Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Chyba wolne albo innego UZeta wezmę...😋😋😋....na jedzonko sponsorowane...🤪 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 17 Listopada Klubowicze Opublikowano 17 Listopada My będziemy i przyjedzie z nami Roman.
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Listopada Klubowicze Opublikowano 17 Listopada Już zapomniałem kto stawia kolację, ale postaram się nie zapomnieć przyjechać do Szałasu i to w czwartek! 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada No i dooopa z darmowego żarełka.... Teraz.... I jeszcze lakier mi odrapali...😬 1
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 20 Listopada Użytkownicy+ Opublikowano 20 Listopada Na fotce powyżej fajny maksiskuter
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Obecny, Artur tak jak rozmawialiśmy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Ja głodny . Od wczoraj specjalnie poszczę bo liczę że @tommac spotkał "bociana" 😉🤣
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Nie straszcie Tomka bo zrezygnuje ....
Sympatycy robert1973 Opublikowano 20 Listopada Sympatycy Opublikowano 20 Listopada A dzisiaj było tak: Dzięki za pogaduchy i do następnego:) Monia również wszystkich pozdrawia 1
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie do następnego razu
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Listopada Użytkownicy Opublikowano 20 Listopada @robert1973tak kombinował robiąc zdjęcia, by mnie nie było widać to i ja zrobiłem takie z nim - w sensie bez niego😁 Dzięki za udany wieczór💪😃 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Dziękujemy za sympatyczny wieczór z jedwabistym szeptem w tle.....🤭 Do następnego 😉 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 20 Listopada Użytkownicy Opublikowano 20 Listopada Dzięki za spotkanie i do następnego.
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Listopada Klubowicze Opublikowano 20 Listopada Dziękuję za spotkanie tak licznemu gronu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Listopada Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada Miło było spotkać się w tak licznym gronie 😁 Do zobaczenia zaś PS. Aga, Tomek dziękuję za prezenciki 😚
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Listopada Klubowicze Opublikowano 27 Listopada Właśnie szykuję się do wyjścia....do pracy. 😭
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Listopada Klubowicze Opublikowano 27 Listopada Dzisiaj jakoś nawet o Czwartku zapomniałem 🫣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Listopada Użytkownicy Opublikowano 27 Listopada 1 godzinę temu, kenobi napisał(a): 🫣 🫣 😁 🤪 😉 No jaaa.. - a potem mosz cug porysany🤦♂️
Sympatycy robert1973 Opublikowano Wtorek o 11:42 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 11:42 Jutro Ktoś planuje przyjechać na szałas?
Klubowicze ziga Opublikowano Wtorek o 13:20 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 13:20 1 godzinę temu, robert1973 napisał(a): Jutro Ktoś planuje przyjechać na szałas? W czwartek i jutro też nie dam rady
Klubowicze Joasia70 Opublikowano Wtorek o 13:52 Autor Klubowicze Opublikowano Wtorek o 13:52 2 godziny temu, robert1973 napisał(a): Jutro Ktoś planuje przyjechać na szałas? Niestety ani jutro ani w czwartek nie dam rady
Rekomendowane odpowiedzi