Klubowicze nietoperz Opublikowano 16 Stycznia Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia Dzisiaj prace remontowe. My odpadamy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia I ja dzisiaj odpadam 😒
Użytkownicy tommac Opublikowano 16 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 16 Stycznia Ja też muszę odpuścić
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Stycznia Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia Lekarz zaliczony. Lazaret.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia A jutro ktoś , coś , gdzieś ? Ja bym się wybrał . Może być i szałas byle było kogo posłuchać 😉
Klubowicze ziga Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia Jak szałas to przyjadę- bendę ciekawy jak ty kogoś będziesz słuchał . Artur ty będziesz cichy nie możliwe ha ha ha
Klubowicze AREQ Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia To i my przyjedziemy zobaczyć jak Artur siedzi i słucha
Sympatycy robert1973 Opublikowano 22 Stycznia Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia Niesamowite... Artur będzie słuchał..... warto wszystko rzucić i jechać
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Stycznia Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia Artur nic nie będzie mówił 🤔, chcę to zobaczyć. Obecny.
Użytkownicy tommac Opublikowano 22 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 22 Stycznia To i ja postaram się być i to zobaczyć
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Stycznia Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia Z powodów rodzinnych, nie zobaczę, ( usłyszę) tego zjawiska...🫣
Klubowicze frodka2 Opublikowano 23 Stycznia Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia Dziękujemy za miły wieczór w miłym towarzystwie 😉 Fajnie było tak razem pomilczeć 😅 Do następnego 😀 1
Klubowicze ziga Opublikowano 24 Stycznia Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia Podziękowanie za spotkanie Z tym milczeniem to różnie było on tylko odpowiadał .... 2
Sympatycy robert1973 Opublikowano 24 Stycznia Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia Było jak zawsze fajnie , z kronikarskiego obowiązku... 7:30 słownie 7 minut i trzydzieści sekund Artur wytrwał w "ślubach milczenia", a potem "odpowiadał na pytania "🤣 2
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 24 Stycznia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Stycznia Ale się starałem. Tego nie możecie zaprzeczyć. Pierwszy rekord może nie wielki ale od czegoś trzeba zacząć.🤣 5
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Lutego Sympatycy Opublikowano 5 Lutego Hejka może 13.02 czwartkowe w pizzeri na Mysłowicach prawie przy Sosnowcu??? Lokal znany "Andrzejowy" Dajcie znać czy w ogóle zawracać głowę Właścicielce... znaczy Andrzej będzie, ale jeszcze o tym nie wie :P
Klubowicze frodka2 Opublikowano 5 Lutego Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 11 minut temu, robert1973 napisał(a): Hejka może 13.02 czwartkowe w pizzeri na Mysłowicach prawie przy Sosnowcu??? Lokal znany "Andrzejowy" Dajcie znać czy w ogóle zawracać głowę Właścicielce... znaczy Andrzej będzie, ale jeszcze o tym nie wie :P Ja niestety na popołudniu do pracy😪
Klubowicze AREQ Opublikowano 5 Lutego Klubowicze Opublikowano 5 Lutego Siemka Czyli mam rozumieć że najbliższy czwartek 6.02 się nie spotykamy ??? Szkoda bo chęci były
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Lutego Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 1 minutę temu, AREQ napisał(a): Czyli mam rozumieć że najbliższy czwartek 6.02 się nie spotykamy ??? Jedno nie wyklucza drugiego... kto powiedział że za 2 tyg będą chętni?
Klubowicze AREQ Opublikowano 5 Lutego Klubowicze Opublikowano 5 Lutego To dajcie znać kto by był chętny w ten czwartek 6.02 Będę orginalny i zaproponuje Szalas
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Lutego Klubowicze Opublikowano 5 Lutego Ja będą chętni to ja też. 8 minut temu, AREQ napisał(a): To dajcie znać kto by był chętny w ten czwartek 6.02 Będę orginalny i zaproponuje Szalas
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Lutego Klubowicze Opublikowano 5 Lutego Nieobecny. W pracy do 22.00.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 11 godzin temu, robert1973 napisał(a): Hejka może 13.02 czwartkowe w pizzeri na Mysłowicach prawie przy Sosnowcu??? Lokal znany "Andrzejowy" Dajcie znać czy w ogóle zawracać głowę Właścicielce... znaczy Andrzej będzie, ale jeszcze o tym nie wie :P Ja odpadam niestety :( 9 godzin temu, AREQ napisał(a): To dajcie znać kto by był chętny w ten czwartek 6.02 Będę orginalny i zaproponuje Szalas Jak bym dojechała jak będą chętni
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Lutego Użytkownicy Opublikowano 6 Lutego Chętny na spota w dniu dzisiejszym w Szałasie. Ogarniam teraz ⌛
Rekomendowane odpowiedzi