Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wyjazdowa część grupy śląskiej melduje się na spocie, pozdrawiamy i urodzinowe buziaki Marcinowi przesyłamy
Sympatycy krys70 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dziękuję za spotkanie Fajnie było spotkać gości ze Stolycy Oczywiście przejażdżka na zakończenie spota bezcenna Szkoda tylko ,że znowu mi bęben ....... P.SMarcin jeszcze raz najlepszego niech lato trwa przez okrągły rok
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzięki za spotkanie .Jeszcze raz wszystkiego Marcin najlepszego. Dla mnie krótkie ale jak zawsze fajowo.
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzięki za spotkanie. Marcinku słodkości pychota, jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Pozdrawiam miłych gości, miło Was było zobaczyć.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dziękujemy za spotkanie Fajnie było gościć Gości Marcin po raz kolejny - najlepszego - Basiu ciasta przepyszne
Krzychu13 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ja też dziękuję za miło spędzony czas. a tak to się zaczęło:
Łukasz GP Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 A mnie nie było Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Krzychu13 napisał: Ja też dziękuję za miło spędzony czas. a tak to się zaczęło: Marcinie dzięki tobie i Basi pierwszy raz od roku waga po powrocie do domu pokazała magiczną cyfrę.Nie wiem czy się cieszyć czy czas zabrać za siebie Wiola pozdrawia i dziękuję za ciasto było przepyszne. Ps. Aż się boję za rok z twoją magiczną cyferką.
Marcin 78 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie , życzenia (mam nadzieję że część z nich się spełni ) i prezenty . Gościom z stolicy serdecznie dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie 14 godzin temu, krys70 napisał: Oczywiście przejażdżka na zakończenie spota bezcenna Szkoda tylko ,że znowu mi bęben ....... Te przejażdżki za chwilę staną się tradycją ,a ten bęben Krzysiu to na pewno nie wina kebsa u Amira tylko z proszku do pieczenia 2 godziny temu, Łukasz GP napisał: A mnie nie było Nie płacz dzieciaku ,przyjdziesz po odbiór GP- tki to i ciasto dla ciebie się znajdzie 1 godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Wiola pozdrawia i dziękuję za ciasto było przepyszne. Ps. Aż się boję za rok z twoją magiczną cyferką. Pozdrowienia dla Wioli i trzymamy kciuki , a o cyferkę się nie martw ostatni rok z trójką z przodu ,a później w końcu trzeba dorosnąć do tego wieku Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam i do następnego
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2017 14 minut temu, Marcin 78 napisał: a o cyferkę się nie martw ostatni rok z trójką z przodu ,a później w końcu trzeba dorosnąć do tego wieku cyferki ,cyferkami ja dalej się czuje jak bym jedynke miał z przodu Dorosnąć zobaczysz dopiero, jak Ci się zmieni na lepsze
Moni82 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 My także dziękujemy za miłe chwile z Wami i te w Chudowie i te w Ktw do następnego Ps. Marcin jeszcze raz sto lat Basia dzięki za ciacho
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Fajnie było, Orzełki niespodzianka mega Marcin jeszcze raz 100 lat Basia Szymek dziękuję za cicho mówił pycha Kebab jak zawsze . ...mniam
Klubowicze AREQ Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2017 dzieki za spota Basi dzieki za PLACKA Marcin jeszcze raz 100 lot wypad na kepsa to bedzie tradycja na zakończenie Wielkie dzieki za odwiedziny gości za STOLYCY 3m cie sie i do zaś
Conan Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jutro planujecie wypad na te dobre "kebsy" ? bo bym się wybrał
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jutro planujecie wypad na te dobre "kebsy" ? bo bym się wybrał Czwartek piękna pogoda ,wiec jak to śpiewa Anita Lipnicka "....wszystko się może zdarzyć "niech lato trwa przez okrągły rok 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ehhh...monotemat...at work.....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 a ja przez jakiś czas ponaśladuję kenobiego a może inaczej ... też popracuję, żeby mu nie było smutno, że on tak tylko job , praca, arbeit, laboro, arbejde, trabajo .... itp. i td
BURISMAN Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 4 godziny temu, kenobi napisał: Ehhh...monotemat...at work..... Zapisałem się do Twojego kółka zainteresowań , też teraz tylko praca . Pozostali bawcie się dobrze .
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A tak kończy się się moja podróż. Jeszcze byłem w Jedwabnem.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzięki za miły koniec tego smutnego dnia.
Conan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzięki za spotkanie. Kebsy pierwsza klasa
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzięki, fajnie było do następnego :)) Andrju wracaj już ... XMarcin pozdrawienia 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Dzięki wszystkim za wczorajszy wieczór. Krys kebab I tak sobie myślę że skoro padła propozycja od Ja-rek i Migu że " ich kebaby" też są super albo i "lepsze" to może zróbmy taki mały test. W następny czwartek po plotkach i pogaduszkach jedziemy spróbować Migowego. Za tydzień do Bytomia na Ja-rkowego a i u mnie też jest jeden niezgorszy. Przy okazji zawsze to dodatkowa wycieczka. ( a jeździć lubię najbardziej ) Ci co nie mają ochoty na żarcie wypiją colę i wspólnie spędzimy jeszcze z godzinkę. A po jedzonku znowu wycieczka ale już do domku. Co wy na to ? 1
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jak dla mnie okniech lato trwa przez okrągły rok
Rekomendowane odpowiedzi