Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Mnie dziś nie będzie.Impreza z teściową .K......a jak ja sie ciesze. To ja Ci zamówienie przywożę a Ty chcesz się Mamuśką wyślizgać?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2016 Kochanieńki jak tylko dam radę się urwać to za 40 minut jestem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Kochanieńki jak tylko dam radę się urwać to za 40 minut jestem. jak to za 40 min ??? ja dopiero o 18.30 bedę ... a cukinię mi obiecałeś albo i dwie My tym razem w pracy jesteśmy oboje. Poprzednio mieliśmy wolne to w siemianowicach lało jak cholera. no tak, ledwie kilka kropel spadło
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Jaksik menda ? nż-ta wzieła ??? i do roboty musze...???
Marek Leśniak Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki za Spotkanko jak zawsze fajniutko ,do następnego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 No i my już po spotkanku. Było jak zawsze super. Dziękuję za babeczkę , ptasie mleczko i czipsy. Nie wiem czyje ale dobre
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 i ja w domu dziękuję za czipsiki, babeczki i lodziki ... było jak zawsze ... do następnego pies wykąpany i obrażony a jutro to już w ogóle nie będzie ze mną gadał ... dobrze, że nie jest pamiętliwy i szybko zapomina całe zło
GadekW Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzięki za spot kanie. Pogaduchy, testy i babeczki...czypsy też dobre...ciekawe czyje. Wracałem z bananem na buzi...fajnie na tych Bidgestonkach się jednak jeździ... Pozdrowionka i do następnego...
Klubowicze KasiaP Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 My też już w domku Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, pogaduchy i pyszności Do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Jaksik menda ? nż-ta wzieła ??? i do roboty musze...??? Słusznie ludzie mówią, że jeździcie kiedy Wam się chce i jak Wam się chce ale nigdy nieplanowo. :-))) Dzięki za dzisiejsze spotkanie. Wojtek, lepsze Bridgestony ząbkowane, niź ......... nófki :-)))
Użytkownicy Chop Opublikowano 8 Lipca 2016 Użytkownicy Opublikowano 8 Lipca 2016 Również dzięki za podgaduchy a tym którzy są niezadowoleni z opon opowiem historię, może trochę zalatującą dowcipem ale zapewniam że prawdziwą. Znajomemu kończyły się w moto opony ale nie wiedział na jakie wymienić, marudził wszystkim wokoło, był bardzo niezdecydowany. Jego kolega sę wkurzył i doradził mu na odczepnego, oczywiście żartem, żeby sobie najlepiej kupił nowy motocykl to będzie miał dobrane fabryczne, czyli najlepsze. Na następnym spotkaniu wszystkim opadła kopara bo przyjechał nowym moto, prosto z salonu. Teraz niezadowoleni z opon będą wiedzieli co zrobć.
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 I znowu moja stara śpiewka - praca. ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 kenobi jakiś monotematyczny jesteś ... a ja napiszę ... deszcz prawie jak "deszcz, jesienny deszcz ... " a to środek lata przecież
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 A czy ktoś wybiera się do Chudowa
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2016 Nikt się nie wybierał, bo nikogo nie było.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2016 a co tu taka cisza na śląsku ?? żyjecie ???
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie bój się Asiu sama dzisiaj nie będziesz w Chudowie Ktoś pewnie przyjedzie
Sympatycy krys70 Opublikowano 21 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2016 A my też będziemy..... Mentalnie Pozdrawiamy i do zobaczenia Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze nietoperz Opublikowano 21 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2016 A my tym razem będziemy.
mario3101 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 troche było Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Moni82 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Dziękujemy wszystkim za spotkanie, smakołyki i śmichy chichy. Marek jeszcze raz zdrowia zdrowia i pieniędzy, ciasto nie wiem jak smakowało, ale wyglądało przepysznie. Do następnego
Rekomendowane odpowiedzi