Klubowicze ziga Opublikowano Sobota o 11:35 Klubowicze Opublikowano Sobota o 11:35 2 godziny temu, Migu napisał(a): Teraz Nie żebym się czepiał ale nie powinno to być w innym wątku Ogólnie życzę miłego zwiedzania i odpoczynku😀
Klubowicze Migu Opublikowano Sobota o 12:49 Klubowicze Opublikowano Sobota o 12:49 Godzinę temu, kenobi napisał(a): Gdzie to? Biskupin. W dniu 15.10.2025 o 15:02, Migu napisał(a): Tym razem raczej nie, wyjazd - wycieczka ( zwiedzanie jak na burgmanii z 24 roku 👍). Ziga wiem, nawiązałem do tego wątku. Ostatnio zero spotkań to chociaż parę zdjęć wstawię takie małe przypomnienie zwiedzionych rok temu atrakcji podczas Burgmanii. Teraz lecimy zwiedzać Gniezno. 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano Sobota o 17:23 Sympatycy Opublikowano Sobota o 17:23 Brak możliwości usunięcia postu. Proszę moderatorów o usunięcie.
Klubowicze Patryk Opublikowano Sobota o 19:38 Klubowicze Opublikowano Sobota o 19:38 10 godzin temu, Migu napisał(a): Teraz A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. 1
Moni82 Opublikowano Sobota o 19:54 Opublikowano Sobota o 19:54 14 minut temu, Patryk napisał(a): A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. Patryk nie ma się czym chwalić 😂 1
Klubowicze kenobi Opublikowano Sobota o 21:23 Klubowicze Opublikowano Sobota o 21:23 1 godzinę temu, Patryk napisał(a): A ja dzisiaj byłem w Sosnowcu. Jakby nie patrzeć - zagranica. Paszport polsatu wymagany. 🫣 🤪 😉
Rekomendowane odpowiedzi