Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Możliwe, że tym razem się uda 🙂 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ciągle na urlopie. Pozdrowionka.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Będę.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Sierpnia 2020 My nie możemy. Mamy za daleko 😉 Pozdrowienia z nad Bałtyku 3
Użytkownicy tommac Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Dzięki za miłe pogaduchy. Do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dzięki i do następnego 🙂
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dziękujemy za miłe popołudnie i do zobaczenia znów 🙂 Kasia i Marek
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Fajnie było poznać starszego od siebie.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Kochani W związku z akcją POMOC DLA DAWIDA zapraszam Wszystkich z dobrym sercem na czwartkowe spotkanie w Chudowie gdzie nagramy krótki filmik ze wsparciem dla Dawida. Na dzień dzisiejszy możemy tylko w ten sposób wesprzeć i podnieść go na duchu w tej trudnej sytuacji. Do zobaczenia w czwartek około godziny 18:00 3
Klubowicze maroch75 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Będę i żadna siła mnie nie zatrzyma 💪
Użytkownicy tommac Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Niestety, mimo wielkich chęci w czwartek mnie nie będzie, rano jadę na urlop. Pozdrówcie ode mnie Dawida, Marcina i Basię. Niech się trzymają. Jestem dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze.
mario3101 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ok Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Postaram się być
Marcin 78 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 9 godzin temu, PawełJW napisał: Kochani W związku z akcją POMOC DLA DAWIDA zapraszam Wszystkich z dobrym sercem na czwartkowe spotkanie w Chudowie gdzie nagramy krótki filmik ze wsparciem dla Dawida. Na dzień dzisiejszy możemy tylko w ten sposób wesprzeć i podnieść go na duchu w tej trudnej sytuacji. Do zobaczenia w czwartek około godziny 18:00 Dziękuję Paweł, Dawid na pewno się ucieszy, wiedząc że ma takie wsparcie od Burgmaniaków. Dziękuję również wszystkim za miłe słowa, telefony, SMS-y i pomoc dla Dawida - jesteście wielcy. Dziękuję Na chwilę obecną nie wiem czy uda mi się podjechać na spotkanie, ale postaram się Wam je jakoś umilić ☺️
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 40 minut temu, Marcin 78 napisał: Dziękuję Paweł, Dawid na pewno się ucieszy, wiedząc że ma takie wsparcie od Burgmaniaków. Dziękuję również wszystkim za miłe słowa, telefony, SMS-y i pomoc dla Dawida - jesteście wielcy. Dziękuję Na chwilę obecną nie wiem czy uda mi się podjechać na spotkanie, ale postaram się Wam je jakoś umilić ☺️ Marcin olej teraz wszystko i nie patrz czy będziesz czy nie. Czy będzie wycieczka czy nie . Masz co robić nie zawracaj sobie głowy pierdołami . Ale pamiętaj jak coś jest nas wielu do pomocy
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wracam dopiero w sobotę, ale w Mocy będę z Wami. Basia, Marcin - wielkie pozdrowienia dla Dawida. Moc z Wami !!!
Rekomendowane odpowiedzi