Klubowicze ziga Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 15 godzin temu, robert1973 napisał(a): Hejka może 13.02 czwartkowe w pizzeri na Mysłowicach prawie przy Sosnowcu??? Lokal znany "Andrzejowy" Dajcie znać czy w ogóle zawracać głowę Właścicielce... znaczy Andrzej będzie, ale jeszcze o tym nie wie :P ten termin odpada w moim wykonaniu brak samochodu Dziś postaram się być
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Chętni na spota dziś ??? Areq Joasia Nazir Ziga Robert ? Migu ?
Klubowicze ziga Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Migu pisałem postaram się to nie znaczy że na 100% będę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Znaczy pewnych troje ? .... ech
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Lutego Sympatycy Opublikowano 6 Lutego Ja dzisiaj odpadamWysłane z mojego CPH2581 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Teraz. Za chwilę też jedziemy... ...ale z Raciborza do Chałupek. 🙃
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Lutego Użytkownicy Opublikowano 6 Lutego Chcieć to móc☝️ Teraz - ale bez Miga🤷 2
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 6 Lutego Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Lutego Teraz - trwa😁 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Lutego Użytkownicy Opublikowano 6 Lutego Dziękuję za spota wszystkim którym nie tylko się chciało ale i przyjechali - jak zawsze fajnie było👌 PS A kenobi ..... ....niech dali robi🤭🤣🤣
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Miło było z Wami się spotkać i pogadać 😁 do zaś 😁
Klubowicze ziga Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego Podziękowanie dla wszystkich uczestników spotkania Do następnego razu
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 29 minut temu, Nazir napisał(a): PS A kenobi ..... ....niech dali robi🤭🤣🤣 Juz po 22.00. Już nie robię.☺️ Wracam do domciu. 😆
Klubowicze AREQ Opublikowano 6 Lutego Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 5 godzin temu, Nazir napisał(a): Chcieć to móc☝️ Teraz - ale bez Miga🤷 I po co od razu po nazwisku .... Dzięki za dzisiejszego spota jak zawsze było super Do zaś
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego W dniu 5.02.2025 o 20:17, robert1973 napisał(a): Hejka może 13.02 czwartkowe w pizzeri na Mysłowicach prawie przy Sosnowcu??? Lokal znany "Andrzejowy" Dajcie znać czy w ogóle zawracać głowę Właścicielce... znaczy Andrzej będzie, ale jeszcze o tym nie wie :P Czy czas i miejsce nadal aktualne?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Lutego Sympatycy Opublikowano 12 Lutego Nie da rady w Eldo. Otwierają tylko na weekend, piątek, sobota, niedziela w tygodniu zamknięte.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego No i dupa 😡 A miałem taką ochotę na pizzę
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 12 Lutego 18 minut temu, arturo-bb napisał(a): .....A miałem taką ochotę na pizzę a to w Bielsku do chałupy nie dowożą ?? 😜
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Lutego Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 3 godziny temu, MarP napisał(a): Czy czas i miejsce nadal aktualne Raczej nie.....bo... 3 godziny temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Nie da rady w Eldo. Otwierają tylko na weekend, piątek, sobota, niedziela w tygodniu zamknięte. Chętnych było tylu, że nie działałem kierunku... widzę Andrzej trzymał "rękę na pulsie", więc miejsce spotkania jest dowolne
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Opublikowano 13 Lutego To robimy spotkanie w szałasie?
Rekomendowane odpowiedzi