Marcin 78 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 3 godziny temu, Joasia70 napisał: A ktoś będzie ? Będę na 80% , po niedzielnej wycieczce do Warszawy mam parę ..... do rozdania
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie będę w czwartek w pracy! Ale gości z Pomorza na wieczór będę miał i zaś........ehh....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2017 Kenobi ... jadę przez Orzesze do Kobióra, to powiesz, że wychodzisz na "papieroska" , jedziemy na spotkanie, odwożę Cię do domu ... i goście nawet nie zauważą, że Cię nie było
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2017 Dobre....dobre...muszę to bardziej dopracować bo nie palę....hmmm...coś może wykombinuję, zobaczymy....i dzięki!!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2017 nie palisz mówisz ( i to Ci się chwali ) ... to jeszcze możesz wyjść ze śmieciami, po mleko do kawy dla gości ... albo po kolację - pyszne hamburgery, również dla gości
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2017 Niektórzy mówili, że przyjadą a nie przyjechali inni nic nie pisali a przyjechali Fajnie jest się spotkać , pogadać, pożartować
Klubowicze KasiaP Opublikowano 9 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2017 Dzięki za spotkanie, mimo skromnej frekwencji było bardzo wesoło Do zobaczenia - mam nadzieję że za tydzień (Marcin nie traktuj tego jako zobowiązanie )
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2017 Sory.Nie planowany pobyt w szpitalu od 15godz Dnia 25.08.2017 o 19:42, Jaki 40 napisał:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2017 Seba jesteś usprawiedliwiony szkoda, że nie mogłeś przyjechać, zdrówka życzę
Marcin 78 Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Godzinę temu, KasiaP napisał: Do zobaczenia - mam nadzieję że za tydzień (Marcin nie traktuj tego jako zobowiązanie ) Hmm, no nie wiem , choć "mam nadzieję" nie braliśmy z Markiem pod uwagę ,ale uwzględnimy to na następny raz Dziękujemy za fajnego spota , jak zawsze miło i wesoło .Ustalono parę zmian ,prezenty z Warszawy wśród obecnych rozdane , humor poprawiony i niestety czas z Wami jak zawsze szybko zleciał Seba zdrowia życzę i jak najmniej wizyt w szpitalu Pozdrawiam i do następnego
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2017 21 godzin temu, Joasia70 napisał: Seba jesteś usprawiedliwiony szkoda, że nie mogłeś przyjechać, zdrówka życzę Dzięki za usprawiedliwienie.Byłem już prawie w drodze,Tym razem mój młodszy plecak.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 Hej Jutro czwartunio - jest Ktoś chętny na spotkanie ? Czy robimy niespodziankę - kto przyjedzie ? Hurra !
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 51 minut temu, Ewa B-B napisał: Hej Jutro czwartunio - jest Ktoś chętny na spotkanie ? Czy robimy niespodziankę - kto przyjedzie ? Hurra ! Jak ustaliliśmy ostatnio (Marcin i ja ) i poinformowaliśmy wszystkich ostatnio obecnych: 1) za przyjazd bez zapowiedzi kara porządkowa 5 zł 2) za zapowiedź i nieobecność kara porządkowa 100 zł Więc jak ktoś nie ma pewności to taniej jest się nie zapowiadać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 a jak się zapowiem, że może będę a może nie ??? to spełnię w 100% swoją obietnicę znaczy kary nie będzie ? więc odpowiadając na pytanie Ewy, jak mi się uda przezwyciężyć niesprzyjające okoliczności losu, to zrobię niespodziankę i przyjadę hurrrra
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 Godzinę temu, Joasia70 napisał: a jak się zapowiem, że może będę a może nie ??? to spełnię w 100% swoją obietnicę znaczy kary nie będzie ? więc odpowiadając na pytanie Ewy, jak mi się uda przezwyciężyć niesprzyjające okoliczności losu, to zrobię niespodziankę i przyjadę hurrrra No pięknie , teraz trzeba będzie powołać komisję żeby rozstrzygnąć jak postępować w takiej sytuacji
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2017 Postaram się być.(zależne nie ode mnie)Swoją poprzednia nie obecność wyjasnie na miejscu.
Marcin 78 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 1 godzinę temu, MarP napisał: No pięknie , teraz trzeba będzie powołać komisję żeby rozstrzygnąć jak postępować w takiej sytuacji Marek żadnej komisji,bo znowu kasę trzeba będzie wydać ,chyba że my dwaj będziemy w niej zasiadać Za " może będę ,może nie " proponuje 52.50zł ,a za recydywę czyli trzy przewinienia 500 Marku trzeba się gibać z tym zbieraniem bo Kymko C za chwilę będzie czekać Mnie raczej nie będzie,w szkole zebranie u młodego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 Nie żebym był pazerny na te 5 zł 3 godziny temu, MarP napisał: 1) za przyjazd bez zapowiedzi kara porządkowa 5 zł Ale oficjalnie zapowiadam że będę.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2017 To co zwykle... praca czyli żeby rozwiać wątpliwości i uniknąć "kary" udzielam oficjalnej informacji że nie będę obecny na czwartkowym spotkaniu w Kobiórze
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Listopada 2017 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2017 To co zwykle... praca czyli żeby rozwiać wątpliwości i uniknąć "kary" udzielam oficjalnej informacji że nie będę obecny na czwartkowym spotkaniu w Kobiórze Jestem jutro.Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2017 To co zwykle... w ramach usprawiedliwienia od kar finansowych za przekroczoną liczbę 'enek' (oj dobrze że na pręgierza ktoś nie wpadł) będę krążył na EN-57 od 11.06 do 17.26 między Rybnikiem-Raciborzem-Chałupkami-Bohuminem CD i...od 18.25 - 20.27 nowym "Vaderem" 21WE-02. Zapraszam "komisję", jeżeli nie wierzy w moje usprawiedliwienie.... ( Robert, ty weź "komisję" na dół i niech fedrują...he,he.... ).
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 16 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2017 no i fajnie ... to do zobaczenia Ja też zgłaszam obecność
Darkhem Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłaszam się Dzięki za dzisiejsze spotkanie i za poczęstunek. Dojechałem cały i zdrowy, pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2017 Spot , Spot i po Spocie. Dzięki za ciacha i pogaduchy. Do następnego
Rekomendowane odpowiedzi