Klubowicze Migu Opublikowano 3 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2023 5 godzin temu, MariuszBurgi napisał(a): Migu się najbardziej awanturuje, to miskę dostaje zawsze pierwszy 🤣 Fajnie widzieć Was w dobrych nastrojach. Pozdrowienia i do zobaczenia niebawem 🤝😀💪 Mariusz to była próba nowego miejsca spotkań i zrobili ze mnie królika doświadczalnego ( testera potraw ). Skłonność do awantur - 0 Pozdrawiam 🍻. 7 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Też tak uważam jak Andrzej. Nawet jak jest trochę drożej to całokształt super. A co do cen to wolę zjeść bułkę w domu i posiedzieć w fajnym miejscu przy herbacie / coca coli niż zjeść cokolwiek byle było taniej. Mi ten lokal nie pasuje, zawsze wybieraliśmy lokal że względu na dobre i tanie jedzenie,( niektóre osoby są bezpośrednio po pracy -głodne ). Potrawy z menu ( oprócz jednego dania )dla mnie niejadalne, a poziom cen był widoczny po ilości klientów w lokalu😂😉.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2023 32 minuty temu, Migu napisał(a): niektóre osoby są bezpośrednio po pracy -głodne ). No ty najbardziej przepracowany 🤣 Bo że ciągle głodny to fakt. Sam mówiłeś 😜
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 Jutro będę w Country z kalendarzami. Artur wiesz że nie chodzi o mnie, powiedz to na przykład Asi. Co do mnie- praca w odlewni też nie jest łatwa, wymaga wysiłku a to wzmaga mój apetyt 😂😉.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 Godzinę temu, Migu napisał(a): Co do mnie- praca w odlewni też nie jest łatwa, wymaga wysiłku a to wzmaga mój apetyt 😂😉. Ale że niby masz problem żeby się ODLAĆ ? 😵 I to tyle wysiłku i czasu potrzeba że aż głodniejesz ?🤣 Ale mi Cię żal 😜 PS Przyjedziemy z Ewą na te Burgery
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 Ja żartuję a Ty mnie obrażasz dzięki 😟. Więcej nie będę komentował.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 My chętnie przyjedziemy !
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 37 minut temu, Migu napisał(a): Ja żartuję a Ty mnie obrażasz dzięki 😟. Więcej nie będę komentował. Ejjjj bez fochów proszę. Piszesz nie jednoznacznie i używając tajemniczych skrótów . Próbowałem tylko doprecyzować
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 3 godziny temu, Migu napisał(a): Artur wiesz że nie chodzi o mnie, powiedz to na przykład Asi. A że czemu na przykład mnie ? Postaram się dojechać na burgera.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 8 Lutego 2023 🧐Uuuu! - robi się zawierucha. Może być gorąco🤔 Postaram się tego nie przegabić no i uratować swój kalendarz☝️🤓
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Lutego 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2023 Możemy pójść do Country zjeść a posiedzieć w Karczmie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2023 Już nie kombinujmy. Jutro Country 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 8 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 8 Lutego 2023 Ja także powinienem być. Do zobaczenia.
Moni82 Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 My również będziemy. W kwestii knajpy to w karczmie faktycznie nie było tanio, ale to się przekłada na jakość jedzenia, obsługi i ogólnego wrażenia. No i wychodząc nie śmierdzisz kotletami 😂😂
mario3101 Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 No to wpadnę Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Lutego 2023 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2023 Migu znów nie załapały się na zdjęcie.?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 9 Lutego 2023 2 godziny temu, orzeł napisał(a): Migu znów nie załapały się na zdjęcie.? Musi poćwiczyć focie z rąsi😜 Dziękuję za miło, wesoło, sympatycznie i jak zawsze edukacyjnie spędzony wieczór👌 A Migowi thx za kalendarz😃 Do następnego👋
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2023 My również dziękujemy za spotkanie i pogaduchy! Jak zawsze było miło i głośno! Pozdrawiamy.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego 2023 Jutro czwartek - do tego tłusty☝️Czy w Country podają jutro pączki? No i czy są na nie chętni? Kawał drogi, by tak samemu przy pączku siedzieć a czas już planować😋 Planuję być.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2023 Ja i Migu też mammy ochotę na pączki 😉 Tylko z tego co pamiętam oni tam nigdy nie mieli. Jeśli byli by chętni i wiedziałbym ile będzie osób to mogę zadzwonić i popytać czy oni kupią albo czy będziemy mogli przywieźć swoje. Tak więc na razie jest chętnych 3 osoby. Czekam na następne zgłoszenia
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego 2023 Super - dla mnie czi poproszę.
Klubowicze ziga Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2023 To i ja poproszę 1 krepel
pachpach Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Tradycyjnie jestem w pracy od 8,00 do 20.00 .obejdę się smakiem ,ale jeżeli ja jeżdżę to pewnie Kenobi zeżre mojego krepla !!! Pozdrawiam !!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2023 Mnie nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi