Klubowicze frodka2 Opublikowano 31 Lipca Klubowicze Opublikowano 31 Lipca W oczekiwaniu na nowy akumulator 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Lipca Klubowicze Opublikowano 31 Lipca ...nowy to on był w 2008 roku....😆
Klubowicze frodka2 Opublikowano 31 Lipca Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 5 minut temu, kenobi napisał(a): ...nowy to on był w 2008 roku....😆 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 31 Lipca Klubowicze Opublikowano 31 Lipca Nietoperki w domu ! Dzisiejsze spotkanie na Chudowie troszeczkę się przedłużyło! Akumulator w burgmanie umarł przy odpalaniu! Wybrałem koło ratunkowe- telefon do przyjaciela! Na moje szczęście Kenobi miał swój stary ale jary akumulator ! Więc pomknąłem biała hondą po aku! Powrót, szybka wymiana i burgman ruszył do domu! Dziękuję za fajne spotkanie na Chudowie a w szczególności Kenobiemu za poratowanie w biedzie, Migowi za towarzystwo w drodze po aku. I Anecie i Romanowi że popijając gorącą herbatę czekali na mój powrót!
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Lipca Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 57 minut temu, kenobi napisał(a): ...nowy to on był w 2008 roku....😆 Moment przekazania Aku. Parę zdjęć z spota. 2
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia Pogoda super, mam chęci się wybrać ktoś jeszcze?
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2 minuty temu, frodka2 napisał(a): Jeśli zdążę to będę 🙈😀 Aneta 👍, Marek na którą dojedziesz?
Klubowicze MarP Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia Powinno się udać przed 18 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 7 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 7 Sierpnia Jak nic nie wyskoczy, to będziemy 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 58 minut temu, Migu napisał(a): Aneta 👍, Marek na którą dojedziesz? Kakcis to ja 18.00-18.30
Klubowicze AREQ Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia Też chyba wpadnę na chwile
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 7 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Sierpnia Teraz 😆 5
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 8 Sierpnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Sierpnia Fajne było parę zdjęć. 5
Klubowicze nietoperz Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Ktoś wybiera się na Chudów? My będziemy.
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Nie stety nie dam rady do pracy trzeba iść 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Jutro wycieczka to dzisiaj odpuszczę 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Dziś zmiana nocna od 16.00. Nieobecny. 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Nietoperki, Marek a jutro na wycieczkę arturową ?
Klubowicze AREQ Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia Chyba się skuszę i podjadę na chwile 1
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 1 godzinę temu, Joasia70 napisał(a): Nietoperki, Marek a jutro na wycieczkę arturową ? My nie damy rady jechać. 1
Rekomendowane odpowiedzi