Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie cd.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja odpadam. 

• Klubowicze
Opublikowano

Na tą chwilę  odpadam brak transportu 

• Sympatycy
Opublikowano

Ja raczej też nie dam rady.

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś zmiana nocna na 18.00. 

Nieobecny.

😞

• Klubowicze
Opublikowano

No to nie ma tematu.

Może za tydzień się uda

• Klubowicze
Opublikowano

W związku że niema oficjalnego spotkania ja z Arturem robimy mini spota w pizzerii ( Robert narobił nam smaków )Prowansja w Kaniowie.

Będziemy tam o 18-ej , jak ktoś znajdzie czas to zapraszamy..

• Klubowicze
Opublikowano

O matko ? A to już prawie u Ciebie w garażu 😜

Szkoda bo nie dam rady dojechać przed 20:00 :( 

• Klubowicze
Opublikowano

Teraz 

IMG_20250213_195859.jpg

IMG_20250213_200321.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
2 minuty temu, Migu napisał(a):

Teraz

No Panowie, i cała dieta w p.......🤣

• Sympatycy
Opublikowano
3 minuty temu, Migu napisał(a):

Teraz 

IMG_20250213_195859.jpg

IMG_20250213_200321.jpg

Migu wielkie dzięki za telefon i zaproszenie na pizze. Nie dalem rady .miłej zabawy i wyżerki Panowie 

• Klubowicze
Opublikowano

Siema

Są jacyś chętni na dzisiajszego spota

Szałas albo Bida ( Olkusz )

Pisać bo mało czasu

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie 😁 i nie fajnie 🤔.

Pozdrawiam spotkanie śląskie. Ale uważam że jak Arek napisał na forum grupy,To nie ładnie spotkanie wyszło. Trzeba było odpisać. "W ten weekend mamy priv i nie robimy spotkania". Takie moje odczucie 

Przeglądam temat i tak by mnie w 99%( ale innni ? ) nie było ale ..... .

Bez żalu do reszty ale jak dla mnie ciulato wyszło dla mnie i moze dla reszty .Moje odcucie.( Nie znam szczególu ) moze ktos sie wypowie ?

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, subaru gtb320 napisał(a):

🤔.

uważam że jak Arek napisał na forum grupy,To nie ładnie spotkanie wyszło. Trzeba było odpisać. "W ten weekend mamy priv i nie robimy spotkania". 

Jak @AREQ pisał to my już od 13 byliśmy w trasie. Zawsze mówiłem aby pisać wcześniej (minimum dzień wcześniej ) a nie na ostatną chwilę. 

Ja od 13 już nie zaglądałem na forum (do teraz bo wróciłem ) więc nawet nie miałem jak odpisać że mnie nie będzie.  

• Klubowicze
Opublikowano
Godzinę temu, arturo-bb napisał(a):

Jak @AREQ pisał to my już od 13 byliśmy w trasie. Zawsze mówiłem aby pisać wcześniej (minimum dzień wcześniej ) a nie na ostatną chwilę. 

Ja od 13 już nie zaglądałem na forum (do teraz bo wróciłem ) więc nawet nie miałem jak odpisać że mnie nie będzie.  

Jak wyżej.

• Użytkownicy+
Opublikowano
10 godzin temu, kenobi napisał(a):

...Nie omieszkam wkrótce zorganizowania takiego spotkania czwartkowego dla wszystkich,  ale już priv u mnie. 

🤔 taaaa,  wszystkich ?  uważaj co piszesz 😉  😜

• Klubowicze
Opublikowano

Chodziło o grupę Ś, ale Ty( i nie tylko) też jesteś mile widziany.😀

• Klubowicze
Opublikowano

Witam 

Panowie i Panie może trzeba by było przyjąć jakąś zasadę  żeby dzień wcześniej pisać czy ktoś jest chętny na czwartkowe spotkanie czy nie

Od pewnego czasu to ja pierwszy pisze i zadaję pytanie o spota i różnie to bywa z frekwencją bo każdy czeka i obserwuje ilu ludzi  będzie i kto -  to odpisze że też podjadę albo zrobię niespodziankę i pojawię sie  

NIE MAM PRETENSJI do nikogo że macie spotkania w swoim gronie ale duża część ludzi z naszego regionu była w tym czasie  na forum jak ja wystawiałem posta i nawet nie odpisali że ich nie będzie

nieważne kto miał jakie plany i gdzie i z kim  jechał  ale wystarczyło napisać że  NIE BĘDĄ

Tyle w temacie

Pozdro i do następnego 

P.s Dzięki Seba za dostrzeżenie 

• Klubowicze
Opublikowano

@AREQ zgadzam się z tobą w 100%

Jeśli tylko miałbyś czas i przejrzał moje wpisy z tego tematu z okresu ostatnich 6-7 lat to zobaczyłbyś ile razy prosiłem dokładnie o to samo.

