mario3101 Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Było Artur ciacho Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze karton Opublikowano 27 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2018 Dzięki za dobrocie jabłka najlepszego solenizant i przybyłym do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Września 2018 Ewcia ciacho pycha Arturo , sto lat, sto lat ... Migu, Karton dzięki za dokarmienie dzięki za spota chyba już ostatniego w Chudowie w tym sezonie ... cóż jesień przyszła
Darkhem Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 I ja już w domku choć wyjechałem ostatni. Miło było i do następnego
Marek Leśniak Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Jacek jeszcze raz najlepszego Ewciu ciasto pycha.Jarek tobie też spóżnione ale szczere cukiery dobreńkie Reszcie dzięki za spot kanko do następnego.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2018 Dzięki za spotkanie. Dobrze było Was zobaczyć. Do następnego
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2018 Ehhh...ale mnie minęło....Pozdrowionka dla Was i solenizantów. No ale dach w 90% gotowy. Jutro klejenie gontu i 100%... i może lać ile wlezie....
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2018 Sto lat solanizantowi , ciacha pyszne a Ewci dużo zdrówka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2018 UWAGA !!!! UWAGA !!! UWAGA Ogłoszenia parafialne Zgodnie z ustaleniami podczas ostatniego spotu chudowskiego informuję, iż nastaje okres zimowy spotkań, a więc żegnamy Chudów i witamy ... znów Szałas w Żorach Po rozmowach z właścicielką ( dzięki GadekW, że podjechałeś, pogadałeś, ustaliłeś ) uzgodnione, że możemy znów tam się spotykać w czwartki. Gdy zbierze się nas większa grupa to będziemy mogli korzystać z dodatkowej salki. Tak więc od 04.10.2018 spotykamy się w Szałasie godzina jak zawsze
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2018 No i gitarrrrrra Już mam ochotę na barszczyk z krokietem
Klubowicze ziga Opublikowano 1 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2018 Dziękujemy za informacje
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2018 ...i znowu mam najdalej..... . Wojtuś:
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 1 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2018 No i fajnie - to do zobaczenia w ciepełku
Sympatycy pawel883 Opublikowano 2 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2018 Szałas Żory???? przecież to spalona miejscówka.Wypieprzyli całą grupę.Ku....i inne się sypały a teraz powrót?? Dziwne.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Paweł - było minęło znasz inna miejscówkę dogodną lokalizacyjnie i godzinowo ? zaproponuj, chętnie wypróbujemy
Conan Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Nie żebym był na nie bo nigdy tam nie byłem ale jak mogę to w razie W można sprawdzić Restauracje Radosz w Rudzie Śląskiej przy A4 ( swego czasu z octavia klub polska mieliśmy tam cykliczne spotkania i było ok) to tak dla wiadomości szefowej jak by coś było nie tak pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Conan dzięki za info, lokalizacja całkiem dobra tylko niestety czynne maja tylko do 21.00 a my często siedzimy dłużej, po 22.00 wychodzimy
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Ja osobiście za miłę potraktowanie 8 godzin temu, pawel883 napisał: Szałas Żory???? przecież to spalona miejscówka.Wypieprzyli całą grupę.Ku....i inne się sypały a teraz powrót?? Dziwne. Ja osobiście też bym im podziękował za to jak nas potraktowali "z buta".
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 Marku, no było jak było na ostatnim spotkaniu w Chudowie ( a trochę osób było, nie była to decyzja podjęta w gronie 3 osób ) ustaliliśmy, że może warto wrócić do Szałasu bo bardziej po drodze jest jeśli Wam ( piszę do wszystkich Ślązaków ) nie odpowiada ta miejscówka, to zaproponujcie coś innego w dobrej lokalizacji i w godzinach dłuższych niż do 21-22. ja jestem otwarta na propozycje proszę o wypowiedzi osób faktycznie zainteresowanych przyjeżdżaniem na zimowe spotkania wiem, że jestem mało obiektywna ale mi Szałas odpowiada bo mam o połowę bliżej
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 11 minut temu, Joasia70 napisał: warto wrócić do Szałasu bo bardziej po drodze jest komu jak komu dla mnie po drodze byłoby przy A4 między Katowicami, a Jaworznem ale nie ma tu żadnego lokalu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 8 minut temu, MarP napisał: komu jak komu Marku no mnie na pewno znaczy jaką masz propozycję ? jeśli większość będzie za inną miejscówką to ja się dostosuję w miarę możliwości ale jak na razie oprócz Conana nikt nie zaproponował nic innego a pisanie "Szałasowi bym podziękował" jest mało twórcze i jakoś nie ma w czym wybierać 8 minut temu, MarP napisał: komu jak komu dla mnie po drodze byłoby przy A4 między Katowicami, a Jaworznem ale nie ma tu żadnego lokalu pod mostem wiesz dla mnie najbardziej po drodze było by w Laboratorium Smaku w Ochojcu ale kurde czynne do 21
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 1 minutę temu, Joasia70 napisał: no mnie na pewno 15 minut temu, Joasia70 napisał: mi Szałas odpowiada bo mam o połowę bliżej No a my mamy o 100% więcej Nie ma łatwo, jak jednemu bliżej to drugiemu dalej No cóż, jak już pisałem wcześniej nie będę tam jeździł z entuzjazmem. Jak nas raz tak potraktowali to i drugi też tak zrobią jak tylko będzie potrzeba. Można spróbować i zobaczymy jakie będzie zachowanie właścicieli - szansę trzeba im dać jak tak postanowiliście jednogłośnie 3-osobowo . Mnie odpowiadała poprzednia miejscówka (i nie chodzi tutaj o odległość).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 5 minut temu, MarP napisał: jak tak postanowiliście jednogłośnie 3-osobowo . wrrrrrrrr 5 minut temu, MarP napisał: Jak nas raz tak potraktowali to i drugi też tak zrobią jak tylko będzie potrzeba. Można spróbować i zobaczymy jakie będzie zachowanie właścicieli no my tez aniołkami nie jesteśmy w Kobiórze, też mieli uwagi, że jesteśmy głośni, że ktoś napisał niepochlebną opinię w necie, że przywozimy swoje ciasto itd.
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 1 minutę temu, Joasia70 napisał: no my tez aniołkami nie jesteśmy w Kobiórze, też mieli uwagi, że jesteśmy głośni, że ktoś napisał niepochlebną opinię w necie, że przywozimy swoje ciasto itd. ale sprawę sobie z właścicielką wyjaśniliśmy i od tej pory było OK - nie przegoniła od razu nas tak jak to zrobili w Szałasie Jak im pocieniało to Burgmaniaków zaczęło brakować?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2018 16 minut temu, MarP napisał: ale sprawę sobie z właścicielką wyjaśniliśmy i od tej pory było OK - nie przegoniła od razu nas tak jak to zrobili w Szałasie Jak im pocieniało to Burgmaniaków zaczęło brakować? no to teraz sprawę Wojtek wyjaśnił z właścicielką Szałasu nie wiem czy pocieniało czy nie To, że piszę nie znaczy, że jestem ich orędowniczką piszę bo taka moja rola szefowej jeśli będą inne propozycje chętnie je tu przedstawię do dyskusji jak na razie za Szałasem opowiedziało się 5 osób ( tu na forum, nie liczę osób ze spotkania w Chudowie ) i 2 przeciw
Rekomendowane odpowiedzi