Laterna Magica Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 A to kiedy, dzis czy za tydzień i o której się umawiacie? Może podjadę na wodę źródlaną i korzonki ;)
Klubowicze Migu Opublikowano 12 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2024 33 minuty temu, Laterna Magica napisał(a): A to kiedy, dzis czy za tydzień i o której się umawiacie? Może podjadę na wodę źródlaną i korzonki ;) Ja , Arek i Agnieszka będziemy na pewno reszta się dogaduje, spotykamy się o 18-tej . Wpadnij zapraszamy pogadamy.
Klubowicze AREQ Opublikowano 12 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2024 To widzimy się o 18
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Września 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Września 2024 51 minut temu, Laterna Magica napisał(a): A to kiedy, dzis czy za tydzień i o której się umawiacie? Może podjadę na wodę źródlaną i korzonki ;) Dziś ... co będzie za tydzień czas pokaże, od ok. 18:00. Różnie się zjeżdżamy
Użytkownicy tommac Opublikowano 17 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Września 2024 Chciałem przypomnieć, że 19 września w ramach czwartkowego spotkania zapraszam na 2 ognisko u Tommaca w Rudach. Chętnych zapraszam. Adres: Rudy, ul. Rogera 49. W razie niepogody, to może w następnym tygodniu, ale na chwilę obecną Pogoda powinna dopisać. 2
Użytkownicy tommac Opublikowano 19 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2024 Dziękujemy Wszystkim obecnym na ognisku za to, że byliście, pogaduchy i miło spędzone popołudnie. 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2024 Wielkie dzięki Państwu Tommacom za zorganizowanie kolejnego tak miłego spota. Ciasto, kiełbasa, etc....😋😋😋👌
Użytkownicy Chop Opublikowano 19 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2024 Było zaj...ście. Dzieki gospodarzom za zorganizowanie fajnego spota i wszystkim obecnym za pogaduchy przy ognisku.
Klubowicze AREQ Opublikowano 19 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2024 Dzięki za mega zaj.... spota Tommacowi i Agnieszce za organizację imprezy i wszystkim przybyłym gościom za przybycie 🤘😉👊 a ci którzy nie dojechali niech żałują Ps. Tommac dzięki za szklanke 95 😄 chyba uratowała mi wieczór a napewno moje nerwy Ziga dzięki za pilotowanie pod stacje Do zaś
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2024 I w domciu. Gospodarzom Wielkie Dzięki.🤩 Nareszcie mogłem się dziś z Wami spotkać. Zawsze miło i wesoło. Do rychłego zaś.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2024 I ja bardzo dziękuję organizatorowi za przygotowanie i realizację tego miłego spotkania. Obserwując stwierdzam że na spotkania u @tommac przybywa więcej osób niż do Chudowa . Ale co się dziwić jak jest to spot na wypasie 🫡 6 minut temu, AREQ napisał(a): a ci którzy nie dojechali niech żałują 100% racja 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 19 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2024 My też już w domku. Bardzo dziękujemy Agnieszce i Tomkowi za gościnę i miło spędzony czas. 🙂😘🙂 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2024 38 minut temu, AREQ napisał(a): ...dzięki za szklanke 95 😄 chyba uratowała mi wieczór a napewno moje nerwy Rozumiem kielicha na uspokojenie, ale etylinkę 95 🫣 i ze szklany 🫣....szacun 💪. ...😉😛😉....
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2024 Dziękujemy bardzo organizatorom spotkania czwartkowego było Super brawo Wy oraz dziękujemy wszystkim przybytym osobą
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2024 Podziękowania dla Tomka i Agnieszki za gościnę 🙂👍 A wszystkim dziękujemy za wspólnie spędzone popołudnie/wieczór 🙂 Do zobaczenia znów 😁
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Jutro czwartek czy ktoś planuje się zjawić na spotkanie w szałasie Żory
Klubowicze frodka2 Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Praca 🥲🥲🥲
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Mierzeja.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Odpadam
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Rozważam
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2024 Praca. 🥲
Użytkownicy tommac Opublikowano 2 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2024 Mnie nie będzie. Pozdrawiamy
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2024 Zaś na delegacji? 🫣 Pozdrawiam i miłego.
Użytkownicy tommac Opublikowano 3 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 3 Października 2024 Dzięki. To nie delegacja tylko mały urlopik w chłodniejsze klimaty.
Rekomendowane odpowiedzi