Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś nie dam rady być ale w następny czwartek jak pogoda pozoli to przyjade swoim burkiem 

Opublikowano

No właśnie ta pogoda...kiedy ona będzie.

Widzę że jest burgman 400 i honda 600 akurat te dwie maszyny chodzą mi po głowie, nie wiem co wybrać. Burgman z wyglądu ładniejszy zaś na korzyść hondy przemawiają dwa cylindry :) Będzie pogoda to chętnie podglądam na żywo i posłucham oby dwa skuterki na raz.

• Klubowicze
Opublikowano

jak Wy będziecie to jo tyż przyjada

• Klubowicze
Opublikowano

no i było warto zrezygnować z herbaty, koca i kominka i pojechać spotkać się z tą niezbyt liczną ale jakże gadatliwą grupką :)

do zobaczenia, mam nadzieję, że już w niedzielę :) Smolnik ? Smoluch ? Smoleń ? ;) a niech się nazywa jak chce byle słonko świeciło :) 

Opublikowano
16 godzin temu, Conan napisał:

Burgman z wyglądu ładniejszy zaś na korzyść hondy przemawiają dwa cylindry :) Będzie pogoda to chętnie podglądam na żywo i posłucham oby dwa skuterki na raz.

Jakbyś szukał pewnego sprzętu i wybierzesz Burgmana mam ładnego do sprzedania.

Opublikowano

Kristof_if to podaj wiecej info na priv.

Opublikowano

Wy pijecie kawki, zajadacie słodycze, a ja ciężko pracuję i jeszcze muszę czytać te przechwałki  :(. Dziś przyszły kufry, doradźcie mi czy mogą być ?.

kufry2.jpg

kufry1.jpg

kufry3.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko ok. Tylko zbroisz się jak na wyjazd na koniec Europy a jeszcze nie pojeździłeś w okół komina. 

Opublikowano
1 minutę temu, arturo-bb napisał:

Wszystko ok. Tylko zbroisz się jak na wyjazd na koniec Europy a jeszcze nie pojeździłeś w okół komina. 

He,he

Pojeździłem i to ponad 1000 km już machnąłem :D. Kufry się przydadzą nawet jak jadę na lody do Wisły ;). Szukałem czegoś wąskiego, bo nie chciałem być jak samolot. I te z BMW wydają mi się odpowiednie do Burka, nawet kolor podobny ;). Kolega ma je w Burku  650. Teraz kombinuje nad stelażami :(. Mam do nich oryginalne, ale jakoś ciemno je widzę przy Burku, za dużo rzeźbienia. Co do wyjazdów, to u mnie teraz kicha z terminami, niestety mam teraz okres wzmożonej pracy na warsztacie :(. Liczyłem na ten Weekend, a tu taka pogoda że szkoda gadać ;). Więc jadę 4oo na wieś do Ojca, wracam w Poniedziałek i może uda się coś zaliczyć kilometrów Burkiem.

pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie zaczyna się peirdolnik robić  z tego tematu.

Opublikowano

Czy ktoś dziś będzie na skuterze ?

• Klubowicze
Opublikowano

Nas nie będzie :(

Opublikowano

Jeśli nie będzie padało to postaram się podjechać ok 18.00

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie .Nie liczne ale superowe .

Dzięki że wszyscy piszą na ogólnym śląskim bo inaczej to na tej mojej wiosce nic bym nie wiedział co w świecie słychać.

Mam pytanie czy musi się zebrać jakaś specjalna rada która zadecyduje o spotkaniach w Chudowie ?

• Klubowicze
Opublikowano
15 minut temu, pawel883 napisał:

Mam pytanie czy musi się zebrać jakaś specjalna rada która zadecyduje o spotkaniach w Chudowie ?

Pewnie nie.

Były już wstępne przymiarki ale fajnie by było żeby temp. były na tyle wysokie aby się dało siedzieć na dworze do tej 21-22.

A potem jeszcze trzeba jakoś dojechać do domów .

Osobiście myślę że po ORS już będzie ok.

• Sympatycy
Opublikowano

My również dziękujemy za super sympatyczne spotkanie, nielicznie ale ...........zajefanie i pysznie :P

A co do Chudowa, to Pawełku dla Ciebie wszystko, jak przyjedziesz w przyszłym tygodniu to My też będziemy.;)

• Sympatycy
Opublikowano

No to będę.

Opublikowano

No to może i my będziemy lub będę sama ;)

Opublikowano

to do Chudowa

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli tylko aura będzie łaskawa to 125 pierwszy raz odwiedzi najbardziej kultowe miejsce spotkań

Byle do urlopu

Opublikowano

Ja byłem teraz w czwartek to oprócz jednego burka 650  z starszym kierownikiem który nie przyznaje się do "burgmani" i niebieskiego tmaxa nie było nikogo :) może kiedyś trafię na honde sw którą chce pomacać.

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, Conan napisał:

może kiedyś trafię na honde sw którą chce pomacać.

„Cierpliwość jest cechą ludzi wielkich”

Opublikowano
6 godzin temu, Conan napisał:

Ja byłem teraz w czwartek to oprócz jednego burka 650  z starszym kierownikiem który nie przyznaje się do "burgmani" i niebieskiego tmaxa nie było nikogo :) może kiedyś trafię na honde sw którą chce pomacać.

Gdybyś był tam gdzie odbywają się spotkania czyli w Barze Country w Kobiórze to zastałbyś mnie z 4-setką,czekałem do 19

Opublikowano

Tego nie wiedziałem. A na Chudow mam 10 min jazdy więc wpadłem spontanicznie tym bardziej że fajna pogoda się zrobiła wieczorem.

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Valdek_Tychy napisał:

Gdybyś był tam gdzie odbywają się spotkania czyli w Barze Country w Kobiórze

Godzinę temu, Conan napisał:

Tego nie wiedziałem.

Czasami warto poczytać temat ( tak nawet kilka stron więcej jak się nie ma pewności ) Kobiór zimą - Chudów latem

Chudów już niedługo.