Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Darkhem napisał:

Conan nie strasz. Wtedy trzeba będzie zrobić czystki :D rasowe !guns. Pozostaną tylko najwierniejsi !scooter Ci co zmieniają poprostu źle trafili. Ale przecież są różne modele maxi

moment,moment,to jest forum miłośników a nie posiadaczy maxi ;) a ja bardzo je lubię.

12 godzin temu, Conan napisał:

Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów :)

założymy pod grupę miłośników maxiskuterów posiadających motocykle z grupami wielbicieli v stromów i bemwe :D

Opublikowano

Valdek ... jakby się nad tym zastanowić... hmm, w sumie to masz rację :D

Opublikowano
12 godzin temu, Marcin 78 napisał:

:eek: Ale gdzie Ci będzie tak dobrze jak nie z Burgmanią !YES

Jakoś się Marcin ogarnę, dam radę, nie będę na siłę pchał się tam gdzie mnie nie chcą. Swoją drogą znudziły mnie już te ciągłe docinki, nie przywykłem do takiej atmosfery. Nie obściskuje się na powitania, nie wchodzę nikomu.... w d..... i nie "obrabiam" jej innym, jak jestem z Wami na spocie to staram się być dla wszystkich uprzejmy i koleżeński. Mam swoje obowiązki w życiu, jestem czynny zawodowo, prowadzę swoją firmę, pracuję ponad 10 godzin dziennie, i nie zawsze mam czas na spotkania motocyklowe, itp rozrywki. Moja przynależność do grupy była oczywista, zapisałem się na forum Burgmani, jest na nim grupa Śląska to z automatu mojego miejsca zamieszkania się do Was "przypisałem" tym samym w miarę moich możliwości wpadam na jej spotkania i uczestniczę w życiu tej grupy tak intensywnie jak tylko mogę, i to wszystko co mogę od siebie oferować. W zamian nie oczekiwałem od grupy  niczego nadzwyczajnego, no może jedynie nieco zrozumienia, że nie bywam z Wami wszystkimi wszędzie na zlotach, spotach, itp. Nie jest to powód by się tego ciągle czepiano, potrafię rozróżnić żart od uszczypliwości, i zabolało mnie, że inni jak klakierzy przyklaskują, wznosząc na cześć kufel piwa w górę. Może warto się nieraz zastanowić czy dla tej osoby nie jest to przykre, szczególnie wtedy kiedy by chciała, a nie może. Każdy z nas ma swoje priorytety w życiu, Wy znajdujecie czas na spoty i pogaduchy , a ja dbam o to by w mojej firmie 10 ludzi miało co robić, bo z tej pracy utrzymują mnie (firmę)  i swoje rodziny. Jaki widzisz Mariusz muszę wybierać i wybór ten jest dla mnie oczywisty. Motocyklem jeżdżę jak mi się udaje w tygodniu do pracy, w weekendy z żoną i zawsze kiedy mam na to ochotę i oczywiście czas. Kiedyś wyjaśniłem na forum i przy stole w Chudowie, Kobiórze dlaczego nie biorę udziału w grupowych wyjazdach, bo preferuję zupełnie inny styl zwiedzania, poruszam się swoim tempem, nie chcę być problemem, nie chcę powodować zamieszania i niezadowolenia z tego powodu w grupie która ma swój cel.

Czy to są powody do ironicznych przycinek ?. Liczyłem na to, że gdy zdobędę więcej umiejętności to kiedyś z grupą pojadę dalej, gdzieś na dłuższy wypad.

Przepraszam ale chyba żyjemy w dwóch różnych Światach, dziękuję Tym którzy mi pomogli w pierwszych stawianych tu krokach, dziękuję za rady, za zrozumienie, było super. Wszystkim bez wyjątku życzę pogody, bezawaryjności i pięknych widoków w podróżach, tych dalekich i bliskich (Polska to piękny kraj, i warto go poznać) zanim wyruszymy podziwiać obce widoki - Artur to dla Ciebie za szybką reakcję !piwko.

Powodzenia

BURISMAN

• Sympatycy
Opublikowano
2 godziny temu, BURISMAN napisał:

Jakoś się Marcin ogarnę, dam radę, nie będę na siłę pchał się tam gdzie mnie nie chcą. Swoją drogą znudziły mnie już te ciągłe docinki, nie przywykłem do takiej atmosfery. Nie obściskuje się na powitania, nie wchodzę nikomu.... w d..... i nie "obrabiam" jej innym, jak jestem z Wami na spocie to staram się być dla wszystkich uprzejmy i koleżeński. Mam swoje obowiązki w życiu, jestem czynny zawodowo, prowadzę swoją firmę, pracuję ponad 10 godzin dziennie, i nie zawsze mam czas na spotkania motocyklowe, itp rozrywki. Moja przynależność do grupy była oczywista, zapisałem się na forum Burgmani, jest na nim grupa Śląska to z automatu mojego miejsca zamieszkania się do Was "przypisałem" tym samym w miarę moich możliwości wpadam na jej spotkania i uczestniczę w życiu tej grupy tak intensywnie jak tylko mogę, i to wszystko co mogę od siebie oferować. W zamian nie oczekiwałem od grupy  niczego nadzwyczajnego, no może jedynie nieco zrozumienia, że nie bywam z Wami wszystkimi wszędzie na zlotach, spotach, itp. Nie jest to powód by się tego ciągle czepiano, potrafię rozróżnić żart od uszczypliwości, i zabolało mnie, że inni jak klakierzy przyklaskują, wznosząc na cześć kufel piwa w górę. Może warto się nieraz zastanowić czy dla tej osoby nie jest to przykre, szczególnie wtedy kiedy by chciała, a nie może. Każdy z nas ma swoje priorytety w życiu, Wy znajdujecie czas na spoty i pogaduchy , a ja dbam o to by w mojej firmie 10 ludzi miało co robić, bo z tej pracy utrzymują mnie (firmę)  i swoje rodziny. Jaki widzisz Mariusz muszę wybierać i wybór ten jest dla mnie oczywisty. Motocyklem jeżdżę jak mi się udaje w tygodniu do pracy, w weekendy z żoną i zawsze kiedy mam na to ochotę i oczywiście czas. Kiedyś wyjaśniłem na forum i przy stole w Chudowie, Kobiórze dlaczego nie biorę udziału w grupowych wyjazdach, bo preferuję zupełnie inny styl zwiedzania, poruszam się swoim tempem, nie chcę być problemem, nie chcę powodować zamieszania i niezadowolenia z tego powodu w grupie która ma swój cel.

