Marcin 78 Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Mnie nie będzie , jadę na rehabilitację z Dawidem
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2023 3 godziny temu, pachpach napisał(a): ,ale jeżeli ja jeżdżę to pewnie Kenobi zeżre mojego krepla !!! Pozdrawiam !!! ...nie zeżre, bo jutro też mam dniówke.... (96)....czyli widzimy się na szlaku....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2023 No to w sprawię Paczków : Swoją obecność zgłosiło całe 4 osoby. To jak ktoś chce zjeść pączka to proponuję spacer do cukierni/biedronki. Bo dla paru sztuk to w Country nie będę zawracał nikomu głowy ( żaden to dla nich zarobek jak by mieli je kupić dla nas ) Tak więc do POSTNEGO zobaczenia 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Lutego 2023 15 minut temu, arturo-bb napisał(a): No to w sprawię Paczków : Swoją obecność zgłosiło całe 4 osoby. To jak ktoś chce zjeść pączka to proponuję spacer do cukierni/biedronki. Bo dla paru sztuk to w Country nie będę zawracał nikomu głowy ( żaden to dla nich zarobek jak by mieli je kupić dla nas ) Tak więc do POSTNEGO zobaczenia 🤣 Do POSTNEGO👋
Klubowicze ziga Opublikowano 16 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2023 Dziękuję za spotkanie choć było krótkie z mojej strony
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2023 Lepiej krótko niż wcale 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 16 Lutego 2023 Może nie były czi🥯 ale i nie było POSTNO😁 Za podtrzymanie tradycji thx dla Miga a za miłe pouczające spotkanie wszystkim... czem obecnym👌
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2023 Jutro czwartek są chętni ?
Użytkownicy tommac Opublikowano 22 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Lutego 2023 Niestety, ja dopiero po 12 marca.
Klubowicze frodka2 Opublikowano 22 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2023 Ja mam popołudnie wolne, nie wiem jak mąż 🤭🙃
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2023 Przecież jesteś niezależna i nawet masz własny transport 😜 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 23 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2023 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): Przecież jesteś niezależna i nawet masz własny transport 😜 A mąż też ma wolne i przyjedzie ! 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 23 Lutego 2023 Postaram się dojechać😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Marca 2023 Czy jutro jest ten czwartek? tzn. dzień spota? Bo jak tak to jestem chętny ale nie wiem, czy to ten czas i czy w dobre pojadę miejsce ( w sensie u Andrzeja w Sosnowcu😉)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2023 🤣 Może być i w Sosnowcu. Mnie to Lotto................................. bo mnie nie będzie. Jutro jestem już w Wiśle na weekend. Tak że jak tam chcecie. Oficjalnie jest to miesiąc Szałasu w Żorach ale indywidualnie zawsze można jechać gdzie indziej. Tylko się dogadajcie żeby nie było.......🤬
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2023 9 godzin temu, arturo-bb napisał(a): 🤣 Może być i w Sosnowcu. Miałbym bliżej😁 poza tym mi wszystko jedno w której parafii - dobrze, by tylko poza diecezje nie musieć daleko jechać🤭 7 godzin temu, Migu napisał(a): Nieobecny ( kongres). 🤔Ano faktycznie...., ktoś mi mówił, że masz być prelegentem od spraw eco i tym razem ma to być wykład: " jak wykonać naczynie do picia z połówek cytryny, zużytej na cytrynówkę"👌 Wracając do meritum sprawy, chętnie bym podjechał do tej pizzerii - co ją AndrzejS wynalazł - i w jego i innych towarzystwie tę pizzę skonsumował😉
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2023 Nazir, zawsze możesz na pizzę przyjechać ja dojdę pieszo.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2023 Godzinę temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Nazir, zawsze możesz na pizzę przyjechać ja dojdę pieszo. 😃Cieszę się na Twoją odpowiedź👌. Przy tylu chętnych to cisnę do Ciebie ( w sensie pizzeriji😉) tylko mam prośbę o namiary, bo tam nie byłem🤷♂️, no i o info czy godz 18ta jest ok?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2023 Pizzeria Eldo, Mysłowice ul 3- go maja 28. Godzina może być.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2023 11 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Pizzeria Eldo, Mysłowice ul 3- go maja 28. Godzina może być. ok - będę w Eldo i chętnie się z Tobą spotkam😉 A może i jeszcze ktoś dołączy.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2023 Jak ktoś przeczyta to może przyjechać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Marca 2023 🤔 no ja przeczytałem, ale nie mogę przyjechać 😐 a pizze lubię 😃
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2023 To ci poślę INPOSTEM.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Marca 2023 17 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Tylko się dogadajcie żeby nie było.......🤬 Myślę ( i teraz mam problem, który tytuł ważniejszy🤔) Szefie BŚ, Królu Arturze, że wystarczająco jasno określone jest miejsce i czas dzisiejszego spota😉 Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): 🤔 no ja przeczytałem, ale nie mogę przyjechać 😐 a pizze lubię 😃 Pisz Endriu prawdę: nie to, że nie możesz tylko nie chcesz 🧐
Rekomendowane odpowiedzi