Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Joasia70 napisał:

A ktoś będzie ?

Będę na 80% , po niedzielnej  wycieczce do Warszawy mam parę ..... do rozdania :)

• Klubowicze
Opublikowano

Nie będę w czwartek w pracy!:Jumpy: Ale gości z Pomorza na wieczór będę miał i zaś...:shit:.....ehh....

• Klubowicze
Opublikowano

Kenobi ... jadę przez Orzesze do Kobióra, to powiesz, że wychodzisz na "papieroska" , jedziemy na spotkanie, odwożę Cię do domu ... i goście nawet nie zauważą, że Cię nie było ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Dobre....dobre...muszę to bardziej dopracować bo nie palę....hmmm...coś może wykombinuję, zobaczymy....i dzięki!!!!flower ;)

• Klubowicze
Opublikowano

nie palisz mówisz ( i to Ci się chwali :) ) ... to jeszcze możesz wyjść ze śmieciami, po mleko do kawy dla gości ... albo po kolację - pyszne hamburgery, również dla gości :) 

Opublikowano

My się wybieramy :)

• Klubowicze
Opublikowano

Niektórzy mówili, że przyjadą a nie przyjechali inni nic nie pisali a przyjechali ;)
Fajnie jest się spotkać , pogadać, pożartować :)4d1d40f43d26907dd5ce7cf8a7e89001.jpg f6bb70c77944a0258a14bd1af806495c.jpg ba3e5188a830f0f678db770dc26453d3.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanie, mimo skromnej frekwencji było bardzo wesoło :) 

Do zobaczenia - mam nadzieję że za tydzień (Marcin nie traktuj tego jako zobowiązanie ;):)

• Sympatycy
Opublikowano

Sory.Nie planowany pobyt w szpitalu od 15godz

Dnia 25.08.2017 o 19:42, Jaki 40 napisał:

• Klubowicze
Opublikowano

Seba jesteś usprawiedliwiony ;) szkoda, że nie mogłeś przyjechać, zdrówka życzę :) 

Opublikowano
Godzinę temu, KasiaP napisał:

Do zobaczenia - mam nadzieję że za tydzień (Marcin nie traktuj tego jako zobowiązanie ;):)

Hmm,  no nie wiem , choć "mam nadzieję" nie braliśmy z Markiem pod uwagę ,ale uwzględnimy to na następny raz :msn-wink:   

Dziękujemy za fajnego spota , jak zawsze miło i wesoło :) .Ustalono parę zmian :msn-wink:  ,prezenty z Warszawy wśród obecnych rozdane , humor poprawiony i niestety czas z Wami jak zawsze  szybko zleciał 

Seba zdrowia życzę i jak najmniej wizyt w szpitalu 

Pozdrawiam i do następnego 

• Sympatycy
Opublikowano
21 godzin temu, Joasia70 napisał:

Seba jesteś usprawiedliwiony ;) szkoda, że nie mogłeś przyjechać, zdrówka życzę :) 

Dzięki za usprawiedliwienie;).Byłem już prawie w drodze,Tym razem mój młodszy plecak.:mellow:

• Klubowicze
Opublikowano

Hej :)

Jutro czwartunio  - jest Ktoś chętny na spotkanie ? Czy  robimy niespodziankę - kto przyjedzie ? Hurra !

• Klubowicze
Opublikowano
51 minut temu, Ewa B-B napisał:

Hej :)

Jutro czwartunio  - jest Ktoś chętny na spotkanie ? Czy  robimy niespodziankę - kto przyjedzie ? Hurra !

Jak ustaliliśmy ostatnio (Marcin i ja ;) ) i poinformowaliśmy wszystkich ostatnio obecnych:

1) za przyjazd bez zapowiedzi kara porządkowa 5 zł

2) za zapowiedź i nieobecność kara porządkowa 100 zł

Więc jak ktoś nie ma pewności to taniej jest się nie zapowiadać :lol2:

• Klubowicze
Opublikowano

a jak się zapowiem, że może będę a może nie ??? ;) to spełnię w 100% swoją obietnicę :) znaczy kary nie będzie ? ;) 

więc odpowiadając na pytanie Ewy, jak mi się uda przezwyciężyć niesprzyjające okoliczności losu, to zrobię niespodziankę i przyjadę  ;) hurrrra ;)

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, Joasia70 napisał:

a jak się zapowiem, że może będę a może nie ??? ;) to spełnię w 100% swoją obietnicę :) znaczy kary nie będzie ? ;) 

więc odpowiadając na pytanie Ewy, jak mi się uda przezwyciężyć niesprzyjające okoliczności losu, to zrobię niespodziankę i przyjadę  ;) hurrrra ;)

No pięknie :unsure:, teraz trzeba będzie powołać komisję żeby rozstrzygnąć jak postępować w takiej sytuacji ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Postaram się być.(zależne nie ode mnie)Swoją poprzednia nie obecność wyjasnie na miejscu.;)

Opublikowano
1 godzinę temu, MarP napisał:

No pięknie :unsure:, teraz trzeba będzie powołać komisję żeby rozstrzygnąć jak postępować w takiej sytuacji ;)

Marek żadnej komisji,bo znowu kasę trzeba będzie wydać ,chyba że my dwaj będziemy w niej zasiadać :D

Za " może  będę ,może nie " proponuje 52.50zł ,a za recydywę czyli trzy przewinienia 500 :msn-wink:

Marku trzeba się gibać z tym zbieraniem bo Kymko C za chwilę będzie czekać :)

Mnie raczej nie będzie,w szkole zebranie u młodego :(

• Klubowicze
Opublikowano

Nie żebym był pazerny na te 5 zł

3 godziny temu, MarP napisał:

1) za przyjazd bez zapowiedzi kara porządkowa 5 zł

Ale oficjalnie zapowiadam że będę.

• Sympatycy
Opublikowano

To co zwykle... praca czyli żeby rozwiać wątpliwości i uniknąć "kary" udzielam oficjalnej informacji że nie będę obecny na czwartkowym spotkaniu w Kobiórze 

• Sympatycy
Opublikowano
To co zwykle... praca czyli żeby rozwiać wątpliwości i uniknąć "kary" udzielam oficjalnej informacji że nie będę obecny na czwartkowym spotkaniu w Kobiórze 
Jestem jutro.

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

To co zwykle... w ramach usprawiedliwienia od kar finansowych za przekroczoną liczbę 'enek' (oj dobrze że na pręgierza!bicz ktoś nie wpadł;)) będę krążył na EN-57 od 11.06 do 17.26 między Rybnikiem-Raciborzem-Chałupkami-Bohuminem CD i...od 18.25 - 20.27 nowym "Vaderem" 21WE-02. Zapraszam "komisję", jeżeli nie wierzy w moje usprawiedliwienie...;).    ( Robert, ty weź "komisję" na dół i niech fedrują...he,he...:P;)).

• Klubowicze
Opublikowano

no i fajnie ... to do zobaczenia :)

Ja  też zgłaszam obecność ;)

Opublikowano

Zgłaszam się !scooter

Dzięki za dzisiejsze spotkanie i za poczęstunek. Dojechałem cały i zdrowy, pozdrawiam :D

• Klubowicze
Opublikowano

Spot , Spot i po Spocie. Dzięki za ciacha i pogaduchy. Do następnego