Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wiem, że obecna sytuacja niekoniecznie sprzyja spotom😷 ale przy zachowaniu odpowiednich środków jest nie mniej bezpieczna niż powrót dzieci do szkoły☝️. Jeśli to nie zagraża Waszemu zdrowiu to spotkajmy się licznie👊. Cel jest naprawdę zacny - to nie pogaduchy przy bezalkoholowym - to mobilizacja by pokazać jedność w sytuacji, która dotknęła jednego z nas. Skoro dojadą do nas z Grupy Świętokrzyskiej (uświetniając ten spot👍) to nas z Grupy Śląskiej powinno być moc! Kto zdrowy, ma tę możliwość niech znajdzie i czas👊. Dla Dawida i dla naszych przyjaciół Basi i Marcina. Do zobaczenia jutro. 🛵🏍️ 4
MR.F Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Woda w Olzie opada, współpracownicy tylko w kwarantannie więc będę 😷
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na 99% też będziemy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Godzinę temu, MR.F napisał: ... współpracownicy tylko w kwarantannie więc będę 😷 Współpracownicy w kwarantannie ??? A Ty ? Nie miałeś z nimi styczności ?
Klubowicze karton Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 byłem na mazurach tam i nad morzem w górach nigdzie niema korony to dlaczego w Chudowie ma być Wiem Ruda blisko 1
Dizajner Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Kto z kolegów jedzie z żywca Zamelduje się w Chudowie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Ja z Bielsko-Biała. Z Żywca nie ma nikogo . Startuję o 16,30 z tąd Lotos. Stacja paliw Żywiecka 270, 43-300 Bielsko-Biała 33 816 81 91 https://maps.app.goo.gl/BeEkVnDHy6Xe8o67A
MR.F Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Współpracownicy w kwarantannie ??? A Ty ? Nie miałeś z nimi styczności ? Cytuj Spokojnie Joasiu, chętnie strzelę brudzia z legendą (serwis Suzi B-B.) A poważniej: byłem tydzień na urlopie, kontakt miałem ale telefoniczny, mamy wysokie standardy bezpieczeństwa w firmie, jestem myślący i nawet rozumny (czasami). Zaparkuję po zawietrznej, obleję się płynem dezynfek. i przykucnę 20 metrów obok. OK ? 😀
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 21 minut temu, MR.F napisał: Współpracownicy w kwarantannie ??? A Ty ? Nie miałeś z nimi styczności ? Cytuj Spokojnie Joasiu, chętnie strzelę brudzia z legendą (serwis Suzi B-B.) A poważniej: byłem tydzień na urlopie, kontakt miałem ale telefoniczny, mamy wysokie standardy bezpieczeństwa w firmie, jestem myślący i nawet rozumny (czasami). Zaparkuję po zawietrznej, obleję się płynem dezynfek. i przykucnę 20 metrów obok. OK ? 😀 To jak masz wysokie standardy,, jesteś myślący i rozumny ( czasami 😉 ) nawet 😉 to super 🙂 Zdezynfekować się warto nie tylko z zewnątrz ale i od wewnątrz 😉 więc brudzia warto strzelić 🙂 Do zobaczenia zatem 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Joasia70 napisał: Zdezynfekować się warto nie tylko z zewnątrz ale i od wewnątrz 😉 więc brudzia warto strzelić Joanno !!!! Ja nie poznaję koleżanki 😉 Co ten wirus/świrus robi z ludźmi 🤣
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Niestety nie udało mi się dojechać. Dawid trzymaj się 🙂 Wszyscy jesteśmy z Tobą !!! 5 godzin temu, arturo-bb napisał: Joanno !!!! Ja nie poznaję koleżanki 😉 Co ten wirus/świrus robi z ludźmi 🤣 Tia 😉
Conan Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Było sie. Dzięki Paweł że przyjechałeś, kawał drogi, oraz całej ekipie że byli. I dzięki dla Marcina i Basi że mimo wszystko przyjechali i osłodzili te spotkanie 🙂
mario3101 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Byłem.Paweł Dziekuje operator też super był 😉 ciekawe co tam jest 😜 Marcin Super ze wpadliście na chwile
Aardvark Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dużo fajnych ludzi i fajnych maszyn było. No i szczytny cel. Super.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dzięki wszystkim że byli . Nawet Orły z gniazda wyleciały Artur dzięki za drogę w dwie strony. Do zobaczyska . P.s Migu nadal zaskakujesz 😉
Dizajner Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Super było was poznać 🛵🛵 do następnego
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 20 Sierpnia 2020 ☝️Paweł - dzięki za zorganizowanie dzisiejszego spotkania👌 Zadbałeś o sedno czyli nagłośnienie sprawy i niespodziankę dla Dawida. Ukłon w Twoją stronę🙇♂️ Patryk jak zawsze na "wysokości zadania" 😁👍 Za pyszny poczęstunek dziękuję solenizantom Marcinom - tym z przedziału 75 do 78😁 Jeszcze raz pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości i.... zdrowia przede wszystkim Dawidowi ☝️ale i jego rodzicom również - trzymajcie się 👊 Miło było znów Was zobaczyć i poznać nowych maxiodmieńców😜
kaczor72 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dziękuję bardzo za organizację spotkania i wam koleżanki i koledzy że byliście . Dawid jesteśmy z tobą Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze maroch75 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dziękuję wszystkim za spota... Mamy moc a jaka? Przezaj...bistą‼️ Dawid! Z takim wsparciem nie ma opcji, żeby coś było nie tak - będzie dobrze...bedzie bardzo dobrze a my trzymamy kciuki za ciebie, Basię i Marcina 👊
Klubowicze karton Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dzięki szefowi i Basi za dobrocie napoje i ruszcie burgmaniaków za liczne odwiedziny chudowa
Rekomendowane odpowiedzi