Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Byłem, widziałem, rozmawiałem, pomaszkieciłem i było fajnie i wesoło... Ziga jeszcze raz 100 i naj.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Było spotkanie ????? Dlaczego tu nic nie ma ????? Zdjęcia - ochy, achy jak było A podobno już można zacytować Klasyka ...... w końcu ! " a kymco jedzie ! .... dalej ...." Ziga -- najlepszego dzięki za ciasto .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Ewa B-B napisał: podobno już można zacytować Klasyka ...... w końcu ! " a kymco jedzie ! .... dalej ...." . no kurcze i nic się nie chwali ??? nie wyraża radości ???
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Joasia70 napisał: no kurcze i nic się nie chwali ??? nie wyraża radości ??? No to chwalę się: od wtorku Xciting ma nowiusieńki cały napęd i jest na chodzie, a wczoraj mogliśmy pierwszy raz w tym roku cieszyć się z Kasią wspólną jazdą A co do "czwartkowego" to jak zwykle było wesoło Ziga, jeszcze raz życzymy 100lat (bez remontu ). No i podziwiamy Twoje zdolności cukiernicze - ciasto było pyszne.
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dziś "klub praco..." ludziska cza wozić.... Ale do Katowic na i koło północy na zot. (bez ludzisków ).
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 13 minut temu, kenobi napisał: Dziś "klub praco..." ludziska cza wozić.... Tak u mnie też "klub praco " ludziska cza leczyć ....
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2018 56 minut temu, kenobi napisał: Dziś "klub praco..." taaa... ja coś podobnego czyli kolejna część wydobywania kopalin użytecznych
Klubowicze maroch75 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 No to dzisiaj Chudów Żeby tylko pogody szlag nie trafił
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Po 17 ma być "rześko" ale bez deszczu. Chyba też się wybiorę.
Klubowicze karton Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 To jo tyż byda
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 W Kato.. raz pada, raz nie .. ??? Też taki niezdecydowany jestem Może następnym razem
Klubowicze maroch75 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 ....a tymczasem w Chudowie... "rześko" i słoneczko świeci a niebo tak jakby prawie bezchmurne Cytując króla Artura "... a mamlasy siedzą w domu"
BURISMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, maroch75 napisał: ....a tymczasem w Chudowie... "rześko" i słoneczko świeci a niebo tak jakby prawie bezchmurne Cytując króla Artura "... a mamlasy siedzą w domu" Twardziele
Klubowicze karton Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2018 No mamlasy właśnie
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Tylko nie mamlasy, tylko nie mamlasy. Jakbym był w domu to bym tam nie siedział tylko też bym się nabijał z innych w Chudowie Pozdrowienia z Konina
Klubowicze maroch75 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2018 12 godzin temu, BURISMAN napisał: Twardziele Cytując klasyka...Nie ma niewłaściwej pogody na moto są tylko niewłaściwie ubrani motocykliści Dzięki wielkie za spota i pogaduchy... Było meeeeega
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Niestety...urodziny teściowej...strach nie przyjść... siła wyższa...
BURISMAN Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 1 godzinę temu, kenobi napisał: Niestety...urodziny teściowej...strach nie przyjść... siła wyższa... Ale z Ciebie cykor nie wierzę że dasz się złamać
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2018 Tylko to potem owocuje. Z korzyścią dla mnie.... ...to tylko raz w roku, eee co mi tam...
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2018 Ja będę i nie ma takiej siły która by mnie zatrzymała
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2018 Ja raczej dziś nie ,ale jeszcze zobacze jak mi się plan ułoży. Mam prośbę jak ktoś będzie czy może zerknąć w budach z ubraniami czy mają w sprzedaży buty motocyklowe, wiem że kurtki spodnie itd są.Na buty nie zwróciłem uwagi. Jak coś interesują mnie damskie 37 (Jakieś na krótkie letnie wypady ) lekkie wagowo i cenowo. Gdyby ktoś z bywalców mógł zerknąć . Z góry dzięki . p.s kompletuje trzeci zestaw bo dupka troszkę urosła moim plecakomreszta już jest brak tylko butów a w relaksach ponoć zaciepło
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2018 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał: reszta już jest brak tylko butów a w relaksach ponoć zaciepło Ale modnie Ja się pakuję i jadę ........? Sorry ......jadę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2018 My odpuszczamy .Migu też.
Rekomendowane odpowiedzi