Klubowicze maroch75 Opublikowano 25 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2018 3 godziny temu, bobby napisał: Tak to mniej więcej wyglądało wczoraj Buahahahaha
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 jakby ktoś zapomniał to przypominam, że dziś czwartek i widzimy się w Chudowie
Klubowicze maroch75 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Niestety chyba mnie nie bedzie (z naciskiem na chyba)...hardcore z dzieciakami
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 maroch to jakby się jednak udało to byłoby fajnie bo mam sprawę
GadekW Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Kacha ma urodzinki dzisiaj, ale rodzinka się wprosiła I musimy zostać w domu... niestety. A tu taka pogoda...
Marcin 78 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Mnie dziś nie będzie , od niedzieli organizm odmówił posłuszeństwa i ciężko z nim się dogadać, rozłożyło mnie na maxa
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 28 minut temu, Marcin 78 napisał: od niedzieli organizm odmówił posłuszeństwa To się nazywa "syndrom odstawienia" Nie można tak od razu przestać pić. Trzeba po malutku. Najpierw literek na drugi dzień 0,5 potem w robocie tylko szklaneczkę. I organizm się uspokoi. A ty tak odrazu NIC. I takie są efekty. Zdrowiej chłopie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 2 godziny temu, GadekW napisał: Kacha ma urodzinki dzisiaj, ale rodzinka się wprosiła I musimy zostać w domu... niestety. A tu taka pogoda... Wojtuś ucałuj Kasię wszystkiego najlepszego 1 godzinę temu, Marcin 78 napisał: Mnie dziś nie będzie , od niedzieli organizm odmówił posłuszeństwa i ciężko z nim się dogadać, rozłożyło mnie na maxa Marcinek bo już tęsknisz i to dlatego zdrowiej szybciutko bo za ładna pogoda na niedyspozycje
Klubowicze maroch75 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 5 godzin temu, Joasia70 napisał: maroch to jakby się jednak udało to byłoby fajnie bo mam sprawę Postaram się chociaż mogę być późno...ok 19:00-19:30
Klubowicze maroch75 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dziękuję wszystkim za spotkanie Jak zwykle miło, przyjemnie Do następnego czwartku
Marcin 78 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 7 godzin temu, arturo-bb napisał: To się nazywa "syndrom odstawienia" Zdrowiej chłopie Hahaha,nie było co odstawiać Dzięki 6 godzin temu, Joasia70 napisał: Marcinek bo już tęsknisz i to dlatego zdrowiej szybciutko bo za ładna pogoda na niedyspozycje Tęsknię,tęsknię , za zlotem , tymi fajnymi ludźmi i za jazdami testowymi ,no cóż trzeba poczekać Dzięki już się kuruje , bo szkoda takiej pogody
Marek Leśniak Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzięki za spotkaniom i pogaduchy . Pozdrawiam i do następnego
BURISMAN Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzięki za spotkanie. Pozdrawiam i do następnego. Ps. Robert następnym razem ja przywożę , .
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dziękuję za dzisiejsze spotkanie ozdobione frytkami, plackami i kiełbasą
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 I ja byłam i dobrze czas spędziłam ... A za tydzień Kazimierz a tak sobie jeszcze przypomniałam : 8 godzin temu, Darkhem napisał: Darkhem, a na Ciebie będę miała oko Córcia fajna i widać jak jej się oczy świecą jak widzi motocykle ... i jak Ty sobie chcesz jeździć w laczkach albo innych lakierkach i bez ubrania właściwego to sobie jeździj ... ale o małą zadbaj ! nawet jak jedziecie tylko za róg .... bardzo ładnie proszę
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2018 I ja dziękuję Wam wszystkim za spot - kanko. Niech Moc będzie z Wami i naszymi maxi - skuterami .
swider Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja również dziękuję za spotkanie. Joasia, Patryk Bajbina dziękuje za pozdrowienia i również Was pozdrawia żałowała, że nie pojechała. Może następnym razem da się namówić.
Darkhem Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Asiu, OK postaram się w coś ją ubrać żeby była bezpieczna Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, czasami potrzeby jest taki kopniak żeby się obudzić . Do następnego ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2018 Darkhem fajną masz córcię dbaj o nią
BURISMAN Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 15 godzin temu, Darkhem napisał: Asiu, OK postaram się w coś ją ubrać żeby była bezpieczna Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, czasami potrzeby jest taki kopniak żeby się obudzić . Do następnego ... Ostatnio szukałem jakiejś kurtki letniej dla siebie i przez przypadek wpadłem na stronkę ciuchów motocyklowych dla dzieci, wybór był większy jak dla dorosłych, ceny normalne.
mario3101 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Cisza przed burzą Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi