Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzięki za spota. Było fajnie. DESZCZU NIE BYŁO . ( a że drogi mokre to cóż , ja problemu nie widzę ) Do następnego.
Marcin 78 Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Jaki deszcz ? Postraszyło trochę , ciemno się zrobiło ,parę kropel na A4 i to wszystko Również dziękujemy za spotkanie i do następnego
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 27 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2018 A w Zabrzu padało .... jakieś 30 min ....
oloburg1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Ja też dojechałem suchy, choć na ciemnym horyzoncie błyskało! Dzięki za spotkanie! P. s.Dmuchaliście?Mi po "Żywiec free" nic nie wykazało! Olo
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja dziś do Chudowa lecę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 a jo do roboty :/
Marcin 78 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jak nie będzie takiego oberwania chmury jak w niedzielę to przyjadę , małego deszczu nie biorę pod uwagę Seba będziesz z Wiolą czy z Natalią?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Sam będę, 52 minuty temu, Marcin 78 napisał: Jak nie będzie takiego oberwania chmury jak w niedzielę to przyjadę , małego deszczu nie biorę pod uwagę Seba będziesz z Wiolą czy z Natalią? sam będe
Valdek_Tychy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 chyba będę,piszę chyba,bo zapowiadają deszcz i burzę
Marcin 78 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 39 minut temu, Valdek_Tychy napisał: ...bo zapowiadają deszcz i burzę Waldek przestań krakać , jest słońce i tego trzeba się trzymać
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A my pozdrawiamy z Kazimierza !
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 i nie padało dzięki za spota i miło było Was zobaczyć
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 I ja dziękuję za spot-kanko . Będąc z Wami ominęła mnie lekka ulewa w mojej wsi...
Marek Leśniak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witajcie Fajniutko było Was zobaczyć do następnego. Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Miłe chwile szybko się kończą ale jest pocieszająca perspektywa, że za tydzień znowu będzie czwartek !!! Dziękuję za spotkanie
Conan Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów
BURISMAN Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 35 minut temu, Conan napisał: Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów lub trzech i czterech (Quadro 4).
Darkhem Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Conan napisał: Jedno jest pewne jeszcze trochę i będzie to klub miłośników dwóch kółek a nie maxi skuterów Conan nie strasz. Wtedy trzeba będzie zrobić czystki rasowe . Pozostaną tylko najwierniejsi Ci co zmieniają poprostu źle trafili. Ale przecież są różne modele maxi
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2018 35 minut temu, Darkhem napisał: Conan nie strasz. Wtedy trzeba będzie zrobić czystki rasowe . Pozostaną tylko najwierniejsi Nie ważne czym ważne z kim. Liczy się towarzystwo 2 godziny temu, BURISMAN napisał: lub trzech i czterech (Quadro 4). Burisman sory za bez posredniosc ale twojego sprzętu w realu jeszcze nigdy nie widziałem(ale może mało bywam na na jakiś weekendowych lub innych)
BURISMAN Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Nie ważne czym ważne z kim. Liczy się towarzystwo Burisman sory za bez posredniosc ale twojego sprzętu w realu jeszcze nigdy nie widziałem(ale może mało bywam na na jakiś weekendowych lub innych) Sory za bezpośredniość, ale jakoś nie widzę potrzeby go publicznie Tobie prezentować, bo niby dlaczego ?. Ci co mieli go widzieć , widzieli. Ci którym pozwoliłem się nim przejechać, zrobili to. A tak nawiasem mówiąc to nie bardzo mnie bawią Wasze docinki. Jak któryś coś do mnie ma to może w realu to "wystęka" co mu na sercu leży i z czym ma problem. Ja jadę na Chudów, czy Kobiór wtedy jak mam na to ochotę i czas, lub się z kimś umówiłem na spotkanie. Są dla mnie w życiu ważniejsze sprawy jak spoty motocyklowe, i nie muszę się z tego nikomu tłumaczyć. Jak Wam nie odpowiada moje towarzystwo, to dam sobie radę w życiu bez Was, Chudów czy inne spotkania motocyklistów to nie tylko Burgmania.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2018 43 minuty temu, BURISMAN napisał: Sory za bezpośredniość, ale jakoś nie widzę potrzeby go publicznie Tobie prezentować, bo niby dlaczego ?. Ci co mieli go widzieć , widzieli. Ci którym pozwoliłem się nim przejechać, zrobili to. A tak nawiasem mówiąc to nie bardzo mnie bawią Wasze docinki. Ale Ty delikatny jesteś
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Panowie...relax... jak to powiedział Szwarcu w " Terminatorze"...
Marcin 78 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dziękujemy za spotkanie , ciekawe pogaduchy i miło spędzony wieczór 8 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Nie ważne czym ważne z kim. Liczy się towarzystwo 3 godziny temu, BURISMAN napisał: Sory za bezpośredniość, ale jakoś nie widzę potrzeby go publicznie Tobie prezentować, bo niby dlaczego ?. Ci co mieli go widzieć , widzieli. Ci którym pozwoliłem się nim przejechać, zrobili to. Waldek jak to dla czego ? Bo jest ładny , rzadko spotykany i zadbany w Twoich rękach Widziałem , jeździłem i miło wspominam chwile na DN -ce 3 godziny temu, BURISMAN napisał: Jak Wam nie odpowiada moje towarzystwo, to dam sobie radę w życiu bez Was, Chudów czy inne spotkania motocyklistów to nie tylko Burgmania. Ale gdzie Ci będzie tak dobrze jak nie z Burgmanią
Rekomendowane odpowiedzi