Ja do Szałasu czy Chudowa muszę jechać minimum godzinę . Bywało już tak że w Chudowie byłem tylko z ................................własnym skuterem bo nikomu nawet nie chciało się napisać że go nie będzie. Wiem że nie każdy zagląda na forum codziennie ( wiem ale nie rozumiem jak można nie mieć tych 5 min ) dlatego zawsze pisałem żeby jak są osoby co chcą jechać pytały dzień wcześniej by Ci zalatani mieli dużo czasu na podjęcie decyzji . I jak sam się przekonałeś lata lecą a ludzie mają w d...e (po prostu jak w ostatniej chwili nie będą mieli nic innego lepszego do roboty to jadą albo wtedy piszą ) Ja osobiście swoje życie często planuję bo mam jakieś zobowiązania czy obowiązki i często jak pojawia się propozycja wyjazdu/spotkania to po prostu muszę zrezygnować bo wcześniej nie było zainteresowania a jak już jest to na ostatnią chwilę a ja akurat już nie odkręcę swoich planów.

I żeby nie było że sam mogłem pytać z wyprzedzeniem . Mogłem ale ponieważ pytałem przez te poprzednie lata a moje prośby były jak "rzucanie grochem o ścianę" i wszyscy to olewali to podjąłem decyzję że też to olewam . Teraz już tylko piszę jak mogę jechać i jest już grupa która się zdeklarowała że będzie.

• Klubowicze
Opublikowano
2 godziny temu, AREQ napisał(a):

nieważne kto miał jakie plany i gdzie i z kim  jechał  ale wystarczyło napisać że  NIE BĘDĄ

I co to by zmieniło?  No chwila....to ze kogoś "nie bedzie" to znaczy że spot odwołany???.. Ileż to razy było, że część grupy gdzieś, coś, a reszta się spotykała ( nawet ja) z innymi chętnymi. Jesteśmy dorośli, nie dziećmi w przedszkolu...

• Sympatycy
Opublikowano

Ponieważ zrobiłem gówno/burze wtrącę kilka słów.

Osobiście w 99% nie uczestniczę w spotkaniach ponieważ do ostatniej chwili nie wiem czy dam rady. Nigdy nie pisze ze nie jadę ( już rozmowa o tym była) ale też nigdy nie jestem z partyzanta , może zdarzyło się raz jak wracałem z trasy. Jak wiem że będę to pisze ( że będę).U mnie jest tak .Nie bede nic nie pisze .Jak się wybieram to wtedy daje znać na forum .

Temat spotkań poruszany wiele razy od lat i nic się nie zmieniło każdy ma trochę racji po prostu brak komunikacji.

Nikt do nikogo nie ma pretensji dokładnie jak kenobi napisał nie jesteśmy dziećmi. Każdy jedzie gdzie i jak chce. Mnie to poprostu troszkę zdziwiło że cisza na forum a nagle upsss spotkanie. Fajnie że zostało to wyjaśnione spontanicznym wypadem ( sam często tak robię) bo spontan do dam rady i lecę a planowanie u mnie to ciężko bo w 90% zawsze coś. Za pewne Artur wie o czym mówię i jak to jest u mnie. 

P.s  nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo. Przynajmniej coś się dzieje na forum bo straszna cisza była.😆 Pozdrawiam wszystkich do zobaczyska 

• Klubowicze
Opublikowano

I w punkt. Seba -👍

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem na spocie u Kenobiego   -to był prywatny spot  tyle ile  mógł to  poinformował ( bo wcześniej  kiedyś był w innych miejscach  spontanicznie  jak dał znać I mało kto  tam przyjechał ) i nie  czepiajmy się  -można było nie dać znać o prywatnym  spotkaniu i było by  Ok

A jeżeli chodzi o ogólne spotkanie trzeba prędzej pisać nie każdy czyta na bieżąco np w ostatniej godzinie 

To tyle według mnie

Pozdrawiam  wszystkich  do następnego spotkania