Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom spotkania za przybycie, Basia Marcin dziękuję że mieliście siłę na spotkanie z nami, Patryk dziękuję za scenografię i scenariusz, Dominika Rafał i wasze duże dzieciaki dziękuję za przybycie mimo tak dalekiej drogi, ArturoBB dzięki wiesz za co, Conan dziękuję za pomysł z piłką, wszystkim za dobre serca, z taką "Moto rodziną" jest nadzieja, jest moc i siła do dalszej walki, jest wiara w zwycięstwo, jest pewność że wynik tego meczu stoi po naszej stronie. Dawid głowa do góry, pierś do przodu, zwyciężymy 👍👍👍
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Przykro mi że nie byłam z Wami ciałem.... ale sercem i duszą jestem zawsze !!! Basiu, Marcinie 💕 - trzymajcie się mocno - bądźcie RAZEM silni, ufajcie, nie traćcie wiary !!! dla Dawida wirtualne uściski ❤️
Klubowicze karton Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zapomniałam dopisać że w bardzo ważnej sprawie Dawid
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dziękuje za tak budujące spotkanie, w nas wszystkich jest siła, którą teraz przekazujemy Dawidowi 💓👍 Jesteśmy z Tobą!!! 7 godzin temu, PawełJW napisał: ......... Patryk dziękuję za scenografię, ..... a nie chodziło Ci o scenariusz 😂😂😂
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 16 minut temu, Patryk napisał: a nie chodziło Ci o scenariusz O scenografię i scenariusz 😁
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Nieobecny, ale zawsze z Wami. Wspaniała sprawa, Nasza pasja, jak rodzina, niesamowite.... Pozdrowionka dla Dawida, Basi, Marcina i Was.
Sympatycy orzeł Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 My też dziękujemy za spotkanie. Dawidowi życzymy dużo zdrówka. I oczywiście wielkie Bóg zapłać Anecie i Pawłowi J. Za nocleg ze śniadaniem. I do następnego.
Użytkownicy tommac Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Jak już wcześniej pisałem, z powodu wyjazdu, w tym dniu nie mogłem być z Wami ciałem, ale na pewno byłem duchem. Życzę dużo siły dla Dawida, Marcina i Basi. Wszystko będzie dobrze. POZDOWIONKA.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Sierpnia 2020 My działamy Do każdej wysyłanej paczki załączamy ulotki, w ten sposób dotrzemy do większej liczby ludzi w każdym zakątku kraju. Jeśli też macie taką możliwość dajcie znać, dodrukujemy-doślemy. 4
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 10 minut temu, PawełJW napisał: My działamy Do każdej wysyłanej paczki załączamy ulotki, w ten sposób dotrzemy do większej liczby ludzi w każdym zakątku kraju. Jeśli też macie taką możliwość dajcie znać, dodrukujemy-doślemy. 👍👊👏👏👏
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ja robię objazdówke po znajomych namawiam i zostawiam 💪. Dziś rozmawiałem z kurierem który zabiera paczki do każdego listu przewozowego z całej okolicy bedzie dawał ulotkę. I dalej w PL 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 6 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Ja robię objazdówke po znajomych namawiam i zostawiam 💪. Super. My namówiliśmy do takiego działania dodatkowe trzy firmy z Jędrzejowa (ulotki już dostarczone), to da ponad sto paczek wysłanych dziennie z informacją DKMS💪💪💪.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2020 16 minut temu, PawełJW napisał: Super. My namówiliśmy do takiego działania dodatkowe trzy firmy z Jędrzejowa (ulotki już dostarczone), to da ponad sto paczek wysłanych dziennie z informacją DKMS💪💪💪. U mnie podobnie myślałem że ten karton ulotek te kilka tyś szt będzie za dużo .Ale chyba się myliłem 💪 Lecimy pełną parą 💪💪 Natalia dziś w mieście z 200 rozdała. I oczywiście Wiola u siebie w pracy Nawet niech na 200 będzie dwóch co się zarejestrują to już sukces . 1
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Desert Brothers na Pustyni Błędowskiej również wspiera Dawida 💪
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin 78 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Dziękuję wszystkim obecnym za tak liczne i wyjątkowe spotkanie. Jako pierwszym chciałbym bardzo serdecznie podziękować Anecie i Pawłowi za incjatywę,włożoną pracę, ulotki i zorganizowanie spotkania w Grupie Śląskiej "dla Dawida" 😊 Dominice, Rafałowi oraz dużym dzieciakom pomimo sporej odległości, dziękuję za spotkanie , dobre słowo i wsparcie. Wasze sierpniowe odwiedziny stają się tradycja, z czego się bardzo cieszę i zapraszamy częściej ☺️ Całej grupie Śląskiej za mobilizację, pomoc i zrozumienie, po raz kolejny pokazaliście że w trudnych sytuacjach umiemy się wspierać i pomagać - Dziękuję jesteście Wielcy Samotnemu jeźdźcowi z małopolski Ogryzkowi za odwiedziny, fajnie że udało Ci się przyjechać - dzięki i do następnego spotkania 👍 Nie wiem co napisać, bo żadne z moich słów nie odda tego jak bardzo jesteśmy wdzięczni, za wszystko co robicie dla nas i Dawida. Każda myśl o czwartkowym spotkaniu budzi mega emocje, że mamy przy sobie przyjaciół, którzy za wszelką cenę chcą pomóc i wspierać w trudnych chwilach.Po spotkaniu pojechaliśmy do Dawida opowiedzieć o tym co zrobiliście dla naszej rodziny, że Wy jako klub Burgmania, grupa fantastycznych ludzi życzy mu wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrowia. Emocje dały górę z obu stron, był śmiech, płacz i radość w oczach młodego, sam przyznał że niewielu zna Burgmaniaków, ale jest pod niesamowitym wrażeniem całej sytuacji i z całego ❤️ Wam bardzo dziękuje. Wyjątkowa piłka z Waszymi podpisami jest wspaniałym prezentem motywującym go do walki, bo przypomina że każdy sportowiec walczy do końca by wygrać mecz Marcin (Maroch75) wiem że Twoje urodziny poszły na dalszy plan spotkania, więc jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń oraz realizacji planów Paweł, Sebuś, Marcin jesteście niesamowici, Wasze zaangażowanie przechodzi moje najśmielsze myśli - dziękuję Wam bardzo 👍 3
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Prawdopodobnie w czwartek mnie nie będzie, ale jakiś pakiecik bym chętnie (obowiązkowo) "rozkolportował" na "Hanys Bahn" (KŚ) ... ktoś coś ma jeszcze?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, kenobi napisał: ktoś coś ma jeszcze? Napisz mi adres na pw
Klubowicze maroch75 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Marcin 78 napisał: Marcin (Maroch75) wiem że Twoje urodziny poszły na dalszy plan spotkania, więc jeszcze raz życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń oraz realizacji planów Luuuuzik totalny Marcin... Są ważniejsze sprawy 💪
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Paweł dzięks. Poszło. Pw.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Coś tam się ruszyło z ulotkami Oprócz tego do każdej paczki ja i znajomi wkładają ulotke😊
Klubowicze karton Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jedziemy do Chudowa
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Też się wybieram ( no chyba że będzie lało 😉 )
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Mnie nie będzie, jestem jeszcze na urlopie. Pozdrowienia dla wszystkich.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Ja się wybieram Chyba że tak jak Artur pisze jak będzie lało to nie bardzo .
Rekomendowane odpowiedzi