Klubowicze frodka2 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Asiu dla Ciebie
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ale Wam dobrze :-) jeszcze raz wszystkiego dobrego dla solenizanta
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, Moni82 napisał: Ale mieliście fajne jedzonko, aż zgłodniałem . Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta .
Klubowicze KasiaP Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dziękujemy za miłe popołudnie, pogaduchy i urodzinowe ciacho Jurek - jeszcze raz życzymy Ci 100 lat
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Rany, cholesterol aż cieknie z porcji... Też zgłodniałem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, frodka2 napisał: Asiu dla Ciebie dzięki ... chociaż i inni też mnie "złapali" tym razem 47 minut temu, Ewa B-B napisał: Ale Wam dobrze :-) jeszcze raz wszystkiego dobrego dla solenizanta Ewcia brakowało nam Ciebie 25 minut temu, KriSSo napisał: Ale mieliście fajne jedzonko, aż zgłodniałem . Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta . 11 minut temu, SlawoyAMD napisał: Rany, cholesterol aż cieknie z porcji... Też zgłodniałem To postne jedzonko było rybka z odrobinką frytki
Marcin 78 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ostatni przyszedłem,ostatni wyszedłem i już w domku pozytywnie naładowany po ciężkim dniu.Dziekuję za spotkanie i miłe pogaduchy ,solenizantowi jeszcze raz wszystkiego naj.... oraz 100 latek Godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Rany, cholesterol aż cieknie z porcji... Też zgłodniałem Jaki cholesterol? przecież tam sama zdrowa żywność, jakieś zielone liście ,cytryna , rybka i parę nieszkodliwych frytek Pozdrawiam i do następnego
GadekW Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dzięki za miłe pogaduchy... Jurek, Ty stary pryku... Najlepszego! I dzięki za herbatkę i ciacho... Pycha
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nieobecny ciałem, ale myślami z Wami. (a przejeżdżałem ok.19 przez Kobiór, a nikt "wajchy" nie obrócił...). Pozdrowienia dla solenizanta i dla Was.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 My również dziękujemy za spotkanie. Dziękuję za życzenia i super atmosferę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 6 godzin temu, kenobi napisał: Nieobecny ciałem, ale myślami z Wami. (a przejeżdżałem ok.19 przez Kobiór, a nikt "wajchy" nie obrócił...). Pozdrowienia dla solenizanta i dla Was. kenobi trzeba było dać znać, że taka potrzeba jest ! następnym razem będziemy pilnować semafora, żeby czerwone światło chociaż na godzinkę dać Twojemu składowi
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 Oki. Tylko pasażerowie nie będą wyrozumiali... a każdemu zasponsorować burgera.. .
BURISMAN Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zazdroszczę oczywiście pozytywnie, że mogliście się spotkać, ja jestem tak zagoniony, że zapomniałem nawet o dzisiejszym spotkaniu z Joasią . Podobno będzie kara i to sroga . Pozdrawiam
Moni82 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dziękujemy wszystkim za sympatyczne spotkanie Pozdrawiamy i do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 4 godziny temu, BURISMAN napisał: zapomniałem nawet o dzisiejszym spotkaniu z Joasią . Podobno będzie kara i to sroga . tia dostaniesz co drugą kartkę z kalendarza
BURISMAN Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 10 godzin temu, Joasia70 napisał: tia dostaniesz co drugą kartkę z kalendarza Będzie wymówka nieobecności na spotach , bo nie wiedziałem, że to już Czwartek .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 2 minuty temu, BURISMAN napisał: Będzie wymówka nieobecności na spotach , bo nie wiedziałem, że to już Czwartek . BURISMAN a ja myślałam, że obecność na spotach to przyjemność i chęć a nie szukanie wymówek żeby w nich nie uczestniczyć
BURISMAN Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 12 godzin temu, Joasia70 napisał: BURISMAN a ja myślałam, że obecność na spotach to przyjemność i chęć a nie szukanie wymówek żeby w nich nie uczestniczyć No..... nie obracaj kota ogonem , nie napisałem że szukam wymówek, tylko że była by okazja, a czy z niej skorzystam to już inna sprawa . A tak naprawdę nie każdemu pasuje w środku tygodnia spotkanie po popołudniu , są tacy co pracują więcej jak 8 godzin , i są naprawdę szczęśliwi jak trafi im się wolny weekend, warto o tym pamiętać zanim się komuś przypnie łatkę .
Marcin 78 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 51 minut temu, BURISMAN napisał: A tak naprawdę nie każdemu pasuje w środku tygodnia spotkanie po popołudniu , są tacy co pracują więcej jak 8 godzin .... Są, są masz rację nie jesteś jedyny , ale wszystko da się pogodzić .W życiu musi być czas na pracę oraz na hobby i przyjemności , przytoczę słowa mojego byłego szefa "całej roboty nie przerobisz ,a wszystkich kobiet nie prze......" i coś w tym jest . Oczywiście życzę ci więcej luzu w pracy , czasu na hobby i spotkania Ps.tylko mi nie mów że się nie da
BURISMAN Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 10 godzin temu, Marcin 78 napisał: Ps.tylko mi nie mów że się nie da Właśnie tak jest, nie da się dla mnie Czwartkowe popołudnie to pole walki na którym dzieją się różne sytuacje, często do późnego wieczora, a jak już się to wszystko skończy to uwierz mi marzę już tylko o domu, żonie, dzieciach i wnukach. Praca, przyjemności, hobby ważne są w życiu każdego człowieka, lecz to wszystko nie zastąpi rodziny, a ja stawiam i wybrałem rodzinę, to jest dla mnie priorytet. Gdyby te spotkania odbywały się w weekendy, pewnie bym był z Wami zawsze, weekendy mam wolne bo moja firma nie pracuje, od Piątkowego popołudnia jestem "wolnym człowiekiem" . Niestety od Poniedziałku do Piątku "niewolnikiem na własne życzenie" . Ale cieszę się bardzo, że Wam się udaje i zawsze z ciekawością czytam relacje ze spotkań, przeglądam zdjęcia i przełykam ślinę jak widzę na stole słodkości . Pozdrawiam Wszystkich
Klubowicze ziga Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 Czy wybiera się jutro Ktoś do Kobióra
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wybiera wybiera A przy okazji przypominam że NIE PRZYWOZIMY WŁASNYCH CIAST !!!!! Bo nas wywalą i zów będzie trzeba kombinować z miejscówką na czwartkowe spotkania.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 Będę Arturek a na kogo Ty tak krzyczysz ???
Klubowicze MarP Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: A przy okazji przypominam że NIE PRZYWOZIMY WŁASNYCH CIAST !!!!! A cudze można?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2018 To taka informacja dla wszystkich następnych .(bo Ty już wiesz) Trzeba powtarzać aby nie było skuchy następnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi