Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Lutego Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 36 minut temu, ziga napisał(a): i nie czepiajmy się Pozdrawiam wszystkich do następnego spotkania Nikt się nie czepia . Nie pierwszy i nie ostatni raz .Kazdy ma troszkę racji jak i w życiu tak i w pracy . Do zobaczyska bo pewnie już każdego dupa ciśnie na 200🙂🛵
Moni82 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 18 godzin temu, ziga napisał(a): Byłem na spocie u Kenobiego -to był prywatny spot tyle ile mógł to poinformował ( bo wcześniej kiedyś był w innych miejscach spontanicznie jak dał znać I mało kto tam przyjechał ) i nie czepiajmy się -można było nie dać znać o prywatnym spotkaniu i było by Ok A jeżeli chodzi o ogólne spotkanie trzeba prędzej pisać nie każdy czyta na bieżąco np w ostatniej godzinie To tyle według mnie Pozdrawiam wszystkich do następnego spotkania Ziga po 1 skoro to był prywatny spot to też mogliście napisać że Was NIE BĘDZIE bo jak inni nie napiszą to źle. Po 2 nikt nie ma pretensji, że się spotykacie, ale jak wrzuciliście fotki to moim zdaniem głupio to wyszło. Może tak, jak piszesz "można było nie dać znać o prywatnym spotkaniu i było by Ok" 1
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Lutego Klubowicze Opublikowano 22 Lutego Po pierwsze nikt nie pisał, że ma ochotę się spotkać ( oprócz Arka, ale było już za późno nikt już tego nie widział do momentu wstawienia zdjęć), więc my mieliśmy nie pytani pisać, że nas nie będzie ???? Jakie głupio? pokazujemy, że rejon jest aktywny i to nie pierwszy raz gdzie robi się wstawki w tym temacie ze spotkań i imprez Ślązaków. Tyle w temacie, byle do wiosny 🛵.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Lutego Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 100% racji @Migu Jak ktoś tego nie rozumie to na Czwartkowym możemy wszystko obgadać twarzą w twarz. Szkoda tu zaśmiecać wątek 1
Klubowicze ziga Opublikowano 23 Lutego Klubowicze Opublikowano 23 Lutego Tak jak poprzednicy napisali trzeba wcześniej pisać o chęci spotkania a nie w danym dniu Naprzykład Robert pisał o dużo wcześniej i odpisałem że mnie nie będzie gdyż brak możliwości transportu
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Lutego Użytkownicy Opublikowano 23 Lutego A ja uważam, że ... ..I tego się będę trzymał☝️😜 Reszcie też to proponuję i.. do zobaczenia w realu👋 PS Szczegóły się dopracuje. 🤜🥴🤛
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Lutego Użytkownicy Opublikowano 25 Lutego Tłusty czwartek przed nami Z pełnych słodkich pączków ust padnie mniej gorzkich słów☝️😜 Zawsze można też niezależnie od reszty zjeść pyfszną kiełbaskę🤭😁 Może tym razem...Szałas🤔
Klubowicze ziga Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Ja nie stety odpadam praca -myślami będę z wami
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Przyjechałabym jeśli będzie nas więcej niż 2 osoby
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego 7 minut temu, Joasia70 napisał(a): Przyjechałabym jeśli będzie nas więcej niż 2 osoby Dodam do tego, że brak jeszcze dwóch deklaracji do godz 12tej dnia 27.02.2025r. odwołuje moją propozycję spotkania (jak każdy inny również planuję sobie dzień)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego No jak ma być nas przynajmniej mocna trójka to jestem na TAK. Szałas może być
Klubowicze frodka2 Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Jurka nie będzie ale może Emilkę namówię 😃 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego No nie wiem co panie z Szałasu by powiedziały na własny prowiant?! 🤔
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego 11 minut temu, frodka2 napisał(a): No nie wiem co panie z Szałasu by powiedziały na własny prowiant?! 🤔 Panie z Szałasu chyba ostatnio miały dla klientów to może i jutro też będą miały🤔
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Szkolenia na nowy tabor KS. Impuls 2. Nie wiadomo jak długo nas potrzymają, więc 50/50.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, Migu napisał(a): będą pączki? 1 godzinę temu, frodka2 napisał(a): No nie wiem co panie z Szałasu by powiedziały na własny prowiant?! 🤔 Godzinę temu, Nazir napisał(a): Panie z Szałasu chyba ostatnio miały dla klientów to może i jutro też będą miały🤔 @Nazir to może zadzwonisz i zapytasz czy będą miały , ewentualnie zamówić a jak nie to czy będą miały coś przeciwko własnym ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): @Nazir to może zadzwonisz i zapytasz czy będą miały , ewentualnie zamówić a jak nie to czy będą miały coś przeciwko własnym ? Dzwoniłem i tak: pączki mają jutro być w ilości 50szt. Aby zarezerwować trzeba podać (czyli znać☝️) ilość osób zainteresowanych. Czuję tu brak wiedzy🤷 Podobno jakaś Pani już pytała o pączki na jutro dla grupy, która ma się w Szałasie spotkać. Szefowa Szałasu podejrzewa, że to był ktoś od nas. Ja typuję naszą fotoreporterkę lub szefową JoaSię😜 🤔Wypadałoby to wyjaśnić a co do ilości podać liczbę, by jutro było jasne do godziny 11tej, czy to dla mojej informacji, czy tajemniczej Pani, by móc zamówić. Tak czy inaczej proszę łasuchów o określenie ile kto zamawia. Cena jest nieznana Szefowej na chwilę obecną. PS Ja jadę się spotkać. Po godz. 18tej będę już miał dosyć tych tłustych bąbli🤪
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 8 minut temu, Nazir napisał(a): Podobno jakaś Pani już pytała o pączki na jutro dla grupy, która ma się w Szałasie spotkać. Szefowa Szałasu podejrzewa, że to był ktoś od nas. Ja typuję naszą fotoreporterkę lub szefową Joasię😜 @frodka2 @Joasia70 czy to któraś z was dzwoniła ? Bo @Nazir musi podać ilość .Proszę się odezwać .Plisssssssss 🥰
Użytkownicy tommac Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego Jak nic się nie pokomlikuje, to postaram się być
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Lutego Sympatycy Opublikowano 26 Lutego Raczej Nas nie będzie ☹️
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Lutego Użytkownicy Opublikowano 26 Lutego Czyli dla tych co może będą lub raczej nie będą, zamówię kreple lub nie🤦🤯
Klubowicze frodka2 Opublikowano 26 Lutego Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Ja nie dzwoniłam. Jak będą to z Emilią pewnie po 1 wciągniemy, a jeśli nie to przeżyjemy 😃
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego Ja też nie dzwoniłam
Rekomendowane odpowiedzi