Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziga Opublikowano 5 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Września Dziękuję za spotkanie wesołe i poznanie rodzinne (Nietoperków) oraz dawno nie widziane na źywo przez moje oczy Kasie i Marka 3
Użytkownicy tommac Opublikowano 9 Września Użytkownicy Opublikowano 9 Września Aktualizacja. W razie niepogody, najbliższe (11 września) spotkanie czwartkowe odbędzie się u Nas w Rudach na ulicy Rogera 49. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy
Klubowicze karton Opublikowano Czwartek o 10:08 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 10:08 W Gliwicach sie już rozpogodziło wiec ja chetnie zajade do famili Tomka i sie z Wami spotkam to jak?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 10:10 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 10:10 Będzie dobrze. Co miało padać już się wypadało. Do zobaczenia
Klubowicze AREQ Opublikowano Czwartek o 13:07 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 13:07 Sorry ja dzisiaj nie dam rady Remont i 22:00 do roboty😔
Klubowicze MarP Opublikowano Czwartek o 13:39 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 13:39 Przepraszam, ale nie będziemy mogli przyjechać. Od rana złapało mnie jakieś dziadostwo i niestety z biegiem dnia się pogorszyło. Tak, że nie chcąc ryzykować pogorszenia stanu i "obdarowania" kogokolwiek czymś niechcianym zostajemy w domu. 😪 Udanego spotkania! 2
Klubowicze ziga Opublikowano Czwartek o 13:50 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 13:50 To się kuruj 1
Moni82 Opublikowano Czwartek o 14:19 Opublikowano Czwartek o 14:19 My będziemy, właśnie ruszyliśmy. Do zobaczenia 😁
Klubowicze kenobi Opublikowano Czwartek o 20:32 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 20:32 6 godzin temu, MarP napisał(a): Przepraszam, ale nie będziemy mogli przyjechać. Od rana złapało mnie jakieś dziadostwo i niestety z biegiem dnia się pogorszyło. Tak, że nie chcąc ryzykować pogorszenia stanu i "obdarowania" kogokolwiek czymś niechcianym zostajemy w domu. 😪 Udanego spotkania! Zdrówka życzę. 🤗 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano Czwartek o 20:35 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 20:35 Kasiu, Marku...zdrowia!! 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Czwartek o 20:35 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 20:35 6 godzin temu, MarP napisał(a): Od rana złapało mnie jakieś dziadostwo i niestety z biegiem dnia się pogorszyło. Organizm broni się przed jazdą bo się odzwyczaił. Musisz częściej jeździć na wycieczki to znowu się przyzwyczai i zdrowie wróci. Kuruj się bo ognisko tuż tuż. Znaczy się za miesiąc 🤭 1
Klubowicze karton Opublikowano Czwartek o 21:34 Klubowicze Opublikowano Czwartek o 21:34 Gospodaŕze tej uczty dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi