Klubowicze AREQ Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca Ja chętnie ale dam odpowiedź w czwartek bo jestem umówiony z mechanikiem Jak oddam auto to odpadam bo nie będę miał czy przyjechać
Klubowicze frodka2 Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca Nas nie będzie. Impreza rodzinna.
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca 4 godziny temu, Joasia70 napisał(a): Mnie nie będzie Asia to mam nie brać 👢. Na razie mało chętnych.
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca Nieobecny. Dniówka do 21.00.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, Migu napisał(a): Asia to mam nie brać 👢. Na razie mało chętnych. Migu nie brać , dzięki
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Marca Użytkownicy Opublikowano 19 Marca Nie tym razem 🤷♂️ wiosenne porządki – jak to na wsi🤠🤭
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca Klubowicze Opublikowano 19 Marca U mnie jeszcze troch śniegu a ty porządki ogrodowe 😱
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Marca Klubowicze Opublikowano 20 Marca Widzę że tym razem wielu chętnych nie ma więc odpuszczam . I z tego co wiem to Migu też. Do następnego
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Marca Klubowicze Opublikowano 20 Marca To ja też rezygnuję z spotkania
Klubowicze kenobi Opublikowano 20 Marca Klubowicze Opublikowano 20 Marca Takie moje: spotkanie odwołane nie jest. Kto chce się spotkać z kimś lub nie kimś lub gdziekolwiek....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Marca Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca Czy jutro (27.03.2025) są chętni na spotkanie w Szałasie ?
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca Jestem na tak. 3 godziny temu, Joasia70 napisał(a): Czy jutro (27.03.2025) są chętni na spotkanie w Szałasie ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Marca Sympatycy Opublikowano 26 Marca O dziwo w moim przypadku, plan na tak .Ale wszystko wskazuje że mam wolne okienko ( chyba że Rybka się zepsuję 🤣Dla wtajemniczonych🤓) Będę widział max do 13:00 .Jak będę miał wolne światło to lecę 😁🚘
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Marca Klubowicze Opublikowano 26 Marca ....tradycyjnie....pracocholizm...nocka od 16....😟
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Marca Użytkownicy Opublikowano 26 Marca Niestety nie odpowiem już teraz. Raczej będę jutro ale to zależy od tzw. fachowców. Jak się określą to jutro dam odpowiedź. Pasowałoby przegadać temat prognoz pogody i zmiany czasu🤔
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, robert1973 napisał(a): Odpadam(y) Emerytura jest bez sensu jak człek ma jeszcze mniej czasu niż gdy pracował🥴🤯🥳
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Ja też emerytura, ale na wyjeździe. Pozdrawiamy.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Marca Użytkownicy Opublikowano 27 Marca Rzadko kiedy niesłowność "fachowców" cieszy🤪 Dzisiaj ten dziwny dzień, że nie dotrą w umówionym czasie, więc już wiem, że wybieram się na Szałas☝️ Do zobaczenia
Klubowicze frodka2 Opublikowano 27 Marca Klubowicze Opublikowano 27 Marca I my też się wybieramy, bo emerytury nie mamy 🙈🤣😆
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca Jednak odpadam .🤬 Trasa
Rekomendowane odpowiedzi