Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego Dziękuję Paniom za info👌 Z powyższych deklaracji wyszły 3szt pączków: @frodka2 2szt. @Migu 1szt. Czy coś przeoczyłem🤔 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego I dla mnie poproszę .Mięciutkiego ,świeżutkiego .Takiego palce lizać 😜
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 31 minut temu, arturo-bb napisał(a): I dla mnie poproszę .Mięciutkiego ,świeżutkiego .Takiego palce lizać 😜 ....to na razie, w/g rachuby i deklaracji masz 4. 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 12 minut temu, kenobi napisał(a): ....to na razie, w/g rachuby i deklaracji masz 4. 😉 @kenobi - skąd wiesz, że @arturo-bb pisał o pączkach🤔🤔 Jednak idąc Twoim tokiem rozumowania zapisuję: @frodka2 2szt. @Migu 1szt. @arturo-bb 1szt. Czy komuś jeszcze zamówić krepla?? Czas na zamówienie nieubłagalnie dobiega końca - ( 11ta już tuż tuż⌛)potem to już tylko kwestia szczęścia lub lizania np.: innym palców😁
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 56 minut temu, Nazir napisał(a): Czy komuś jeszcze zamówić krepla?? Czas na zamówienie nieubłagalnie dobiega końca To zamów ze 2-3 więcej jak nikt nie przyjedzie to sami damy radę
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego Ok @arturo-bb zamówione 7szt. A co?? A niech będzie 😜👍 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Lutego Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, Migu napisał(a): Tłusty czwartek - teraz a już miałem pisać.... gdzie jest "teraz"?
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 27 Lutego Autor Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Lutego 19:33, 27.02.2025 ..... teraz 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego Teraz.. ...przyszedł czas na podziękowania za dziś. Dzięki obecnym za miłą atmosferę a Szefowej Szałasu za ugoszczenie naszej grupki darmowymi pączkami👌 Jak widać było i słodko, i...tłusto☝️😁 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 27 Lutego Klubowicze Opublikowano 27 Lutego Dziękujemy za Emilką za miły wieczór w sympatycznym gronie 😃 @Nazir dzięki za fuzekle, czekają na najbliższą okazję by je wypróbować 😁 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Lutego Użytkownicy Opublikowano 27 Lutego 31 minut temu, frodka2 napisał(a): @Nazir dzięki za fuzekle Niy ma problymu- obiecywołch przeca☝️😜 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca Co do jutra - nieobecny. 1). Wracam po 19 z pracy. 2). Przygotówki "konia" na piątek.😃
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Marca Użytkownicy Opublikowano 6 Marca Dołączam do poprzedników - ten czwartek nie, nie.. i jeszcze raz nie🤷♂️
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Marca Użytkownicy Opublikowano 13 Marca 5 godzin temu, kenobi napisał(a): Teraz. Tylko się rozglądaj - squtery są wszędzie☝️😁
Klubowicze ziga Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca Czy ktoś wybiera się na spotkanie czwartkowe do szałasu?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Marca Klubowicze Opublikowano 18 Marca Ja bym podjechał. A będziesz ? Bo znowu zrobiłem kwaśnicę i bym. Ci przywiózł.
Rekomendowane odpowiedzi