Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2020 Dziękuję wszystkim obecnym za miłe towarzystwo na spocie. Było jak zawsze wesoło. Aż żal że tak rzadko mogę w tym sezonie być w Chudowie 😪 No ale cóż. Jest jak jest. Może będzie lepiej Do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2020 Dziękuję za spotkanie. Miło było posiedzieć i pogadać z Wami oraz zobaczyć dawno niewidziane twarze. 1
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2020 Dzięki za spotkanie. Fajnie, że po tak dłłłługimm czasie mogłam się z Wami spotkać... Jak zawsze było wesoło.... i miło ! Do następnego
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Dziękuję wszystkim miłym, za miłe czwartkowe spotkanie,oczywiscie fajnie też było zobaczyć dawno nie widzianych 😊 Antek dzięki za wspólne kulanie z Chudowa 👍 9 godzin temu, arturo-bb napisał: No ale cóż. Jest jak jest. Może będzie lepiej Artur kiedyś w końcu musi 😉, teraz trzeba jeszcze wspólnie pojeździć, a kolejne dwie niedziele zapowiadają się na fajne wycieczki (szczegóły niebawem 😊) Pozdrawiam i do następnego
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 24 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2020 Fajnie było zobaczyć rzadko widziane twarze stałych bywalców. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2020 4 godziny temu, Marcin 78 napisał: fajne wycieczki 🧐 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 26 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2020 Dziękujemy i do zaś. Bzzzzz......
Klubowicze ziga Opublikowano 30 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2020 Czy ktoś się wybiera do Chudowa
mario3101 Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Będę koło 17 Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2020 Nieobecny ciałem, obecny duchem. Pozdrowionka z Pustkowa.
Użytkownicy tommac Opublikowano 30 Lipca 2020 Użytkownicy Opublikowano 30 Lipca 2020 Niestety, przygotowania do "18" córki, kot do weterynarza itp. Pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2020 Szkoda że nikt nie pisze że się wybiera. A jak już nawet pisze to na godzinę przed spotkaniem.
Marek Leśniak Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Siemaneczko Fajniutko było was zobaczyć i pogadać dzięki za spot.kanko i do następnego. Pozdrowionka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2020 3 godziny temu, arturo-bb napisał: Szkoda że nikt nie pisze że się wybiera. A jak już nawet pisze to na godzinę przed spotkaniem. Problem od lat .😡 i tak chyba już zostanie Temat poruszany kilka krotnie ale nie stety przez nie których jak grochem o ściane 🤬 Jadę to pisze nie jadę nie pisze Mnie to już osobiście męczy już było nie raz pisane ,Ale??? P.s Fajnie że zaczeły się jakieś wycieczki wekendowe . Ale szkoda że temat wycieczek pisany dzień wcześniej.🤔.Czasem ciężko ogarnąć się z dnia na dzień Z dnia na dzień to jest typowy spontan A nie wycieczka ,nie ważne czy 100 czy 500km Kiedyś było jakoś inaczej wycieczka to był wypad na kilkanaście Moto a teraz !!!
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2020 4 godziny temu, arturo-bb napisał: Szkoda że nikt nie pisze że się wybiera. A jak już nawet pisze to na godzinę przed spotkaniem. 41 minut temu, subaru gtb320 napisał: Problem od lat .😡 i tak chyba już zostanie Temat poruszany kilka krotnie ale nie stety przez nie których jak grochem o ściane 🤬 Jadę to pisze nie jadę nie pisze Mnie to już osobiście męczy już było nie raz pisane ,Ale??? P.s Fajnie że zaczeły się jakieś wycieczki wekendowe . Ale szkoda że temat wycieczek pisany dzień wcześniej.🤔.Czasem ciężko ogarnąć się z dnia na dzień Z dnia na dzień to jest typowy spontan A nie wycieczka ,nie ważne czy 100 czy 500km Kiedyś było jakoś inaczej wycieczka to był wypad na kilkanaście Moto a teraz !!! Krytyka ok, ale Wy też nie zdekralowaliście się że będziecie lub nie 🤔 😊😉.
mario3101 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 Szkoda że nikt nie pisze że się wybiera. A jak już nawet pisze to na godzinę przed spotkaniem. Chyba zawsze jest w czwartek?Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2020 8 minut temu, mario3101 napisał: Chyba zawsze jest w czwartek? Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka Nie wiem ile czasu potrzebujesz na dojazd. Bo ja godzinę. I wolałbym wiedzieć czy jak przyjadę to będę sam czy z kimś pogadam.
mario3101 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zawsze ktoś jestWysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 31 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2020 10 godzin temu, arturo-bb napisał: Szkoda że nikt nie pisze że się wybiera. A jak już nawet pisze to na godzinę przed spotkaniem. Jak nikt nie pisze? 16 godzin temu, MarP napisał: Na 99% - tak 🙂 16 godzin temu, mario3101 napisał: Będę koło 17 Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka 16 godzin temu, kaczor72 napisał: jestem około 18 15 godzin temu, nietoperz napisał: Będziemy. 15 godzin temu, Migu napisał: Jak się wyrobię. ... i na pewno wszystkie te wiadomości nie były godzinę przed spotkaniem (czyli jak przyjęliśmy ok. 18) 🤥🙂 Wszystkim dziękuję(my) za miło spędzone popołudnie i do zobaczenia znów 🙂 2
Rekomendowane odpowiedzi