Klubowicze frodka2 Opublikowano wczoraj o 18:35 Klubowicze Opublikowano wczoraj o 18:35 W oczekiwaniu na nowy akumulator 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 godziny temu Klubowicze Opublikowano 22 godziny temu ...nowy to on był w 2008 roku....😆
Klubowicze frodka2 Opublikowano 22 godziny temu Klubowicze Opublikowano 22 godziny temu 5 minut temu, kenobi napisał(a): ...nowy to on był w 2008 roku....😆 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 godziny temu Klubowicze Opublikowano 22 godziny temu Nietoperki w domu ! Dzisiejsze spotkanie na Chudowie troszeczkę się przedłużyło! Akumulator w burgmanie umarł przy odpalaniu! Wybrałem koło ratunkowe- telefon do przyjaciela! Na moje szczęście Kenobi miał swój stary ale jary akumulator ! Więc pomknąłem biała hondą po aku! Powrót, szybka wymiana i burgman ruszył do domu! Dziękuję za fajne spotkanie na Chudowie a w szczególności Kenobiemu za poratowanie w biedzie, Migowi za towarzystwo w drodze po aku. I Anecie i Romanowi że popijając gorącą herbatę czekali na mój powrót!
Klubowicze Migu Opublikowano 21 godzin temu Klubowicze Opublikowano 21 godzin temu 57 minut temu, kenobi napisał(a): ...nowy to on był w 2008 roku....😆 Moment przekazania Aku. Parę zdjęć z spota. 2
Rekomendowane odpowiedzi