Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Asiu dla Ciebie :)

20180111_200419.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Ale Wam dobrze :-) jeszcze raz wszystkiego dobrego dla solenizanta 

• Sympatycy
Opublikowano
2 godziny temu, Moni82 napisał:

DSC_0004.JPG

Ale mieliście fajne jedzonko, aż zgłodniałem :D. Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta !piwko.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za miłe popołudnie, pogaduchy i urodzinowe ciacho :)

Jurek - jeszcze raz życzymy Ci 100 lat :)

• Klubowicze
Opublikowano

Rany, cholesterol aż cieknie z porcji... Też zgłodniałem :P 

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, frodka2 napisał:

Asiu dla Ciebie :)

20180111_200419.jpg

dzięki :) ... chociaż i inni też mnie "złapali"  tym razem ;) 

47 minut temu, Ewa B-B napisał:

Ale Wam dobrze :-) jeszcze raz wszystkiego dobrego dla solenizanta 

Ewcia brakowało nam Ciebie :) 

25 minut temu, KriSSo napisał:

Ale mieliście fajne jedzonko, aż zgłodniałem :D. Wszystkiego najlepszego dla Solenizanta !piwko.

11 minut temu, SlawoyAMD napisał:

To postne jedzonko było ;) rybka z odrobinką frytki ;) 

Opublikowano

Ostatni przyszedłem,ostatni wyszedłem i już w domku pozytywnie naładowany po ciężkim dniu.Dziekuję za spotkanie i miłe pogaduchy ,solenizantowi jeszcze raz wszystkiego naj.... oraz 100 latek :)

Godzinę temu, SlawoyAMD napisał:

Jaki cholesterol? przecież tam sama zdrowa żywność, jakieś zielone liście ,cytryna , rybka i parę nieszkodliwych frytek   :msn-wink:

Pozdrawiam i do następnego 

Opublikowano

Dzięki za miłe pogaduchy... Jurek, Ty stary pryku... Najlepszego! I dzięki za herbatkę i ciacho... Pycha

• Klubowicze
Opublikowano

Nieobecny ciałem, ale myślami z Wami. (a przejeżdżałem ok.19 przez Kobiór, a nikt "wajchy" nie obrócił...:().  Pozdrowienia dla solenizanta i dla Was.:D

• Klubowicze
Opublikowano

My również dziękujemy za spotkanie.

Dziękuję za życzenia i super atmosferę.

• Klubowicze
Opublikowano
6 godzin temu, kenobi napisał:

Nieobecny ciałem, ale myślami z Wami. (a przejeżdżałem ok.19 przez Kobiór, a nikt "wajchy" nie obrócił...:().  Pozdrowienia dla solenizanta i dla Was.:D

kenobi trzeba było dać znać, że taka potrzeba jest ! następnym razem będziemy pilnować semafora, żeby czerwone światło chociaż na godzinkę dać Twojemu składowi

• Klubowicze
Opublikowano

Oki. Tylko pasażerowie nie będą wyrozumiali... a każdemu zasponsorować burgera..:o .;)

Opublikowano

Zazdroszczę oczywiście pozytywnie, że mogliście się spotkać, ja jestem tak zagoniony, że zapomniałem nawet o dzisiejszym spotkaniu z Joasią :(. Podobno będzie kara i to sroga :rolleyes:.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za sympatyczne spotkanie :) Pozdrawiamy i do następnego  :thumbsup:

• Klubowicze
Opublikowano
4 godziny temu, BURISMAN napisał:

zapomniałem nawet o dzisiejszym spotkaniu z Joasią :(. Podobno będzie kara i to sroga :rolleyes:.

tia ;) dostaniesz co drugą kartkę z kalendarza !jump

Opublikowano
10 godzin temu, Joasia70 napisał:

tia ;) dostaniesz co drugą kartkę z kalendarza !jump

Będzie wymówka nieobecności na spotach :D, bo nie wiedziałem, że to już Czwartek :rolleyes:.

• Klubowicze
Opublikowano
2 minuty temu, BURISMAN napisał:

Będzie wymówka nieobecności na spotach :D, bo nie wiedziałem, że to już Czwartek :rolleyes:.

BURISMAN a ja myślałam, że obecność na spotach to przyjemność i chęć a nie szukanie wymówek żeby w nich nie uczestniczyć ;) 

Opublikowano
12 godzin temu, Joasia70 napisał:

BURISMAN a ja myślałam, że obecność na spotach to przyjemność i chęć a nie szukanie wymówek żeby w nich nie uczestniczyć ;) 

No..... :( nie obracaj kota ogonem :D,  nie napisałem że szukam wymówek, tylko że była by okazja, a czy z niej skorzystam to już inna sprawa :P.

A tak naprawdę nie każdemu pasuje w środku tygodnia spotkanie po popołudniu :(, są tacy co pracują więcej jak 8 godzin :unsure:, i są naprawdę szczęśliwi jak trafi im się wolny weekend, warto o tym pamiętać zanim się komuś przypnie łatkę :D.

Opublikowano
51 minut temu, BURISMAN napisał:

A tak naprawdę nie każdemu pasuje w środku tygodnia spotkanie po popołudniu :(, są tacy co pracują więcej jak 8 godzin :unsure:....

Są, są masz rację nie jesteś jedyny :msn-wink: , ale wszystko da się pogodzić .W życiu musi być czas na pracę oraz na hobby i przyjemności , przytoczę słowa mojego byłego szefa "całej roboty nie przerobisz ,a wszystkich kobiet nie prze......" i coś w tym jest !YES . Oczywiście życzę ci więcej luzu w pracy , czasu na hobby i spotkania :)

Ps.tylko mi nie mów że się nie da :D

Opublikowano
10 godzin temu, Marcin 78 napisał:

Ps.tylko mi nie mów że się nie da :D

Właśnie tak jest, nie da się :( dla mnie Czwartkowe popołudnie to pole walki na którym dzieją się różne sytuacje, często do późnego wieczora, a jak już się to wszystko skończy to uwierz mi marzę już tylko o domu, żonie, dzieciach i wnukach.

Praca, przyjemności, hobby ważne są w życiu każdego człowieka, lecz to wszystko nie zastąpi rodziny, a ja stawiam i wybrałem rodzinę, to jest dla  mnie priorytet. Gdyby te spotkania odbywały się w weekendy, pewnie bym był z Wami zawsze, weekendy mam wolne bo moja firma nie pracuje, od Piątkowego popołudnia jestem "wolnym człowiekiem" :D.

Niestety od Poniedziałku do Piątku  "niewolnikiem na własne życzenie" :(.

Ale cieszę się bardzo, że Wam się udaje i zawsze z ciekawością czytam relacje ze spotkań, przeglądam zdjęcia i przełykam ślinę jak widzę na stole słodkości :P.

Pozdrawiam Wszystkich

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Czy wybiera się jutro Ktoś do Kobióra

• Klubowicze
Opublikowano

Wybiera  wybiera :P

A przy okazji przypominam że NIE PRZYWOZIMY WŁASNYCH CIAST !!!!!

Bo nas wywalą i zów będzie trzeba kombinować z miejscówką na czwartkowe spotkania. 

• Klubowicze
Opublikowano

Będę :) 

Arturek a na kogo Ty tak krzyczysz ??? 

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, arturo-bb napisał:

A przy okazji przypominam że NIE PRZYWOZIMY WŁASNYCH CIAST !!!!!

A cudze można? ;)

• Klubowicze
Opublikowano

To taka informacja dla wszystkich następnych .(bo Ty już wiesz)

Trzeba powtarzać aby nie było skuchy następnym razem.