Klubowicze Migu Opublikowano Wtorek o 14:02 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 14:02 Sobota spotkanie wigilijne, czwartek odpuszczam.
Sympatycy robert1973 Opublikowano Wtorek o 17:06 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 17:06 3 godziny temu, ziga napisał(a): W czwartek i jutro też nie dam rady 3 godziny temu, Joasia70 napisał(a): Niestety ani jutro ani w czwartek nie dam rady Faktycznie coś w kalendarzu mi się poprzestawiało.... pozytyw z tego taki, że dzień prędzej wiemy Kogo nie będzie
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano Wtorek o 17:40 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 17:40 U mnie zajob na 200 🤣 W planie było się spotkać ale odpadam 4
Klubowicze Patryk Opublikowano Wtorek o 18:58 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 18:58 1 godzinę temu, robert1973 napisał(a): Faktycznie coś w kalendarzu mi się poprzestawiało.... pozytyw z tego taki, że dzień prędzej wiemy Kogo nie będzie Robię to dla Ciebie Robercik ....... mnie też nie będzie ;-)
Sympatycy robert1973 Opublikowano Wtorek o 19:37 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 19:37 38 minut temu, Patryk napisał(a): Robię to dla Ciebie Robercik ....... mnie też nie będzie ;-) Wiedziałem że na Ciebie też moge liczyć :)
Rekomendowane odpowiedzi