Moni82 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Dziękujemy za mile spędzony czas i podarunki 🤗Jeszcze raz życzymy wszystkim Wesołych Świąt. Do zobaczenia w Nowym Roku 🥂🎉🎊
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Grudnia 2024 Dziękuję za miły, wesoły wieczór za suweniry Asi i Kasi, i życzę wszystkim zdrowych wesołych świąt i ...do siego👍 3 godziny temu, frodka2 napisał(a): Teraz 😆 Coś nam się Robercik filcuje na tej emeryturze🤔 🤪😜 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2024 🦇🦇 doleciały do domku. Dziękujemy przybyłym za miły wieczór, a Kasi i Asi za upominki. Raz jeszcze zdrowych i spokojnych świąt 🌲🎁🌲 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Grudnia 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2024 I ja dziękuję za miłe spotkanie. Nareszcie, aku naładowane pozytywną energią dzięki Wam.☺️ I za miłe upominki. ☺️ Wszystkim Wam Wesołych Świąt życzę. Nietoperkom za transport.😊 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 19 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Grudnia 2024 Ja również dziękuję Wszystkim za miłe popołudnie, Joasi i Kasi za świąteczne upominki. Jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2024 Dzięki za przedświąteczne spotkanko :) Jeszcze raz Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i wszystkiego najzdrowszego na Nowy Rok :) 1
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Czy w tym tygodniu ktoś się wybiera na spotkanie czwartkowe do Żor (szałasu) bo ja jestem chętny
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Stycznia Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia Może się uda, ale niczego nie obiecuje
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Stycznia Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia Nie dam rady. Wychodzę na nockę.😟
pachpach Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 18 godzin temu, kenobi napisał(a): Nie dam rady. Wychodzę na nockę.😟 UPSS !!! Ja też się będę męczył na nocce , kierunek Chałupki ! Spokojności życzę!!!
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Proszę o rezerwację jednego miejsca :-) bo straszny tłok się robi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia To ja komuś na kolanach siędę .... albo wezmę na kolana 🤣
Klubowicze ziga Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Do następnego 😀 dzięki za spotkanie i podkradzione kiełbaski 😜
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Dziękuję za miłe spotkanie. Fajnie było Was zobaczyć.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Stycznia Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia Super spotkanie ! Dziękujemy!
Klubowicze AREQ Opublikowano 16 Stycznia Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia Siema Są jakieś plany na dzisiaj Są chętni na spotkanie Proponuję Szalas
Sympatycy robert1973 Opublikowano 16 Stycznia Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia Dzisiaj na 98% nie damy rady
Rekomendowane odpowiedzi