Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2017 Oczywiście "parafialne ogłoszenie" wpierw być musi. O rzesz ty! Ujawniłem się! ...na forum....na drugi raz bumelkę w pracy zrobię...ale będzie cyrk...
BURISMAN Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 W Poniedziałek muszę być w Rudzie Śląskiej po południu ok. 17:00, może jak pogoda będzie to pojadę Skuterkiem - Burgman 400. Moglibyśmy się gdzieś spotkać.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2017 Pogoda nie zachęca do dłuższego siedzenia na świeżym powietrzu - szczególnie wieczorem, wiec rozsądnym będzie przeczekać jeszcze w czwartek pod dachem Country.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 Ja bym jeszcze poczekała z Chudowem z tydzień, wieczorem jeszcze zimno, jak słońce zajdzie to żadna przyjemność siedzieć na dworze. A w Bufecie dobre jedzonko, ciepło, wygodnie.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2017 Niby macie racje ale do country baru coraz mniej osób przybywa.Chyba stęsknili się za Chudowem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 Paweł ja też już tęsknię za Chudowem ( chociażby z racji robionych km ) ale Ty jak wyjeżdżasz ok 20 do domu to jeszcze słońce świeci to sama przyjemność jechać a jak mam przyjechać na chwilę ( bo w zimnicy siedzieć żadna przyjemność a wcześniej z racji pracy nie dam rady ) to poczekam na cieplejsze dni jak na razie widać z tych co głos zabierają ( bo reszta czyta i nie wypowiada się więc jest im obojętne ? ) jest pół na pół jeśli będą chętni na Kobiór jutro to pojadę na spota a jeśli nie to trudno, poczekam na spotkanie w Wami aż pogoda się poprawi demokrację mamy i mimo, że podobno szefową jestem nikogo zmuszać nie będę
Klubowicze MarP Opublikowano 10 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 32 minuty temu, Joasia70 napisał: i mimo, że podobno szefową jestem nikogo zmuszać nie będę Mamy jeszcze prezesa i króla więc jest trójpodział władzy dlatego pozostali też powinni się wypowiedzieć żeby można było wydać jakieś zarządzenie Co do Chudowa to fajnie by było już tam posiedzieć ale faktycznie długo to by nie potrwało. Patrząc na prognozę pogody to widać, że na wieczór (czyli czas naszego spotkania) temperatura spadnie do ok. 10 stopni więc ledwo się przywitamy i zaraz będziemy się żegnać Więc może faktycznie jeszcze przynajmniej na ten czwartek lepiej przyjechać do Kobióra.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2017 Ku...wa zmarzłem w robocie jadę do KOBIURA. Co do pisania to mamlasy chyba na pw stukają albo mają wszystko w rzyci.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 Nawet nie wiecie jak mnie swędzą łapy i ile razy już kasowałem to co miałem napisane. Ale skoro już stukam to jestem na razie za Kobiórem. Z przyczyn jak zawsze : wolę ciepło, jak już przyjadę to lubię posiedzieć jak najdłużej więc powrót w warunkach znośnych. A te jak na razie spełnia Kobiór . 19 minut temu, pawel883 napisał: Co do pisania to mamlasy chyba na pw stukają albo mają wszystko w rzyci. Myślę że raczej to drugie. Większość jak to mówią "woli się nie wychylać" . Jest im wszystko jedno byle ktoś za nich wszystko ustalił.
Marcin 78 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 1 godzinę temu, pawel883 napisał: ....albo mają wszystko w rzyci. Żeby nikt mi nie zarzucił ze mam to w.... , choć ostatnio nie uczestniczę w spotkaniach i nie wiem czy powinienem zabierać głos, nie lubię marznąć niepotrzebnie wiec jak na razie wole Kobiór
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2017 Również za Kobiòrem .Niby mamy już maj a pogoda jak w marcu ,wieczorem u mnie 5 stopni . Żadna przyjemność siedzieć i marznąć.
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 Strach się wychylać ale głos na Kobiór ( bo zimno i bliżej ).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 no i git do zobaczenia jutro w Kobiórze rezerwuję jedno miejsce od godziny 18.50 ogłoszenie parafialne albo inne obwieszczenie co do Chudowa wydamy w terminie cieplejszym
Użytkownicy Chop Opublikowano 10 Maja 2017 Użytkownicy Opublikowano 10 Maja 2017 2 godziny temu, pawel883 napisał: Ku...wa zmarzłem i jeszcze w Chudowie może podwiewać bo nie ma namiotu
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2017 Parę słów i nam się ruch w temacie robi .Mamlasy pierońskie meldować kto będzie bo szefowa nie wie ile cheseburgów szykować.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 59 minut temu, pawel883 napisał: Mamlasy pierońskie meldować kto będzie bo szefowa nie wie ile cheseburgów szykować. Dla mnie jeden. Będę go żarł łapami.
Valdek_Tychy Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Jak mi jutro burka w warsztacie zrobią to będę,jak nie to nie będę bo nie chce mi się samochodu palić
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2017 1 godzinę temu, Valdek_Tychy napisał: Jak mi jutro burka w warsztacie zrobią to będę,jak nie to nie będę bo nie chce mi się samochodu palić Waldek z Tych to na rowerze
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2017 A ja przyjadę z Tamtych
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2017 No co racja to racja zimno ze aż klima nie daje rady Pozdrawiam miłego spotach życzę P.S Wygląda na to, że sks dopada co poniektórych Byle do urlopu
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2017 Jestem za, a nawet przeciw. Dziś niestety w ciepłej klimatyzowanej kabince 36WEa-008 będę... ...i zimną bułkę z serem wpie...ał..
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Maja 2017 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2017 49 minut temu, krys70 napisał: No co racja to racja zimno ze aż klima nie daje rady Dziś faktycznie. kto by się spodziewał takiej pogody.
Rekomendowane odpowiedzi