Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spota. Było fajnie.

DESZCZU NIE BYŁO . ( a że drogi mokre to cóż , ja problemu nie widzę )

Do następnego.

Opublikowano

Jaki deszcz ? Postraszyło trochę , ciemno się zrobiło ,parę kropel na A4 i to wszystko :)

Również dziękujemy za spotkanie i do następnego !YES

• Sympatycy
Opublikowano

A w Zabrzu padało .... :) jakieś 30 min .... :) 

Opublikowano

Ja też dojechałem suchy, choć na ciemnym horyzoncie błyskało! Dzięki za spotkanie! P. s.Dmuchaliście?Mi po "Żywiec free" nic nie wykazało! Olo

• Sympatycy
Opublikowano

Ja dziś do Chudowa lecę!scooter 

• Sympatycy
Opublikowano

a jo do roboty :/

Opublikowano

Jak nie będzie takiego oberwania chmury jak w niedzielę to przyjadę !YES , małego deszczu nie biorę pod uwagę :msn-wink2:

Seba będziesz z Wiolą czy z Natalią?

• Sympatycy
Opublikowano

Sam będę:(:D!scooter

52 minuty temu, Marcin 78 napisał:

Jak nie będzie takiego oberwania chmury jak w niedzielę to przyjadę !YES , małego deszczu nie biorę pod uwagę :msn-wink2:

Seba będziesz z Wiolą czy z Natalią?

sam będe:(   :D!scooter

Opublikowano

A se karne póki jeszcze 2oo mam :)

Opublikowano

chyba będę,piszę chyba,bo zapowiadają deszcz i burzę :wacko:

Opublikowano
39 minut temu, Valdek_Tychy napisał:

...bo zapowiadają deszcz i burzę :wacko:

Waldek przestań krakać , jest słońce i tego trzeba się trzymać !YES

• Klubowicze
Opublikowano

A my pozdrawiamy z Kazimierza ! 

• Klubowicze
Opublikowano

i nie padało :) 

dzięki za spota :) i miło było Was zobaczyć :) 

• Klubowicze
Opublikowano

I ja dziękuję za spot-kanko :thumbsup:.  Będąc z Wami ominęła mnie lekka ulewa w mojej wsi...:wink32:

Opublikowano

Witajcie

Fajniutko było Was zobaczyć do następnego.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Miłe chwile szybko się kończą ale jest pocieszająca perspektywa,

że za tydzień znowu będzie czwartek !!!               eMOT1.jpg.840be3bf8115b51c61368e6abe1ce2f8.jpg 

Dziękuję za spotkanie

Opublikowano

Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów :)

Opublikowano
35 minut temu, Conan napisał:

Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów :)

lub trzech i czterech (Quadro 4). :D

Opublikowano
2 godziny temu, Conan napisał:

Conan nie strasz. Wtedy trzeba będzie zrobić czystki :D rasowe !guns. Pozostaną tylko najwierniejsi !scooter Ci co zmieniają poprostu źle trafili. Ale przecież są różne modele maxi

• Sympatycy
Opublikowano
35 minut temu, Darkhem napisał:

Conan nie strasz. Wtedy trzeba będzie zrobić czystki :D rasowe !guns. Pozostaną tylko najwierniejsi !scooter

Nie ważne czym ważne z kim.:D

Liczy się towarzystwo!piwko

2 godziny temu, BURISMAN napisał:

lub trzech i czterech (Quadro 4). :D

Burisman sory za bez posredniosc ale twojego sprzętu w realu jeszcze nigdy nie widziałem(ale może mało bywam na na jakiś weekendowych lub innych)!scooter

Opublikowano

Subaru, też racja :cheers:

Opublikowano
4 godziny temu, subaru gtb320 napisał:

Burisman sory za bez posredniosc ale twojego sprzętu w realu jeszcze nigdy nie widziałem(ale może mało bywam na na jakiś weekendowych lub innych)!scooter

Sory za bezpośredniość, ale jakoś nie widzę potrzeby go publicznie Tobie prezentować, bo niby dlaczego ?. Ci co mieli go widzieć , widzieli. Ci którym pozwoliłem się nim przejechać, zrobili to.

A tak nawiasem mówiąc to nie bardzo mnie bawią Wasze docinki. Jak któryś coś do mnie ma to może w realu to "wystęka" co mu na sercu leży i z czym ma problem. Ja jadę na Chudów, czy Kobiór wtedy jak mam na to ochotę i czas, lub się z kimś umówiłem na spotkanie. Są dla mnie w życiu ważniejsze sprawy jak spoty motocyklowe, i nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć. Jak Wam nie odpowiada moje towarzystwo, to dam sobie radę w życiu bez Was,  Chudów czy inne spotkania motocyklistów to nie tylko Burgmania.

• Sympatycy
Opublikowano
43 minuty temu, BURISMAN napisał:

Sory za bezpośredniość, ale jakoś nie widzę potrzeby go publicznie Tobie prezentować, bo niby dlaczego ?. Ci co mieli go widzieć , widzieli. Ci którym pozwoliłem się nim przejechać, zrobili to.

A tak nawiasem mówiąc to nie bardzo mnie bawią Wasze docinki. 

Ale Ty delikatny jesteś:o

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie...relax...:bangin: jak to powiedział Szwarcu w " Terminatorze"...;)

Opublikowano

Dziękujemy za spotkanie , ciekawe pogaduchy i miło spędzony wieczór :)

8 godzin temu, subaru gtb320 napisał:

!OK 

3 godziny temu, BURISMAN napisał:

Waldek jak to dla czego ? Bo jest ładny , rzadko spotykany i zadbany w Twoich rękach !YES Widziałem , jeździłem i miło wspominam chwile na DN -ce  !OK

3 godziny temu, BURISMAN napisał:

Jak Wam nie odpowiada moje towarzystwo, to dam sobie radę w życiu bez Was,  Chudów czy inne spotkania motocyklistów to nie tylko Burgmania.

:eek: Ale gdzie Ci będzie tak dobrze jak nie z Burgmanią !YES