Marcin 78 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Bo nas wywalą i zów będzie trzeba kombinować z miejscówką na czwartkowe spotkania. Nie wywalą,gdzie znajdą takich jak My 20 minut temu, arturo-bb napisał: Trzeba powtarzać aby nie było skuchy następnym razem. Skuche to mieli tydzień temu, nikt nie pisał że przyjedzie (więc pojechałem na kontrolę ) pusty lokal ,trzech Burgmaniaków , cisza i spokój , teraz będą musieć odrobić straty 3 godziny temu, ziga napisał: Czy wybiera się jutro Ktoś do Kobióra Jak się nic nie pop..... y to oczywiście przyjadę ( mam parę tematów do omówienia )
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 2 godziny temu, arturo-bb napisał: To taka informacja dla wszystkich następnych .(bo Ty już wiesz) Trzeba powtarzać aby nie było skuchy następnym razem. Ja też wiem i wiedziałem, a w dodatku jutro też będę
BURISMAN Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jak nie ma ciasta , to nie jadę .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2018 44 minuty temu, BURISMAN napisał: Jak nie ma ciasta , to nie jadę . Mojego ciasta nie będzie ale będzie Twój kalendarz
BURISMAN Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 5 godzin temu, Joasia70 napisał: Mojego ciasta nie będzie ale będzie Twój kalendarz Jeszcze w pracy .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2018 Spotkanie trwa Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Darkhem Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pozdrawiam wszystkich. Nieczęsto mam możliwość z Wami się spotkać , powód - brak czasu
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dziekuję za miłe spotkanie i pyszne placuszki. Jak zawsze super było was zobaczyć. Do następnego............Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pięknie dziękuję za przemiły wieczór i pół bagażnika prezentów
Klubowicze karton Opublikowano 25 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dzieki solenizantom za dobrocie dziecka ciacho dorwały zaraz po wejściu do chaty jeszcze raz najlepszego
Klubowicze MarP Opublikowano 26 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2018 Wspólnie z Kasią dziękujemy za miłe spotkanie i smaczne ciacha. Jak zawsze było super. Solenizantom jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego. Ślązakom ze świętokrzyskiego dziękujemy za odwiedziny - miła niespodzianka Pozdrawiamy i do następnego ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2018 Bardzo dziękuję za miłe spotkanie.
Klubowicze Trebor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dziękuję za miły wieczór, fajnie było Was zobaczyć Solenizantom jeszcze raz Wszystkiego co Najlepsze
Marcin 78 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dziękuję za spotkanie pogaduchy,miło spędzony wieczór i pyszne ciacho . Asiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego Solenizanci ??? - proszę mnie oświecić kto był drugim ,bo jakoś coś przegapiłem ( za co bardzo przepraszam ) Patryk zapomniałem zabrać ten olej przyjadę po niego w sobotę jeśli CI pasuje ? Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 26 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2018 Bardzo dziękuję za spotkanie... za pyszne słodkości.... za pogaduchy te mądre i te głupawe za te wesołe chwile, które pozwalają zapomnieć o codzienności. Aneta, Paweł, Robert - fajnie, że udało Wam się przyjechać Solenizantom jeszcze raz wszystkiego dobrego 8 minut temu, Marcin 78 napisał: Solenizanci ??? - proszę mnie oświecić kto był drugim ,bo jakoś coś przegapiłem ( za co bardzo przepraszam ) Patryk zapomniałem zabrać ten olej przyjadę po niego w sobotę jeśli CI pasuje ? Będziesz miał w taki razie możliwość ..... "Trochę" po terminie ale to Prezes też chciał nas ugościć urodzinowo
Marcin 78 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 18 minut temu, Ewa B-B napisał: "Trochę" po terminie... Faktycznie trochę po ,może dla tego nie skojarzyłem , w takim razie Patryku również życzę wszystkiego dobrego
Marek Leśniak Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Patryk Dużo Zdrówka Szczęścia i Dużo Kulania spóźnione ale szczere. Gosia i Marek
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2018 jakby jutro ktoś się chciał ze mną spotkać to informuję, że niestety ale ja i moja grypa zostajemy w domu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2018 Nas dzisiaj nie będzie
Marcin 78 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak nikt nie pisze że jedzie,to też odpuszczam, nie pojadę po raz kolejny w ciemno by siedzieć przy pustym stole z nadzieją że ktoś się pojawi Chorym życzę zdrowia , zapracowanym więcej czasu ,a pozostałym wszystkiego dobrego
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 1 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2018 My też dzisiaj odpadamy, inne plany
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2018 To sam siedzieć nie będę ...... zawracam
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2018 Monotemat, klub pracocholika.....
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2018 Kenobi jesteś moim idolem ja już nie mam siły na "klub pracoholików" i tłumaczenie nieobecności......życie
BURISMAN Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 11 godzin temu, robert1973 napisał: Kenobi jesteś moim idolem ja już nie mam siły na "klub pracoholików" i tłumaczenie nieobecności......życie To może założymy własny Klub "pracoholików" - Kenobi na Prezesa
Rekomendowane odpowiedzi