Czy to są powody do ironicznych przycinek ?. Liczyłem na to, że gdy zdobędę więcej umiejętności to kiedyś z grupą pojadę dalej, gdzieś na dłuższy wypad.

Przepraszam ale chyba żyjemy w dwóch różnych Światach, dziękuję Tym którzy mi pomogli w pierwszych stawianych tu krokach, dziękuję za rady, za zrozumienie, było super. Wszystkim bez wyjątku życzę pogody, bezawaryjności i pięknych widoków w podróżach, tych dalekich i bliskich (Polska to piękny kraj, i warto go poznać) zanim wyruszymy podziwiać obce widoki - Artur to dla Ciebie za szybką reakcję !piwko.

Powodzenia

BURISMAN

Dobrze że w wolnej chwili pomiędzy prowadzeniem FIRMY i wyjazdami masz czas na szybki ,krótki zwięzły wpis.

Ja pier.....e !scianachyba temperatura daje znak że za ciepło w głowę.

Pozdrawiam i kończę temat .Bo wątek dotyczy czego innego.

Opublikowano

BURISMAN ja też żadko jestem na spotkaniach bo też mam wiele obowiązków i również innych przyjemności. Nie denerwuj się, każdy ma swoje priorytety w życiu i czas, wpadaj kiedy możesz, choćby raz w roku. Pozdrawia

!piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś Klub Pracocholika...:(...

• Sympatycy
Opublikowano
44 minuty temu, kenobi napisał:

Dziś Klub Pracocholika...:(...

Ja 99% lęcę muszę km nawijać .:D Nauka czyni mistrza a ja dopiero ''zaczynam się uczyć'' :(!scooter

Ja 99% lęcę muszę km nawijać .:D Nauka czyni mistrza a ja dopiero ''zaczynam się uczyć'' :(!scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Ja mam opiekę :msn-wink2:

A skut też u specjalisty : opony, łożyska ,olej w lagach i płyn hamulcowy.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja przyjade ale na 4oo.

• Sympatycy
Opublikowano

Zapraszam dzisiaj wszystkich na zaległe ciacho. 

• Klubowicze
Opublikowano

Andrzeju, jeszcze raz wszystkiego najlepszego, jak się wyrobię z pracą to przyjadę

• Klubowicze
Opublikowano

Dla odmiany nietoperz i frodka przyjadą dzisiaj na spotkanie. 

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejMyslowiceS napisał:

Zapraszam dzisiaj wszystkich na zaległe ciacho. 

1 godzinę temu, nietoperz napisał:

Dla odmiany nietoperz i frodka przyjadą dzisiaj na spotkanie. 

o łakomczuchy jedne ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Zawsze jak coś dobrego ma być to nas nie ma !placz1

Już się zastanawiam czy to ja mam pecha czy wszyscy specjalnie przyjeżdżają wtedy jak ja siedzę w domu whist

Opublikowano

takie tam

ZdjÄcie użytkownika Mariusz Opuchlik.ZdjÄcie użytkownika Mariusz Opuchlik.ZdjÄcie użytkownika Mariusz Opuchlik.ZdjÄcie użytkownika Mariusz Opuchlik.

Andrzej dziadku :) Ciacho pycha !OK

Opublikowano

Było fajniście, pyszne ciacha, kupa ludzi i takie tam.... Artur żałuj

• Klubowicze
Opublikowano
23 minuty temu, Valdek_Tychy napisał:

Artur żałuj

A tam . Du...a i tyle.!placz1

Ale przynajmniej się odchudzam :Jumpy2:

Opublikowano

Andrzej dzięki za ciacho będzie na rano do kawy jak znalazł ;)

Jeszcze raz zdrowia zdrowia i pieniędzy :-) 

• Sympatycy
Opublikowano

Jak zawsze odmladzam się przy Was. Dzięki. Nawet przyjechały dwa BMW, nie mówcie nic Burismanowi.

• Klubowicze
Opublikowano

dzięki za spota :) było jak zawsze wesoło :)

Ciacho pycha Andrzeju :) dzięki :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie.Endriu jeszcze raz wszystkiego Najlepszego  .Torcik super, moja dziękuję.

Na Bieszczady kupię ci maszynkę do golenia gęby;):lol:.(Tak na urodziny)+ załącznik.

Opublikowano

Andrzejku

Spóźnione ale szczere Najlepszego.

Pozdrawiamy

• Klubowicze
Opublikowano

przyjeżdża ktoś dziś czy wszyscy na wyjazdach ? 

• Sympatycy
Opublikowano

Ja będę.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś "impulsy i elfy2" na autopilota;). Powinienem być.