Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wybieram się.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Dziś w robocie od 8:36 -22:11😭 Czyżbyś znowu był na inspekcji "kołder" ? 🤣
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Szala, przewaga że będę....
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 godziny temu, kenobi napisał: A ja tam niczego się nie boję, ale jeszcze na stalowym szlaku jestem. Tak 50\50. Maj Hiroł🥰 1 godzinę temu, frodka2 napisał: No i tajemniczy wielbiciel został rozszyfrowany😂 Nie czytacie: widziany widziana☝️😜
Użytkownicy tommac Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ja w pracy
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 godziny temu, arturo-bb napisał: Czyżbyś znowu był na inspekcji "kołder" ? 🤣 Dla tego dziś w robocie aby inspekcje ale jutro ogarnąć .😁. Jak Jehowy puk,puk😂😎
mario3101 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Było sie kto był Widać 🙂 a tak Super Mechanik Adaś @kenobi biołe do czornego 😄 Super i do nastepnego 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ale wam zazdroszczę . 😪
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Godzinę temu, mario3101 napisał: Było sie kto był Widać 🙂 a tak Super Mechanik Adaś @kenobi biołe do czornego 😄 Super i do nastepnego 🙂 Nie znam nikogo oprócz tyrytytki😉. Pozdro dla wszystkich dziś u mnie praca,do następnego
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Najbrzydsze trytytki sfocił.... resztówki.... drugim razem dam śruby z podkładów... he he... Dzięki za spotkanko. Skromne, ale aku naładowane. 1
skybit Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Miło było Was poznać 😀 Pozdrawiam 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2021 8 godzin temu, kenobi napisał: A ja tam niczego się nie boję, Dobrze że moja lepsza połowa tego nie czyta.... hihihi...
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zaczynam rozumieć czego się tak czepiali Adama jak zobaczyłem te trytytki na zdjęciu. Nexte Adam dupne podkładki i na śruby.
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Mało nas było ale warto było przyjechać i nacieszyć się Waszym towarzystwem. Nie czepiajcie się Adama 🙂 - dałby czarne i nikt by nawet nie zauważył 😉 Pozdrawiamy i do następnego, KasiaP i ja 🙂
pachpach Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ja jako jeżdżący z trytytkami ,chciałbym rozgrzeszyć mechanika Kenobi ,faktem jest że dzwonił do mnie i pytał o zgodę a ja się zgodziłem na trytytki ,ale nie było mowy o kolorze ! . Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia !
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, pachpach napisał: Ja jako jeżdżący z trytytkami ,chciałbym rozgrzeszyć mechanika Kenobi ,faktem jest że dzwonił do mnie i pytał o zgodę a ja się zgodziłem na trytytki ,ale nie było mowy o kolorze ! . Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia ! Sorrky ale większej fu!-szerki Kenobi chyba nie odwalił🤭🤣🤣 Chyba, że chcieliście uzyskać efekt WOW? No to Wam się udało😁🤭 Tak tylko wqr...m Kenobiego - maj hirołsa🥰 😜
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Nazir napisał: Sorrky ale większej fu!-szerki Kenobi chyba nie odwalił🤭🤣🤣 Chyba, że chcieliście uzyskać efekt WOW? No to Wam się udało😁🤭 Tak tylko wqr...m Kenobiego - maj hirołsa🥰 😜 Czekaj no Ty....łobuzie.... dla Ciebie kupię różowe... he, he, he.... 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2021 Prawie Czwartkowe szybkie majowe😉Zgaduj ,zgadula😎
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2021 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Zgaduj ,zgadula😎 To Just 5!!! Tylko trzech już śpi pod stołem🤭 💪😜
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2021 Ja fotek nie widzę 😥
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2021 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: Ja fotek nie widzę 😥 Była☝️ - ale kolega Seba zrobił tak, by śnikła😜
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2021 Godzinę temu, Nazir napisał: Była☝️ - ale kolega Seba zrobił tak, by śnikła😜 Coś się namieszało .Nie wiem czemu😟
Klubowicze nietoperz Opublikowano 2 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2021 Typowa gówno burza tym razem o trytytki ! Myślę że właściciel skutera jasno napisał jak było i temat zamknięty ! Żarty żartami ale wszystko ma swój umiar. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 2 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 2 Maja 2021 1 godzinę temu, nietoperz napisał: Typowa gówno burza tym razem o trytytki ! Myślę że właściciel skutera jasno napisał jak było i temat zamknięty ! Żarty żartami ale wszystko ma swój umiar. Sorry Nietoperz - widzę, że bardzo cierpiałeś od piątku🥴 PS Może się mylę ale chyba granice żartu zostały zachowane. Nie rozumiem zatem tej złości🤷♂️
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2021 2 godziny temu, Nazir napisał: Sorry Nietoperz - widzę, że bardzo cierpiałeś od piątku🥴 PS Może się mylę ale chyba granice żartu zostały zachowane. Nie rozumiem zatem tej złości🤷♂️ 👍. fotka się znalazla 😁 dla rozluźnienia😎
Rekomendowane odpowiedzi