Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 Sorki za zaśmiecanie ale ... @arturo-bb @subaru gtb320 jak żyjecie po tych ostatnich ulewach ? Wszystko u Was w porządku ? Bo w TV wyglądało strasznie 😲
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2024 16 minut temu, EndriuBis napisał(a): Sorki za zaśmiecanie ale ... @arturo-bb @subaru gtb320 jak żyjecie po tych ostatnich ulewach ? Wszystko u Was w porządku ? Bo w TV wyglądało strasznie 😲 U mnie Oki. Ale ja mieszkam wysoko .Ale ogólnie w Bielsku i okolicy dramat
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 @EndriuBisWoda w garażu wyschnie za tydzień ( stoi do progu +/- 5cm ) Ogród to bagno. Podłogi wytarte , dywany się suszą , idzie ku lepszemu 😉 To prywatnie a w mieście syf , błoto , kamienie ,gałęzie i wszystko co naniosła woda. Trochę bocznych ulic ze zniszczonym asfaltem , uszkodzone małe mostki itp. To cena mieszkania między kilkoma wzgórzami i kilkoma rzeczkami które spływają do centrum do większej. Wody w BB spadło ok 130 L na 1m2 i w niektórych miejscach rzeki podniosły się o 3,5 metra. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 No to OK. Seba bez szkód, a Artur jak na to co było to szkody raczej nie wielkie, tylko roboty nadało 😐 to trzymajcie się ciepło i raczej na sucho 😃
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2024 Kalendarz mówi że dzisiaj czwartek.... Coś? ktoś?Chudów?
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2024 Brak obecności przez 3 - tygodnie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 6 Czerwca 2024 2 godziny temu, robert1973 napisał(a): Kalendarz mówi że dzisiaj czwartek.... Coś? ktoś?Chudów? Jak wiesz mam pewne rzeczy do załatwienia, więc nie odpowiem obecnie na 100%🤷♂️ Na pewno jak się wyrobię, to będę chciał podjechać - o ile ktoś będzie.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 6 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2024 Ja dzisiaj praca. Dużo pracy źle, mało pracy źle, obawiam się że na emeryturze też bym miał mało czasu ! 😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2024 Dziś od 18 oglądam "światełka w tunelu".
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2024 Oki to i ja znajdę sobie jakąś robotę 😜
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2024 Czwartek inaczej😁
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2024 13 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): Czwartek inaczej😁 I jak wrażenia? Ja podobnie tylko bardziej stacjonarnie czyli serwis przedniego zawieszenia
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2024 14 godzin temu, robert1973 napisał(a): I jak wrażenia? Ja podobnie tylko bardziej stacjonarnie czyli serwis przedniego zawieszenia Aby nie zaśmiecać czwartkowego . Tak na szybko rewelacja. Bardziej góry z względu zamieszkania musiał być full. REWELACJA 😁
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2024 KIedyś musimy się spiknąć, ja myślę o fullu ze względu na drogi leśne-terenowe w zastępstwie motocrossa gdzie nie czarujmy się teraz coraz ciężej po lasach(przez) przejechać....nawet w wersji "po cichu, bez szaleństw" a elektryk to taki "krisKros" jeszcze nie moto ale już nie rower :)
Klubowicze frodka2 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2024 Nowa członkini rodziny! Choć nie jest skuterem, to pokochana jak swoja😄 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to chętnie przedstawi się osobiście w czwartek w Chudowe 🏍💪 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 16 Czerwca 2024 7 minut temu, frodka2 napisał(a): Nowa członkini rodziny! Choć nie jest skuterem, to pokochana jak swoja😄 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to chętnie przedstawi się osobiście w czwartek w Chudowe 🏍💪 Jest ooogień🔥 💪😃 Gratki I bezpiecznej zabawy👍 No i do zobaczenia pod zamkiem☝️ 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Czerwca 2024 Widzę, że w końcu udało się zakupić upragnioną maszynę. Gratulacje 1
Klubowicze AREQ Opublikowano 19 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2024 Gratulacje Emi pierwszego nowego sprzętu szerokości i bezpiecznej 🤘 W czwartek opijamy 🏍️ a jak 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2024 Plan jest być. O której teraz się spotykamy ? Bo w tym roku jako pierwszy raz a wiem że się tam pozmieniało . Kto będzie I będzie chciał na wspólny (przełożony) wyjazd niedzielny dogadamy szczegóły. Czy Świnoujście czy Malbork 😉🤣 aby każdemu +- pasowało
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2024 Powinienem być, między 17-18 planuje przyjechać
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2024 My też planujemy być 17-17:30 Ostatnio spotykaliśmy w miejscu zaznaczonym na zdjęciu.
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2024 Odpadam brak możliwości uczestictwa życzę miłego spotkania
Rekomendowane odpowiedzi