupą bardzo "żywiołową i głośną", i "kontrabandę" przemycamy......więc honor do kieszeni, i na co wypadnie, na to bęc.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia, Migu, Andrzej MS, Patryk Kobiór: Paweł, Marek, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru, robert1973
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Tak dla rozluźnienia proponuje Domek nr 14
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 34 minuty temu, krys70 napisał: Głosu nie oddaje (bo i tak jest bez znaczenia) no cóż, ja na razie głosy zliczam bo dla mnie są ważne
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 Tak dla rozluźnienia proponuje Domek nr 14!piwko Ja bardzo chętnie .....Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Sympatycy krys70 Opublikowano 3 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2018 9 minut temu, producentkolder napisał: Ja bardzo chętnie ..... Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka Domek nr14l I wszystko jasne.... :)
zenon Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Ja osobiście wolałem szałas jakoś tam było milej, i jedzenie o wiele lepsze głos na szałas, Wiesia też dołącza się do szałasu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2018 Szałas: Artur, Ewa, Kenobi, Ziga, Joasia, Conan ( ? ), Jaki40, GadekW, Kasia, Migu, Andrzej MS, Patryk, zenek, Wiesia Kobiór: Paweł, Marek, Ania77, Moni82, Marcin78, subaru, robert1973
Rekomendowane odpowiedzi