Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 O skuter Prezesa na pierwszym planie a ja niestety dopiero po 19.00 po pracy dotarłam do domu
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 A my czekamy Spotkanie czwartkowe trwa
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dzięki za sopot- kanko i pogaduchy. "Mięczaki" wymiękły, przed deszczem uciekły......zostały tylko - twardziele (fot. j/w). Pozdro i do zaś. Robert - zdrówka.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 No mogliście wybierać i przebierać w miejscach do siedzenia, leżenia, stania ...
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Choć raz cały Chudów we władaniu tylko Burgmaniaków. ( co prawda dwóch, ale jednak...)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 21:06, kenobi napisał(a): "Mięczaki" wymiękły, przed deszczem uciekły......zostały tylko - twardziele Rozwiń "Mięczaki" wymiękły i siedziały pod dachem a "twardziele" pojechali polatać w deszczu i wichurze
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 To słabe latanie jak Cię Wichura dogonił Dzięki za spotkanie i pogaduchy skuterowe
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Takie chucherko i jeszcze na hondzie (ze skrzydełkiem) to latał..... ... .
Sympatycy orzeł Opublikowano 22 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2018 W dniu 7.06.2018 o 11:56, arturo-bb napisał(a): To się nazywa "syndrom odstawienia" Nie można tak od razu przestać pić. Trzeba po malutku. Najpierw literek na drugi dzień 0,5 potem w robocie tylko szklaneczkę. I organizm się uspokoi. A ty tak odrazu NIC. I takie są efekty. Zdrowiej chłopie Rozwiń Babcia zawsze mi powtarzała "nie wysiada się z pędzącego pociagu"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Noooo .... co tu taka cisza ??? na wakacje wszyscy wyjechali ??? bo część na pewno tak i udanego urlopu życzę ale reszta ??? przybywajcie, przybywajcie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Będę (lub będziemy )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Bardzo licznie było dziś w Chudowie piękna pogoda i okres wakacyjny skusił wielu motocyklistów Ocho, szefowa przyjechała to chociaż usiądę na baczność Rzut oka na park maszyn Prawie pojazdy kosmiczne Spacer między 200 Pogawędki i prężenie piersi Niby, że "0" procent Świeża dostawa miodziku Krótka lekcja wymiany paska
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Co tam tak siedzi pod tym Burgmanem....... hmmm.......podaj no młotek, ten 2kg i majzel... . Wielkie dzięki Wam wszystkim za liczne spot-kanko i do zobaczenia w sierpniu. Ja i mój jedziemy odwiedzić nasze morze (Pustkowo).
GadekW Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Dzięki za spotkanko. Było jak zawsze zacnie...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2018 Siedzący na baczność pozdrawia Szefową oraz resztę towarzystwa i dziękuje za miło spędzone popołudnie i wieczór. Do następnego.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Kasia i Marek, dziękuję za śrubkę. Właśnie to była ta brakująca mi Gratuluje nowych nabytków, niech wożą Was bezpiecznie i bezawaryjnie. (a Kymko jeździ dalej) Wojtek, dzięki za miodzio. Do następnego
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2018 Również dziekujemy za spotkanie .Tym razem z Wiolą i puszką . Kenobi dzieki za wyczerpującą info jak rozbebeszyć burka. Wojtek dzieki za miodek na zimę bedzie jak znalazł Carej reszcie z pogaduchu.
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2018 Koledzy przyznać się kto jest właśnie w Szczecinie na skuterze z Katowic w kamizelce i miał problemy na ul. Niemierzyńskiej? Zapraszamy jutro na spota.
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja przez Szczecin przelotem byłem (Pustkowo), ale w poniedziałek i trasą S3. Bez problemów.
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2018 Za zaproszenie dziękuję , lecz pogoda dziś niestety .
Klubowicze ziga Opublikowano 12 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2018 Czy ktoś wybiera się do Chudowa
Valdek_Tychy Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Jeśli nie bedzie deszczu to się wybiorę
Rekomendowane odpowiedzi